Päivitä hakemuksesi

HubSpot Talent - markkinoinnin ja myynnin osaajia!

Uusimaa

Haku on päättynyt

HALUATKO Ottaa HubSPOt-järjestelmän haltuun ja NOSTAA MARKKINOINTIOSAAMISESI UUDELLE TASOLLE? Löydä uusi työ digimarkkinoinnin asiantuntijana ja varmista vetovoimasi työmarkkinoilla myös tulevaisuudessa! 

Kasva HubSpot-asiantuntijaksi ja työllisty!

HubSpot on yksi käytetyimmistä markkinoinnin automaatiojärjestelmistä, joka yhdistää markkinoinnin, myynnin sekä asiakaspalvelun saman katon alle. Sen tavoitteena on kasvattaa yritysten verkkosivuliikennettä ja konversioita sekä muuttaa liidit asiakkuuksiksi. Työmarkkinoille tarvitaan jatkuvasti uusia HubSpot-osaajia ja kasvatammekin nyt yhdessä ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa uusia kykyjä yritysten tarpeisiin HubSpot Talent RekryKoulutuksen kautta.

Viisi kuukautta kestävä koulutusohjelma yhdistää yritystyöskentelyn sekä asiantuntijakoulutuksen markkinoinnin ja myynnin automaatiojärjestelmästä, HubSpotista. Koulutusohjelman myötä opit HubSpotin toiminnallisuuksista ja saat aidon mahdollisuuden kasvaa HubSpot-asiantuntijaksi. Mukana olevat rekrytoivat yritykset kasvattavat ohjelman kautta itselleen uutta osaajaa tarkoituksena rekrytoida sinut ohjelman päätteeksi!

Ohjelma tarjoaa kasvupolkuja sekä markkinoinnista että myynnistä kiinnostuneille. Voit tähdätä monipuolisiin markkinoinnin tehtäviin ja oppia kuinka hyödyntää HubSpotia markkinoinnin automaatiossa, digimarkkinoinnissa, sisällöntuotannossa ja verkkosivujen kehittämisessä.

Vaihtoehtoisesti voit olla asiakaskohtaamisten osaaja, jolla on kiinnostusta syventyä huipputeknologiaan ja ymmärtää, kuinka markkinointi voi tukea myyntiä. Koulutusohjelma antaa sinulle aikaa oppia ja kasvaa tehtävään, joten sinun ei tarvitse olla valmis osaaja!

Katso video, jossa kerromme tarkemmin koulutusohjelmasta ja sen tuomista mahdollisuuksista. Mukana videolla myös Singa Oy, joka etsii ohjelman kautta itselleen uutta osaajaa B2B digimarkkinoijan rooliin >>

Lue kuinka Nina Mäki-Petäys päivitti osaamistaan RekryKoulutuksen kautta ja kuinka Minna Säynäjäaho löysi uuden urasuunnan HubSpot-koulutuksen kautta!

Kenelle ohjelma on tarkoitettu?

Yritykset etsivät henkilöitä, joilla on aitoa motivaatiota kehittää osaamistaan ja halu edesauttaa myynnin ja markkinoinnin yhteispeliä. Yritysten tarpeet vaihtelevat, joten mukaan voit hakea monenlaisella taustalla. Sinulla voi esimerkiksi olla tuore tutkinto ja etsit nyt näytön paikkaa oman alan tehtävien parista. Voit myös olla kokeneempi ammattilainen, joka haluaa syventää osaamistaan tai vaihtaa alaa datajohteisen markkinoinnin tai myynnin tehtäviin.

Tärkeintä on asenne ja motivaatio, mutta aikaisempi työkokemus markkinoinnista/myynnistä tai ymmärrys markkinoinnin prosesseista sekä tavoitteista katsotaan eduksi. Toivomme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä sekä kykyä ottaa rohkeasti haltuun uusia järjestelmiä.

Motivaation ja asenteen lisäksi hakijoilta edellytetään soveltuvaa kaupallista tai teknistä koulutusta (esimerkiksi tradenomi, merkonomi, KTM, datanomi, insinööri). Vaihtoehtoisesti olet kerryttänyt osaamista markkinoinnista tai myynnistä työkokemuksen tai itsenäisen opiskelun kautta. Koulutus järjestetään suomeksi, joten hakijoilta edellytetään sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, muu kielitaito on eduksi.

HubSpot Talent RekryKoulutus on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhan alaisille kohderyhmään kuuluville. Koulutus on maksuton ja osallistuja saa ohjelman ajalta työttömyysetuutta sekä kulukorvausta. Ohjelma toteutetaan yhteistyössä Uudenmaan ELY-keskuksen ja TE-palveluiden sekä rekrytoivien yritysten kanssa.

Tutustu tarkemmin mikä on rekrytoiva koulutusohjelma ja kenelle se on tarkoitettu. Täältä löydät myös vastaukset hakijoidemme usein kysyttyihin kysymyksiin.

