Päivitä hakemuksesi

Digital Marketing & Sales F.E.C.

Lahti

Kevättalvi 2021

Etsitkö uutta osaajaa digitalisoituneen markkinoinnin tai myynnin tehtäviin? Rekrytoi joustavasti ja kustannustehokkaasti koulutusohjelman kautta!

Koulutamme markkinoinnin ja myynnin osaajia Hämeen alueen yritysten tarpeisiin. Kauttamme voit löytää vahvistusta markkinointitiimiin, kuten markkinointikoordinaattorin tai -assistentin, sisällöntuottajan, graafisen suunnittelijan, digimarkkinoinnin asiantuntijan, verkkosivuasiantuntijan tai markkinoinnin automaation tai kasvumarkkinoinnin osaajan.

Jos haet kasvua myyntiin, voit löytää ohjelman kautta asiantuntijamyyjän, myyntipäällikön, asiakkuusvastaavan tai esimerkiksi myynnin assistentin. 

6 kuukautta kestävän ohjelman aikana valitut henkilöt työskentelevät yrityksessä ja saavat samalla kattavan asiantuntijoiden pitämän koulutuksen. Koulutuksen kautta osallistuja saa kokonaiskuvan digitalisuuden keinoista ja oppii, kuinka hyödyntää erilaisia työkaluja ja teknologioita markkinoinnissa ja myynnin kasvattamisessa.

Ohjelman ajalle henkilön kanssa solmitaan koulutussopimus ja henkilön voi palkata koulutuksen päättyessä ilman erillistä rekrytointipalkkiota. Mikäli teillä on alustava rekrytointitarve, olethan meihin yhteydessä, jotta voimme esitellä sopivat osaajat mahdollisimman pian! Koulutusohjelma käynnistyy sopivan osaajan löydyttyä kevättalvella 2021.

Tarpeenne läpikäynti ja ehdokkaiden kartoitus kannattaa aina tehdä kanssamme, sillä se ei vielä sido osallistumaan ohjelmaan. Ohjelmamaksu veloitetaan vasta sopivan henkilön löydyttyä ja aloitettua koulutusohjelmassa. Ohjelma on suunnattu Hämeen alueen yrityksille ja työnhakijoille ja toteutetaan yhteistyössä Hämeen ELY-keskuksen ja TE-toimiston kanssa. 

 

Rekrytoi ja kouluta helposti

 

 1. Tarpeen määrittäminen Talentgaten kanssa
 2. Ohjelman markkinointi, jossa näkyvyys rekrytoiville yrityksille (vapaaehtoinen)
 3. Talentgate tekee hakijoiden esiarvioinnin ja suosittelee soveltuvimmat ehdokkaat yrityksille
 4. Yritys haastattelee haluamansa ehdokkaat
 5. Yritys valitsee haluamansa ehdokkaat mukaan rekrytointiohjelmaan
 6. Kuuden kuukauden jakso työssäoppimista, joka sisältää 20 päivää asiantuntijakoulutuksia
 7. Koulutussopimus F.E.C.-koulutusohjelman ajaksi ja päätös rekrytoinnista ohjelman aikana

 

Ohjelman hyödyt yritykselle

 

 • Sopivan persoonan rekrytointi – Motivoituneet asiantuntijat, jotka haluavat panostaa oman osaamisensa kehittämiseen
 • Ajansäästö – Talentgate huolehtii prosessista ja haastattelette vain soveltuvat ehdokkaat
 • Koulutus – Työtehtäviin pätevöittävä koulutus kuuluu kokonaisuuteen, jolloin sitä ei tarvitse hankkia erikseen
 • Riskitön ja joustava – Lopullinen päätös palkkaamisesta tehdään vasta ohjelman loppuvaiheessa
 • Kustannustehokkuus – Koulutusohjelman ajalle solmitaan koulutussopimus

 

Koulutusohjelma sisältää noin 20 päivän asiantuntijakoulutuksen digitaalisen markkinoinnin ja myynnin teemoista. Alla esiteltyä koulutuskokonaisuuden pääteemat:

