Päivitä hakemuksesi

Business Analyst

Uusimaa

Ajankohta: toukokuu 2022

Auttaisiko olemassa olevan datan tehokkaampi hyödyntäminen ja sen pohjalta laaditut suositukset teitä kasvattamaan liiketoimintaanne? Laajenna yrityksesi analytiikkakyvykkyyttä ja löydä uusi liiketoimintalähtöinen Business Analyst -asiantuntija kustannustehokkaasti ja joustavasti koulutusohjelman kautta!

Vaihtoehtoinen väylä uusien Business Analystien rekrytointiin

Yrityksellänne on käytettävissä ennätysmäärä liiketoimintadataa, jota voidaan hyödyntää tuloksekkaan liiketoiminnan ohjaamiseen. Tätä tietomäärää pitää pystyä kokoamaan ja esittämään ymmärrettävässä muodossa, jotta sitä voidaan hyödyntää. Tiedon käsittelyyn tarvitaan sekä syväteknisiä data analysteja ja -engineerejä louhimaan, analysoimaan ja jalostamaan dataa. Liiketoimintalähtöisillä Business Analysteillä on sen sijaan tärkeä rooli liiketoiminnan prosessien ymmärtäjinä ja jalostetun datan hyödyntäjinä. Heidän tehtäviinsä kuuluu mm. arvioida prosesseja tehokkuuden, kustannusten ja tulosten suhteen, mitata ja analysoida myynnin suoritusta, laatia suosituksia muutoksista liiketoimintaan ja varmistaa datan oikeellisuus.

Kuusi kuukautta kestävän Business Analyst -rekrytoivan koulutusohjelman tavoitteena on kasvattaa uusia liiketoimintalähtöisiä osaajia yrityksenne analytiikkatiimin tueksi. Koulutus yhdistää käytännön työssäoppimisen ja asiantuntijakoulutuksen liiketoiminta analytiikasta. Autamme yritystäsi löytämään lähitulevaisuuden tarpeisiinne sopivan osaajan helposti ja joustavasti ilman raskasta rekrytointiprosessia. Ohjelman päätteeksi teillä on tehtävään valmiiksi koulutettu osaaja, jonka voitte palkata ilman erillistä rekrytointipalkkiota.

Millaisiin rooleihin voin kasvattaa uuden osaajan?

Rekrytoivan koulutusohjelman kautta voitte kasvattaa osaajan esimerkiksi seuraaviin rooleihin:

 • Junior Business Analyst
 • Business Analyst
 • Liiketoiminta-analyytikko
 • Kehityspäällikkö
 • Business Developer
 • Mallintaja
 • Junior Business Controller
 • Prosessikehittäjä
 • Market Analyst

Kerro millaista liiketoimintalähtöistä osaajaa tarvitsette lisäämään yrityksenne analytiikkakyvykkyyttä? Kasvatetaan yhdessä teille uusi liiketoiminta analytiikan osaaja!

Ohjelma sisältää noin 20 alan asiantuntijoiden pitämää koulutuspäivää. Koulutuksen tavoitteena on tarjota tuleville Business Analysteille kyvykkyyksiä hyödyntää sekä menneisyydestä jalostettua tietoa kuin myös tarjota valmiuksia ymmärtää tulevassa kehittyneen analytiikan tarjoamia mahdollisuuksia liiketoiminnalle.

Koulutusteemat:

 • Ennakointi trendeissä ja liiketoiminnassa
 • Tiedolla johtaminen
 • Mitä jokaisen tulisi tietää tekoälystä
 • Datavetoisen liiketoimintakehityksen perusteet
 • Datan visualisointi sekä tehokkaat ja toimivat raportit (esim. Power BI, Excel)
 • Tietokannat ja SQL
 • Tietojen ja prosessien mallintaminen
 • Taloushallinto ja Business Controllerin tehtävät
 • Projektihallintataitojen kehittäminen
 • Modernit työelämätaidot
1. Ota yhteyttä ja kerro yrityksenne analytiikan osaajatarpeista:millaiseen rooliin etsit henkilöä ja millaista osaamista arvostat.
2. Käynnistämme huhtikuussa rekrytointikampanjan, jonka myötä yrityksenne saa ilmaista näkyvyyttä työnhakijakentässä.
3. Arvioimme hakijaehdokkaat teidän tarpeenne huomioiden. Esittelemme yritykseenne soveltuvimmat ehdokkaat, joista haastattelette kiinnostavimmat.
4. Kun oikea osaaja löytyy, solmitaan kuusi kuukautta kestävä koulutussopimus ajalle toukokuu 2022 - marraskuu 2022.
5. Valitsemanne osaaja oppii ja kasvaa yrityksessänne Business Analyst tehtäviin ja osallistuu asiantuntijakoulutukseen (noin 20 päivää).
6. Koulutusohjelman jälkeen voitte palkata myynnin osaajan ilman erillistä rekrytointipalkkiota.

