Päivitä hakemuksesi

Certified Project Talent F.E.C.

Helsinki

Haku päättyy 8.3.2021

Hae mukaan

Oletko hyvä ratkaisemaan ongelmia ja pitämään monia lankoja käsissä? Sertifioidu projektinhallinnan asiantuntijaksi ja löydä uusi työpaikka!

Projektinhallintaosaaminen on taito, jota tarvitaan lähes joka työssä. Etätyön lisääntyminen on muuttanut tiimien toimintaa ja asiakkaiden kohtaamista, kun kasvokkain tapaaminen on rajatumpaa. Projektinhallinnassa korostuu ketteryys sekä digitalisaation tuomat mahdollisuudet mm. viestintään ja projektin dokumentointiin. Myös oman työn hallinta ja johtaminen sekä esimiestyö edellyttävät projektinhallintataitoja. Projektien parissa työskentelee projektinimikkeillä työskentelevien henkilöiden lisäksi lähes koko organisaatio ja taitavista projektiammattilaisista on jatkuva pula. Tuomme tähän ratkaisun Certified Project Talent F.E.C.-ohjelman kautta!

Koulutamme ja autamme työllistymään 20 uutta asiantuntijaa yhteistyössä rekrytoivien yritysten sekä Uudenmaan ELY-keskuksen ja TE-toimiston kanssa. Kuusi kuukautta kestävän rekrytoivan koulutusohjelman tavoitteena on vahvistaa ja sertifioida projektinhallintaosaamistasi sekä käytännön työskentelyn että asiantuntijakoulutusten avulla. Hanki arvostettua osaamista ja työllisty uusiin tehtäviin!

 

Yritykset etsivät uusia osaajia

Useiden eri toimialojen yritykset etsivät sekä uusia kykyjä että pidempään työelämässä mukana olleita ja uutta uraa itselleen hakevia osaajia. Yritykset valitsevat hakijoiden joukosta itselleen soveltuvan henkilön perehtymään ja työskentelemään määrittelemissään tehtävissä. Yrityksien tavoitteena on rekrytoida valittu osaaja ohjelman päättyessä.

Koska projektiosaamista tarvitaan laajasti, myös mukana olevien yritysten tarpeet ovat moninaiset. Yritykset etsivät mm. IT-puolen asiantuntijoita, jotka haluavat kehittyä teknisistä tehtävistä projektijohtamisen tehtäviin. Tämän lisäksi kaupalliset osaajat voivat työllistyä kauttamme projektitaitoja vaativiin markkinoinnin, myynnin, digikehittämisen tai taloushallinnon tehtäviin. Yritykset etsivät myös omien toimialojen, kuten luonnontieteellisen tai teknisen alan erityisosaajia, jotka haluavat laajentaa taitojaan projektinhallinnan koulutuksella.

Mikäli sinulla on jo projektinhallintaosaamista, haussa on rautaisia projektipäälliköitä, jotka koulutukset kautta päivittävät osaamistaan esim. ketterästä kehittämisestä. Myös korkeakoulutetut nuoret voivat löytää näytön paikan ohjelman avulla mm. projektikoordinoinnin tehtävistä. 

Tärkeintä on siis motivaatio kehittyä uusiin tehtäviin ja halu oppia uutta! Haemme yrityspaikkoja myös hakijalähtöisesti, eli myös muiden alojen osaajien kannattaa hakea mukaan.

Uusia osaajia etsivät yritykset: 

