Tähtäätkö Sinä markkinointi- ja viestintäalan moniosaajaksi? Haluatko päivittää erityisesti digitaalisen markkinoinnin osaamistasi?

Täytä tietosi TalentGaten rekrytointijärjestelmään

Esite työnhakijoille

Lataa (PDF)

Työnhakija,
soita 010 231 6922

Yritys,

soita 010 231 6920

 

ELY-keskus

TE-palvelut

logot-FEC

TalentGaten asiakasyritykset eri toimialoilta hakevat Marketing & Communications FEC -koulutuksen kautta uusia kykyjä markkinoinnin ja viestinnän tehtäviin. Tehtävien tasot vaihtelevat assistentista asiantuntija- ja päällikkötasoon.

FEC = Further Educated with Companies

Marketing & Communications FEC on Uudenmaan ELY-keskuksen hankkima työvoimakoulutus, joka tarjoaa yhteistyöalustan kasvaville yrityksille ja potentiaalisille tuleville työntekijöille. Noin 6 kuukautta kestävän koulutuksen aikana perehdyt ja toimit sopivassa yrityksessä (n. 100 pv) jonka lisäksi osallistut TalentGaten toteuttamille koulutusjaksoille (n. 20pv). Koulutus alkaa 2.11.2015 ja päättyy 25.4.2016, valinnat tapahtuvat yritysten toimesta koulutuksen alkuun mennessä. FEC-koulutuksen tavoite on työpaikka – tämä voi toteutua kesken koulutuksen tai koulutuksen päätteeksi. Huomioi myös ettei FEC-koulutukseen osallistuminen estä muuta työnhakuasi.

Kenelle?

Marketing & Communications FEC sopii sekä hiljattain valmistuneille, vähän työkokemusta omaaville että jo pidempään työelämässä olleille hakijoille, jotka kaipaavat oman osaamisen päivittämistä. Ohjelmaan voivat hakea vähintään opistotasoisen tutkinnon suorittaneet työnhakijat (työtön tai työttömyysuhan alainen), joilla on hyvä suomen ja englannin kielen taito. Taustasi on esim. KTM, tradenomi, merkonomi tai muu soveltuva tutkinto.

Yritykset mukana

TalentGate esittelee hakijoita asiakasyrityksilleen, jotka haastattelevat tehtäviinsä alustavasti soveltuvat ehdokkaat. Tehtävät ja tavoitteet koulutuksen aikana ja jatkossa vaihtelevat yritysten mukaan. Tehtäviä on mahdollista räätälöidä hakijan osaamisalueiden ja aikaisemman työkokemuksen pohjalta. Hakijat voivat halutessaan myös itse kartoittaa itselleen sopivaa yrityspaikkaa tai tehdä sitä yhteistyössä TalentGaten kanssa.

Osallistumisen hyödyt

TalentGaten toteuttaman FEC-koulutuksen aikana kartutat työkokemustasi ja osallistut korkeatasoiseen täydennyskoulutukseen. Osallistumisen myötä rakennat myös tärkeitä verkostoja jatkouraasi ajatellen.

Osallistuminen tapahtuu työttömyysetuudella, mikäli olet siihen oikeutettu. Tarkistathan etuuksiesi tason työhallinnosta tai edun maksajalta.

Koulutus

Koulutuksen pääteemat:

– Markkinoinnin ja viestinnän ydinprosessit

– Digitaalinen markkinointi – kanavat ja sisältösuunnittelu

– Sosiaalisen median hyödyntäminen markkinoinnin ja viestinnän työkaluna

– Näkyvyys verkossa: Hakukonemarkkinointi ja web-analytiikka

– Henkilöanalyysi ja työelämätaidot

– Urasuunnittelu, työnhakuvalmennus

Valmennukset, luennot ja workshopit järjestetään 2-3 päivän jaksoissa pääosin TalentGaten tiloissa Helsingissä. Kouluttajina toimivat oman alansa asiantuntijat yritysmaailmasta ja korkeakouluista.

Hakeminen

Haku päättynyt! 

Yritykset ja henkilöstötarpeet

FEC on suunnattu yrityksille ja muille organisaatioille, joilla on alustavia henkilötarpeita olemassa mutta suora palkkaaminen ei tällä hetkellä ole vielä ajankohtaista. Koulutussopimukseen pohjautuva FEC-jakso (6 kk) antaa yritykselle ja potentiaaliselle työntekijälle mahdollisuuden sekä perehtymiseen että tulevan tehtävänkuvan rakentamiseen – henkilö kouluttautuu samalla ja kehittää osaamistaan.

FEC-jakson aikana yritys ei vielä maksa palkkaa valitulle henkilölle. Yrityksen osuus koulutuksen kustannuksista on 6.800 € (+alv 24%) ja tämä laskutetaan yritykseltä siinä vaiheessa kun henkilövalinta hakijoiden joukosta on tehty ja valittu henkilö aloittaa yrityksessä perehtymisen.