Päivitä hakemuksesi

International Business Talent F.E.C Turku

Turku

Haku päättyy 14/10/2019

Hae mukaan

Päivitä kansainvälinen osaamisesi ja työllisty uusiin tehtäviin rekrytoivan koulutusohjelman kautta!

Haku koulutusohjelmaan päättyi 14.10. TalentGate on yhteydessä esivalinnasta edenneisiin hakijoihin.

Koulutamme 20 uutta osaajaa suomalaisille kansainvälistyville yrityksille kuuden kuukauden International Business Talent F.E.C koulutusohjelman kautta. Ohjelman jälkeen tunnet kansainvälisen liiketoiminnan perusteet ja pystyt työskentelemään esimerkiksi kansainvälisen myynnin, markkinoinnin tai liiketoiminnan kehityksen parissa. Ohjelma on suunnattu ensisijaisesti Varsinais-Suomen alueen työnhakijoille ja yrityksille.

This recruitment training program is suitable for both Finnish and English speaking job seekers. Trainings will be in English or Finnish, read more about the program in English here.

 

Yritykset etsivät uusia osaajia

 

Useat Varsinais-Suomen alueen eri toimialojen yritykset ovat ohjelman kautta hakemassa uusia osaajia. Yritykset pienistä kasvuyrityksistä suuryrityksiin hakevat itselleen sopivaa henkilöä työskentelemään mm. kansainvälisen myynnin, markkinoinnin, asiakkuuksien hallinnan, ostotoiminnan, toimipaikan perustamisen, jakelukanavien kartoittamisen, tuotteistamisen tai yhteistyökumppaniverkoston rakentamisen tehtävissä. Tehtävät muotoutuvat sekä hakijoiden taustojen että yrityksen tarpeiden pohjalta.

TalentGate auttaa sinua löytämään uuden työpaikan asiakasyritystensä joukosta. TalentGate tekee esiarvioinnin yhdessä TE-toimiston kanssa ja pyrkii löytämään kiinnostustasi ja osaamistasi vastaavan yhteistyöyrityksen. Yritykset haastattelevat soveltuviksi näkemänsä ehdokkaat ja ohjelma alkaa, kun yritys on valinnut itselleen osaajan, ja hakija hyväksyy kyseisen paikan.

Yrityksien tavoitteena on rekrytoida valittu osaaja ohjelman päättyessä.

 

International Business Talent F.E.C. on työsuhteeseen tähtäävä koulutusohjelma, joka toteutetaan yhteistyössä Varsinais-Suomen ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yrityksien kanssa. F.E.C.-ohjelman ajaksi tehdään koulutussopimus ja voit hakea ohjelman ajaksi ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta. Lisätietoja hakemisesta ja taloudellisesta tuesta voit saada TE-palveluiden koulutusneuvonnasta 0295 020 702 tai koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.

Rekrytoivan koulutusohjelman kokonaiskesto on noin 6 kuukautta (120 arkipäivää), joka sisältää asiantuntijakoulutusta (noin 20 pv) sekä yritystyöskentelyä (noin 100 pv).

Lähi- ja etäopetuksen pääteemat (suomeksi tai englanniksi):

 • Yrityksen kansainvälistyminen
  • Johdanto kansainvälistymiseen, kansainvälistymisstrategian luominen
  • Kansainväliset verkostot ja kohdemarkkinatuntemus
 • Kansainvälinen liiketoiminta
  • Myyntityö, myynnin kehittäminen ja johtaminen
  • Kansainvälinen sopimusjuridiikka, immateriaalioikeudet ja niiden suojaaminen
  • Kansainvälisen kaupankäynnin operaatiot
 • Digitaalisuus kansainvälisessä liiketoiminnassa
  • Digitaaliset kasvumahdollisuudet
  • Digitaalinen markkinointi, verkkonäkyvyys ja social selling
 • Työelämätaidot
  • DISC-henkilöanalyysi ja työyhteisötaidot
  • Uravalmennus ja työnhakuvalmennus

 

Kouluttajina toimivat alansa asiantuntijat TalentGaten kouluttajaverkostosta. Koulutus toteutetaan Turussa.

Taustasi voi olla esim. kaupallinen tai tekninen ja olet hankkinut osaamisesi joko koulutuksen tai työkokemuksen kautta. Voit olla joko hiljattain valmistunut, tai kokeneempi osaaja – tärkeintä on kiinnostus kansainvälistä liiketoimintaa kohtaan ja vahva halu kehittää osaamistasi!

Voit hakea mukaan, mikäli olet tällä hetkellä työtön, työttömyysuhan alainen / lomautettuna tai määräaikainen työsuhteesi on päättymässä ennen ohjelman alkua.

Ohjelma on suunnattu ensisijaisesti Varsinais-Suomen TE-toimistojen asiakkaille. Osallistujat saavat ohjelman ajalta työttömyysetuuttaan sekä kulukorvausta.

Haku koulutusohjelmaan päättyi 14.10. TalentGate on yhteydessä esivalinnasta edenneisiin hakijoihin.

Ohjelmaan hakeminen edellyttää tietojen jättämistä sekä TE-palveluiden että TalentGaten järjestelmiin:

 1. Täytä TE-palveluiden koulutushakemus
 2. Jätä tietosi myös TalentGaten järjestelmään. Tämän osaamisprofiilin tietoja käytetään osaamisesi esittelemiseen rekrytoiville yrityksille.

Ohjelma alkaa loka-marraskuun 2019 aikana TE-toimiston hyväksymillä ja yrityspaikan löytäneillä henkilöillä.

Hae mukaan ohjelmaan

Hae mukaan

Kiinnostuitko? Kysy lisätietoja

talentgate-uutinen

Työnhakijapalvelut

010 231 6922

Layer_5

Tutustu muihin koulutusohjelmiin

Katso muut koulutusohjelmat