Päivitä hakemuksesi

Talent Acquisition osaajia

Uusimaa

Ajankohta: lokakuu 2022 - maaliskuu 2023

Onko uusien osaajien löytäminen yrityksenne kasvun haasteena? Tai kaipaatteko uusia ajatuksia työnantajabrändin vahvistamiseksi? Kasvata yrityksellesi modernin rekrytoinnin osaaja Talent Acquisition -koulutusohjelman kautta.

Löydä uusi rekrytoinnin osaaja helposti ja kustannustehokkaasti!

Tulevana syksynä tavoitteenamme on kasvattaa uusia modernin rekrytoinnin osaajia rekrytoivan koulutusohjelman kautta. Viisi kuukautta kestävä koulutusohjelma yhdistää yritystyöskentelyn sekä asiantuntijakoulutuksen rekrytoinnin, työnantajamielikuvan ja osaamisen hankinnan teemoista. Koulutusohjelman kautta yrityksellänne on mahdollisuus kasvattaa juuri teidän tarpeisiinne sopiva osaaja. Ohjelman jälkeen tavoitteena on rekrytoida yritykseenne kasvattamanne osaaja ilman erillistä rekrytointipalkkiota!

Koulutusohjelman aikana valitsemanne osaaja työskentelee määrittelemienne tehtävien parissa esimerkiksi seuraavissa rooleissa:

  • Talent Acquisition Specialist
  • Talent Acquisition Manager
  • Talent Sourcer
  • Rekrytoija
  • HR-konsultti
  • Rekrytointikonsultti
  • Henkilöstökonsultti
  • Rekrytointikoordinaattori
  • EB Experience Specialist
  • People Specialist

Koulutusohjelma sisältää noin 20 koulutuspäivää. Asiantuntijakoulutuksen myötä henkilö kasvattaa osaamistaan mm. seuraavista aihealueista: onnistunut hakijakokemus – ja hakijavalintaprosessi, työnhakija- ja työnantajamielikuvan vahvistaminen ja kehittäminen, potentiaalisten työnhakijoiden tunnistaminen ja verkostoituminen, henkilötietojen käsittely, kansainvälinen rekrytointi, sosiaalisen median hyödyntäminen rekrytoinnissa, ratkaisukeskeinen viestintä ja vuorovaikutustaidot, oppimisen johtaminen sekä myynti- ja argumentointitaitojen kehittäminen.

Kerro meille millaista osaajaa olette etsimässä. Kasvatetaan yhdessä teille uusi rekrytoinnin ja työnantajamielikuvan asiantuntija!

Kartoitamme parhaillaan yritysten kiinnostusta ja osaajatarpeita ohjelmaan. Tarvekartoituksen tavoitteena on käynnistää Talent Acquisition -rekrytoiva koulutusohjelma lokakuussa 2022. Julkinen sektori (Uudenmaan ELY-keskus) tukee uuden osaajan kasvattamisesta yritykseenne, joten rekrytointi koulutusohjelman kautta on kustannustehokasta ja mahdollistaa varautumisen myös tulevaisuuden osaajatarpeeseen. Koulutuskustannus yritykselle on 2640 € / 5 kk. Ohjelman aikana valitsemanne osaaja ei ole vielä työsuhteessa yritykseenne. Tavoitteena on rekrytoida hänet yritykseenne ohjelman päättyessä.

 

1. Ota yhteyttä ja kerro yrityksenne osaajatarpeista: millaiseen rooliin etsit henkilöä ja millaista osaamista arvostat.
2. Käynnistämme elokuussa hakijakampanjan, jonka myötä yrityksenne saa ilmaista näkyvyyttä työnhakijakentällä (kampanjaan osallistuminen sovitaan erikseen).
3. Arvioimme hakijaehdokkaat teidän tarpeenne huomioiden. Esittelemme yritykseenne soveltuvimmat ehdokkaat, joista haastattelette kiinnostavimmat.
4. Kun oikea osaaja löytyy, solmitaan viisi kuukautta kestävä koulutussopimus. Yritystyöskentely alkaa lokakuussa 2022. 
5. Valitsemanne osaaja oppii ja kasvaa tehtävään ja osallistuu Talentgaten asiantuntijakoulutukseen.
6. Koulutusohjelman jälkeen voitte palkata valmiin osaajan ilman erillistä rekrytointipalkkiota.