 • Ultimate.ai, Jr. Customer Success Manager: You will jump into multiple projects - both new and existing - to help industry-leading brands to design and deliver AI powered customer service automation. Tasks vary highly from project management, customer training, linguistics, customer behaviour analysis to analytics. You will be joining an international hyper-growth company with over 20mil VC funding.
 • Sofi Filtration, Projektikoordinaattori: Kasvuyhtiö Sofi Filtration Oy tarjoaa suomalaista, innovatiivista vedenkäsittelyteknologiaa kansainvälisille markkinoille. Nyt haussa on henkilö tukemaan projektitoimintaa monipuolisiin projektinhallinnan tehtäviin kuten toimitus- ja pilotointiprojektien aikataulutus, kustannusten kirjaaminen ja ennustaminen, koordinointi ja seuranta. Mahdollisuus oppia uusinta ympäristöteknologiaa ja teknisten projektien suunnittelua & toteutusta.
 • Suomen Ensiapukoulutus, Tuotepäällikkö: Suomen Ensiapukoulutus etsii tuotepäällikköä
  SmartHSE-palvelualustan kaupallistamiseen, projekteista vastaamiseen ja tuotehallintaan. SmartHSE on uusi digitaalinen palvelualusta, jolla hallitaan yritysten työturvallisuuteen ja terveyteen liittyviä asioita. Voit olla etsimämme henkilö, mikäli olet myyntihenkinen ja intohimonasi on liiketoiminnan kehittäminen sekä projektitoiminta, tunnet myös alustojen käyttöönottojen ja rajapintojen maailmaa. Palvelun kohderyhmänä ja asiakkaina on yrityksiä ja yhteisöjä, jotka ovat ymmärtävät uusien digitaalisten toimintatapojen hyödyt ja voivat saada merkittäviä etuja toimintaansa työtehtävien ja prosessien digitalisoinnista.
 • Sales Support Finland Oy, Jr. Data Analyst: Tehtävänäsi on suunnitella ja toteuttaa työkalu myyntiorganisaation eri rooleja tukevan datan hyödyntämiseen ja analysointiin sekä kouluttaa eri tahoja sen käyttöön. Sinulla on kokemusta analytiikkatyökaluista (esim. Qliksense, PowerBI) tai kiinnostusta perehtyä niihin. Haluat kasvaa ja kehittyä analysointiin liittyvissä tehtävissä.
 • Adsotech Scandinavia, Digital Process Designer: Tehtävään kuuluu kansainvälisten asiakkaiden työprosessien digitalisointi, kuten tuotetiedon hallintaa ja asiakkuuksien hallintaa. Digitalisointi toteutetaan Evolve -nimisellä suunnitteluohjelmistolla, jota ADSOTECH markkinoi kaikissa pohjoismaissa. Adsotechilla on yhteistyötä 10 kansainvälisen ohjelmistoyrityksen kanssa mm. Master Datan, loppukäyttäjien työn tehostamisen, IT:n ja liiketoiminnan prosessien kehityksen ja tietoturvan parissa tavoitteena automatisoida IT-toimintoja, vähentää kustannuksia ja parantaa kannattavuutta.
 • Analyse², Sales Development Representative: Olemme kasvuvaiheessa oleva tuoteryhmäjohtamisen sekä kampanjasuunnittelun työkaluja kuluttajabrändeille tarjoava tuotetalo. Tavoitteenamme on tarjota pohjoismaisille toimijoille markkinoiden parhaat ratkaisut kampanjoiden suunnitteluun ja analysointiin. Etsimme myyntitiimiimme vahvistusta, jonka pääasiallisiin tehtäviin kuuluu uusasiakashankinta erityisesti kohdemarkkinoillamme Ruotsissa sekä Tanskassa.
 • (Anonyymi teknologiayritys), Supply Chain Specialist:
  Kansainvälinen suuryritys etsii Supply Chain Specialistia, jonka päätehtävänä on raportoida ja dokumentoida hankintaketjun osa-alueista kunkin projektin osalta. Tehtävässä pääset mukana hankintaneuvotteluihin, alihankkijoiden valintaprosessiin sekä sopimusneuvotteluihin ja toimit alihankkijoiden yhteyshenkilönä varmistaen, että hankinta toteutetaan yrityksen ehtojen ja hankintasuunnitelman viitekehyksen mukaisesti. Lisäksi avustat reklamaatioihin ja takuuasioihin liittyvissä haasteissa sekä laskutuksessa.
 • Apprix Oy, Projektipäällikkö: Projektipäällikkönä vastaat Apprixin E-Learning-verkkokoulutusten suunnittelusta ja toteutuksesta asiakkaiden ja Apprixin tuotantotiimin kanssa. Vaatimusmäärittelyt, aikataulutukset, koulutukset ja yhteydenpito asiakkaisiin Builder verkko-oppimisympäristöhankkeissa kuuluvat työtehtäviisi
 • Apprix Oy, Customer Care Coordinator: Avainrooli palvelujen toteutukseen liittyvien ongelmanratkaisujen ja asiakkaiden auttamisen parissa. Järjestelytyötä esimerkiksi muutostöiden suunnittelua, työarvioiden tekemistä, tarkistuksia ja kyselyjä kun tarvitaan uusia ominaisuuksia esim. raportointimuutoksia. Tehtävässä pääset tekemisiin ostaneiden asiakkaidemme kanssa, joiden tyytyväisyyden varmistaminen on toiminnallemme ensiarvoisen tärkeätä.
 • Nexetic, IT Support Specialist
 • Zimple, Projektipäällikkö

