Päivitä hakemuksesi

Young Professionals RekryKoulutus

Varsinais-Suomi

Ajankohta: toukokuu 2022

Onko yrityksessänne tarvetta lisäkäsille tai tekemätöntä työtä, mutta rekrytointi ei juuri nyt ole mahdollista? Kasvata uusi osaaja helposti ja kustannustehokkaasti RekryKoulutuksen kautta!

Uusi osaaja digimarkkinoinnin, myynnin tai asiakaspalvelun tehtäviin

Tulevana keväänä kasvatamme uusia osaajia vastaamaan Varsinais-Suomen alueen yritysten rekrytointitarpeita. Young Professionals RekryKoulutuksen avulla yrityksellänne on tilaisuus tarjota nuorelle, tulevaisuuden kyvylle, mahdollisuus kasvaa ja työllistyä oman alan tehtäviin. Koulutusohjelman jälkeen voitte rekrytoida valmiin osaajan ilman erillistä rekrytointipalkkiota!

Ohjelman kautta voitte löytää osaajan entry-tason digimarkkinoinnin, -myynnin tai asiakaspalvelun tehtäviin. Koulutusohjelman aikana valitsemanne osaaja työskentelee yrityksessänne ja osallistuu asiantuntijoiden pitämään koulutukseen. Osallistujan koulutuskokonaisuus kootaan Talentgaten koulutuskumppanien sen hetkisen tarjonnan mukaan tukemaan osallistujaa työtehtävissään.

Koulutusohjelman ajalle osallistujan kanssa solmitaan koulutussopimus, jolloin henkilö ei ole työsuhteessa yritykseenne. Tavoitteena on kasvattaa yritykseenne uusi osaaja, jonka voitte palkata ilman erillistä rekrytointipalkkiota. Virallinen rekrytointipäätös tehdään vasta ohjelman lopulla.

Ota yhyeyttä, niin kartoitetaan yhdessä, millasien osaajan voisimme teille kasvattaa. Tarpeenne läpikäynti ja ehdokkaiden kartoitus kannattaa aina tehdä kanssamme, sillä se ei vielä sido osallistumaan ohjelmaan. Ohjelmamaksu veloitetaan vasta sopivan henkilön löydyttyä ja aloitettua koulutusohjelmassa.

Ohjelma on suunnattu Varsinais-Suomen alueen yrityksille ja toteutetaan yhteistyössä Varsinais-Suomen ELY-keskuksen ja TE-toimiston kanssa. 

1. Ota yhteyttä ja kerro yrityksenne osaajatarpeista: millaiseen rooliin etsit henkilöä ja millaista osaamista arvostat.

2. Käynnistämme rekrytointikampanjan, jonka myötä yrityksenne saa ilmaista näkyvyyttä työnhakijakentällä.

3. Arvioimme hakijaehdokkaat teidän tarpeenne huomioiden. Esittelemme yritykseenne soveltuvimmat ehdokkaat, joista haastattelette kiinnostavimmat.

4. Kun oikea osaaja löytyy, solmitaan viisi kuukautta kestävä koulutussopimus. Yritystyöskentely alkaa sovitun mukaan joko 9.5. tai 23.5.

5. Valitsemanne osaaja työskentelee määrittelemienne tehtävien parissa ja osallistuu työtehtäviä tukeviin koulutuspäiviin.

6. Koulutusohjelman jälkeen voitte palkata myynnin osaajan ilman erillistä rekrytointipalkkiota.

Koulutuskokonaisuus on räätälöitävissä tukemaan osallistujan tehtävänkuvaa ja kiinnostuksenkohteita. Tarkempi koulutuskalenteri muodostetaan aloittamisen yhteydessä koulutuskumppaniemme tarjonnan mukaan. 

Räätälöitävät koulutussisällöt: 

  • Digimarkkinointi: Koulutusteemoja mm. verkkonäkyvyyden kehittämisestä, Googlen työkaluista, graafisesta suunnittelusta sekä somemarkkinoinnista ja -mainonnasta.
  • Myynti ja asiakkuudet: Koulutusteemoja mm. myyntiosaamisen kehittämisestä, ratkaisumyynnistä, avainasiakkuuksien hoidosta, digitaalisesta myyntityöstä, sujuvasta asiakasviestinnästä
  • IT-työkalut: Koulutusteemoja mm. Office 365 (mm. Excel, OneDrive, SharePoint, Teams, Forms, Power BI), web-ohjelmoinnin, SQL-kielen ja Pythonin perusteet
  • Taloushallinnon tai HR:n osaajaksi: Koulutusteemoja mm. kirjanpitoon, verotukseen, työsuhteisiin ja palkanlaskentaan liittyen.

Lisätietoa

Marko Hyyrynen

Marko Hyyrynen

+358 40 307 5019
marko.hyyrynen@talentgate.fi

Haluatko kuulla lisää?

Ota yhteyttä