Matalariskinen ja joustava: Koulutusohjelma madaltaa rekrytoinnin riskiä antaen yritykselle aikaa tutustua uuteen osaajaan ennen lopullista rekrytointipäätöstä.

Kustannustehokkuus: Koulutusohjelman aikana yrityksellänne ei ole palkanmaksuvelvollisuutta.

Ajansäästö: Me Talentgatella etsimme tarpeisiinne sopivat osaajat, joista te haastattelette kiinnostavimmat.

Sopivan persoonan rekrytointi: Ohjelman kautta voitte löytää motivoituneen osaajan, joka haluaa kasvaa rekrytoinnin tehtäviin.

Asiantuntijakoulutus: Valitsemanne osaaja osallistuu asiantuntijoiden pitämiin koulutuksiin rekrytoinnin ja työnantajamielikuvan teemoista.

Lisätietoa

Johanna-1

Johanna Piirto

Account Manager, Rekrytointipalvelut (Uusimaa)

+358 50 5937 679

johanna.piirto@talentgate.fi

Ville

Ville Nurminen

Sales Manager

+358 50 407 9689

ville.nurminen@talentgate.fi

campaign-creators-e6n7uoEnYbA-unsplash
Koulutusohjelman kautta pääsee rauhassa tutustumaan uuteen osaajaan ja näkemään mitä annettavaa työntekijällä on. Suorarekrytointi jää usein hyvin pinnalliselle tasolle eikä kandidaatteihin pääse samalla tavalla tutustumaan. Koulutus antaa molemmin puolin aikaa tutustua.

Maikki Lukka | Brand Manager, Familon Oy

Koin ohjelman helpoksi, riskittömäksi ja edulliseksi tavaksi saada startattua markkinoinnin toimia. Markkinointi vaatii paljon työtä ja osaamista. Ohjelman kautta saatiin tunteja sisään ja koulutusta tekijälle

Panu Palmu | Toimitusjohtaja, Etevä Tietopalveluyhtiö

Myynnissä on nähty konkreettista tulosta jo nyt. Monesti myynnissä iso haaste on siinä, minkä verran myyjä pystyy buukkaamaan palavereita. Tässä on menty meidän tavoitteiden yli ihan heittämällä. Palaverimäärät ovat tuplaantuneet, jopa yli.

Toni Toivanen | CEO, Academy of Brain

0/ 0

Haluatko kuulla lisää?

Ota yhteyttä

Kokemuksia rekrytoivista koulutusohjelmista

Yrityskokemukset 09.02.2022

Täsmäkoulutuksella pienennettiin työikäisten eläköitymisriskiä ja vahvistettiin henkilökunnan myyntiosaamista

Monikanavainen ja digitalisoituva kauppa vaatii erilaista osaamista kuin mitä myyntityössä perinteisesti on edellytetty. Kaupan...

Lue lisää
Yrityskokemukset 14.12.2021

Case Familon: Uuden osaajan lisäksi yritys sai joukkoonsa persoonaltaan sopivan tekijän

Familon-brändi huolehtii hyvästä unesta tarjoamalla sänkyjä, tyynyjä, peittoja ja vuodevaatteita yli 50 vuoden kokemuksella....

Lue lisää
Yrityskokemukset 15.10.2021

Case Islet: Työyhteisön monimuotoisuutta kasvatettiin koulutusohjelman avulla

Islet on kansainvälisesti toimiva suomalainen teknologiayritys, jonka erikoisalaa ovat toiminnanohjauksen ja hankintatoimen...

Lue lisää