Matalariskinen ja joustava: Koulutusohjelma madaltaa rekrytoinnin riskiä antaen yritykselle aikaa tutustua uuteen osaajaan ennen lopullista rekrytointipäätöstä.

Kustannustehokkuus: Koulutusohjelman aikana yrityksellänne ei ole palkanmaksuvelvoitetta.

Ajansäästö: Me Talentgatella etsimme tarpeisiinne sopivat osaajat ja te haastattelette kiinnostavimmat.

Sopivan persoonan rekrytointi: Ohjelman kautta voitte löytää motivoituneen osaajan, joka haluaa kasvaa asiantuntijamyynnin tehtäviin.

Asiantuntijakoulutus: Koulutus antaa osallistujalle valmiudet hyödyntää menneisyydestä jalostettua tietoa liiketoiminnan kehittämisen tukena, sekä tuo ymmärrystä, millaisia mahdollisuuksia analytiikka tuo liiketoiminnalle tulevaisuudessa.

Lisätietoa

talentgate-ville-nurminen

Ville Nurminen

Account Manager, Rekrytointipalvelut (Uusimaa)

+358 50 407 9689

ville.nurminen@talentgate.fi

Sari Ala-Kulju-1

Sari Ala-Kulju

Account Manager, Rekrytointipalvelut (Uusimaa)

+358 40 0363 332

sari.ala-kulju@talentgate.fi

campaign-creators-e6n7uoEnYbA-unsplash
Koulutusohjelman kautta pääsee rauhassa tutustumaan uuteen osaajaan ja näkemään mitä annettavaa työntekijällä on. Suorarekrytointi jää usein hyvin pinnalliselle tasolle eikä kandidaatteihin pääse samalla tavalla tutustumaan. Koulutus antaa molemmin puolin aikaa tutustua.

Maikki Lukka | Brand Manager, Familon Oy

Koin ohjelman helpoksi, riskittömäksi ja edulliseksi tavaksi saada startattua markkinoinnin toimia. Markkinointi vaatii paljon työtä ja osaamista. Ohjelman kautta saatiin tunteja sisään ja koulutusta tekijälle

Panu Palmu | Toimitusjohtaja, Etevä Tietopalveluyhtiö

Myynnissä on nähty konkreettista tulosta jo nyt. Monesti myynnissä iso haaste on siinä, minkä verran myyjä pystyy buukkaamaan palavereita. Tässä on menty meidän tavoitteiden yli ihan heittämällä. Palaverimäärät ovat tuplaantuneet, jopa yli.

Toni Toivanen | CEO, Academy of Brain

0/ 0

Haluatko kuulla lisää?

Ota yhteyttä

Kokemuksia rekrytoivista koulutusohjelmista

Yrityskokemukset 14.12.2021

Case Familon: Uuden osaajan lisäksi yritys sai joukkoonsa persoonaltaan sopivan tekijän

Familon-brändi huolehtii hyvästä unesta tarjoamalla sänkyjä, tyynyjä, peittoja ja vuodevaatteita yli 50 vuoden kokemuksella....

Lue lisää
Yrityskokemukset 15.10.2021

Case Islet: Työyhteisön monimuotoisuutta kasvatettiin koulutusohjelman avulla

Islet on kansainvälisesti toimiva suomalainen teknologiayritys, jonka erikoisalaa ovat toiminnanohjauksen ja hankintatoimen...

Lue lisää
Yrityskokemukset 01.04.2021

Case Zimple: Koulutusohjelman kautta rekrytointi mahdollisti liiketoiminnan kasvun

Pipedrive-konsultointiyritys Zimple tuottaa erilaisia palveluita Pipedrive CRM-järjestelmän ympärillä. Vasta vuoden ikään...

Lue lisää