Digitaalisuuden hyödyntäminen myynnin kasvattamisessa

 • Digitaaliset kasvumahdollisuudet – missä ja miten näkyä?
 • Asiakassuhteiden & -kokemuksen kehittäminen, palvelumuotoilu
 • Liidistä asiakkaaksi: Myynnin tärkeimmät työkalut verkossa & sähköinen asiakkuudenhallinta
 • Sisältöstrategia & sisältömarkkinointi myynnin kasvun välineenä – blogit, webinaarit & muut sisällöt
 • Inbound-kehityssuunnitelman laatiminen

 

Digimarkkinoinnin työkalut tutuksi

 • Verkkosivujen kehittäminen & löydettävyys ja SEO-optimoidut sisällöt
 • Googlen työkalut hyötykäyttöön: Tehokas mainonta Google Adsillä ja tuloksien mittaaminen Google Analyticsilla.
 • Myynnin ja markkinoinnin automaatio ja sähköpostimarkkinointi (HubSpot)
 • Somemarkkinointi – sisällöt, mittaaminen ja mainonta

 

Työnhaku- ja uravalmennus

 • Osaamisen tuotteistaminen ja tunnistaminen
 • Työnhaun kanavat (sis. Linkedin)

 

 

Hakijoiden joukossa on monenlaisia osaajia erilaisilla kaupallisilla ja teknisillä koulutustaustoilla (esim. tradenomi, merkonomi, KTM, datanomi, insinööri). Joukossa on sekä hiljattain valmistuneita näytön paikkaa etsiviä osaajia että kokeneempia uranvaihdosta tekeviä konkareita. Hakijoita yhdistää vankka motivaatio kehittää osaamistaan ja valmius ottaa seuraava urasteppi!

Täydennyskoulutuksen avulla osallistujat pystyvät kehittymään monipuolisiin tehtäviin. Hakijoiden joukosta voit löytää vahvistusta markkinointitiimiin, kuten markkinointikoordinaattorin tai -assistentin, sisällöntuottajan, graafisen suunnittelijan, digimarkkinoinnin asiantuntijan, verkkosivuasiantuntijan tai markkinoinnin automaation tai kasvumarkkinoinnin osaajan.

Jos haet kasvua myyntiin, voit löytää ohjelman kautta asiantuntijamyyjän, myyntipäällikön, asiakkuusvastaavan tai esimerkiksi myynnin assistentin. Koulutuksen kautta osallistuja täydentää myynnillistä osaamistaan markkinoinnin teemoilla ja saa näin ollen kokonaisymmärryksen, kuinka kasvattaa myyntiä digitaalisuuden keinoin.

Tämän lisäksi osallistujien joukossa on henkilöitä monenlaisilla taustoilla, joilla on halua löytää uusi työmahdollisuus. Kauttamme voit siis löytää esim. tekijän taloushallintoon tai asiakaspalveluun. Olethan meihin yhteydessä, niin voimme kartoittaa sopivaa osaajaa hakijoidemme joukosta!

Haluatko kuulla lisää?

Ota yhteyttä
talentgate-kokemuksia-nostokuva
Ohjelman aikana nähdään hyvin, onko ihminen sellainen, joka sopeutuu meidän porukkaan, ja jonka osaaminen ja kiinnostus on sitä mitä haetaan

Timo Pietilä, Mainostoimisto Precis

Emme ole rekrytoinnin ammattilaisia. Talentgate on ammattilainen ja tuntee rekrytoinnin. Käymme yhdessä läpi mitä tarvitaan, mutta Talentgate pystyy paremmin haarukoimaan meille sopivimmat henkilöt.

Pertti Könkö, XyliMind

Rekrytoinnissa on aina kiire. Koen, että Talentgaten kautta olen saanut nopeasti palvelua ja kaikkiin kysymyksiin on vastattu. Talentgatella on aktiivinen ote ja he ovat meihin päin yhteydessä

Nina Hälli, Merivaara

0/ 0

Lisätietoa

Hanne Salo rajattu2

Hanne Salo

Account & Project Manager, Rekrytointipalvelut (Kanta- ja Päijät-Häme)

+358 50 433 5120

hanne.salo@talentgate.fi