Päivitämme sivuja uusien tarpeiden syntyessä. Kaikkien yritysten tarpeet eivät ole julkisesti näkyvillä.

Rekrytoivan koulutusohjelman kokonaiskesto on noin 6 kuukautta (120 arkipäivää), joka sisältää yritystyöskentelyn lisäksi noin 20 päivää täydennyskoulutusta seuraavista teemoista:

 • Johdanto projektinhallintaan
 • Projektinhallinnan Prince2 viitekehys
 • Prince2 Foundation sertifiointi (englanniksi)
 • Ketterä kehittäminen (SCRUM ja Agile Development)
 • Projektijohtamisen IT-työkalut
 • Vuorovaikutustaitojen kehittäminen ja virtuaalifasilitointi
 • Johtamistaitojen kehittäminen
 • Sopimukset projekteissa
 • Työnhaku- ja uravalmennus

 

Koulutukset toteutetaan Helsingissä ja/tai etänä. Koulutus toteutetaan suomeksi, mutta Prince2 sertifiointi on mahdollista tehdä ainoastaan englanniksi. 

Talentgatella on valmius toteuttaa sekä haastattelut että koulutukset onlinetoteutuksina koronapandemiatilanteen mukaisesti.

Sinulla voi olla kaupallinen, tekninen tai muu tiedekorkeakoulututkinto tai muutama vuosi relevanttia työkokemusta. Hakeminen edellyttää toimivaa suomen peruskielitaitoa (vähintään B1.1.), muu kielitaito on eduksi. Koulutusten kieli on suomi, mutta sertifiointitentin voi tehdä vain englanniksi.

Voit olla joko hiljattain valmistunut, tai sinulla voi olla jo kokemusta alan tehtävistä - tärkeintä on vahva halu kehittää osaamistasi! Voit hakea mukaan, mikäli olet tällä hetkellä työtön tai työttömyysuhan alainen.

Koulutus on osallistujalle maksutonta. Osallistujat saavat ohjelman ajalta työttömyysetuuttaan sekä kulukorvausta.

Haku koulutusohjelmaan on kaksivaiheinen:

1. Tee virallinen hakemus TE-palveluiden kautta täällä.

2. Täytä myös tietosi Talentgaten järjestelmään täällä. Tämän osaamisprofiilin tietoja käytetään osaamisesi esittelemiseen rekrytoiville yrityksille.

 

Koulutusohjelmaan kannattaa hakea mahdollisimman pian, sillä koulutushakemuksia käsitellään jo hakuajan aikana. Hakuaika päättyy 8.3.2021 ja koulutusohjelman suunniteltu aloitus on 29.3.2021. Ohjelma sisältää lomajakson 12.7.-16.7.2021.

Haettuasi mukaan Talentgate esittelee profiiliasi yrityksille, jotka kiinnostuessaan haastattelevat sinut henkilökohtaisesti. Osallistuminen koulutusohjelmaan edellyttää sopivaa yrityspaikkaa, jossa käytännön työskentely tapahtuu. 

 

Hae mukaan ohjelmaan

Hae mukaan

Kiinnostuitko? Kysy lisätietoja

talentgate-tyonhakija

Talentgaten hakijapalvelut

010 231 6922

Layer_5

Tutustu muihin koulutusohjelmiin

Katso muut koulutusohjelmat