Haettuasi mukaan Talentgate esittelee profiiliasi yrityksille, jotka kiinnostuessaan haastattelevat sinut henkilökohtaisesti. Osallistuminen koulutusohjelmaan edellyttää sopivaa yrityspaikkaa, jossa käytännön työskentely tapahtuu. Koulutusohjelman suunniteltu aloitus on 23.11.2022. 

The Qt company is looking for someone passionate about efficient, scalable modern marketing. We are avid Hubspot users and use it for all our marketing automation needs. We will ask you to support us with a variety of marketing operations tasks including, but not limited to:  

 • Workflows – Categorizing and optimizing all our workflows including system-critical workflows, email workflows, and data processing workflows, along with examining their usage, performance, errors, and the like.
 • Lists - Review and organization of workflow-related lists, eliminating list redundancy. Working with the team to restructure email-based lists and lists used in dashboards and reports.
 • Conversational marketing – ChatBot – Working with other teams to identify areas that aren't currently leveraged, building chat flows for lead generation and visitor journeys. 

 

There is a great opportunity here to develop your marketing automation skills and be part of a highly-skilled, motivated marketing team.

Autamme yrityksiä kehittämään myynnin ja markkinoinnin prosesseja sekä niiden yhteistyötä. Meidän lentävä iskulause kuuluukin seuraavasti "Olemme teknologiayhtiö, joka auttaa yrityksiä kasvamaan kannattavasti ja tehokkaasti".

Tässä tehtävässä pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan markkinoinnin toimenpiteitä monipuolisesti. Tarkempi tehtäväsisältö muotoutuu vahvuuksiesi mukaan. Tehtävässä onnistuminen vaatii vahvaa englannin kielen taitoa. Arvostamme itseohjautuvaa työotetta ja itsensä johtamisen taitoa, mutta meillä et tule jäämään yksin. Kanssamme pääset kasvamaan ja kehittymään.

Tehtäviäsi ovat mm seuraavat:

 • Some-markkinoinnista ja mainonnasta vastaaminen
 • Verkkosivujen ylläpito ja kehittäminen
 • Uutiskirjeiden tuottaminen

Maanterä on metalliteollisuudessa käytettäviä työkaluja, hiomatarvikkeita ja tuotantokoneita maahantuova yritys. Tule mukaan kasvussa olevaan yritykseen! Tarjoamme modernit työtilat ja -välineet sekä loistavan mahdollisuuden työskennellä osana ammattitaitoista ydintiimiämme, jossa pääset tekemään monipuolisia tehtäviä.

 • Erityinen painopiste työssäsi tulee olemaan ostoilla, myynnin tuella ja verkkokaupalla.
 • Työpäiväsi voi sisältää esimerkiksi verkkokaupan tekstien ja kuvien päivitystä, Hubspotin parempaa hyödyntämistä, myynti- ja ostotilauksien kirjaamista sekä tuotekoodien tekoa järjestelmään.
 • Työtehtävät ovat moninaiset ja niitä voidaan räätälöidä myös mielenkiintosi mukaan ja kehityksesi edistyessä aina vaativampiin tehtäviin saakka.
 • Sovellut tehtävään, mikäli innostut uusista asioista, etkä pelkää muutoksia ja olet toimeen tarttuva sekä oma-aloitteinen.

Liity mukaan uudenlaiseen modernin markkinoinnin toimistoon. Keskitymme asiakkaidemme oman median hyödyntämiseen ja autamme heitä asiakasdatan keräämisessä ja käyttämisessä. Lisäksi toimimme aina asiakkaan omaa inhouse-tiimiä tukien, agiilin markkinoinnin mallilla

Tässä tehtävässä pääset sukeltamaan asiakasdatan maailmaan HubSpot apunasi. Suunnittelet miten asiakkaamme kerää dataa ja miten se strukturoidaan HubSpotiin. Lisäksi raportoit ja analysoit asiakasdataa. Toivomme, että olet kiinnostunut datasta ja sen keräämisen tavoista. Sinulla on analyyttista otetta ja keskittymiskykyä rakennella raportteja ja miettiä näkökulmia datan tulkintaan. 

Tule kasvamaan yhdessä kanssamme! 

Blink Helsinki etsii nyt uutta tekijää työskentelemään tiiviisti asiakkaiden kanssa ja auttamaan heitä HubSpotin hyödyntämisessä.

Toivomme, että

 • Sinulla on liiketoimintaymmärrystä eri toimialoilta
 • Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä kykyä keskustella näkemyksistäsi rakentavalla tavalla. 
 • Olet rohkea, ratkaisuhakuinen ja kehittymiskykyinen ja sinulla on proaktiivinen ja myynnillinen ote työhösi.

Tehtävän haltuunottoon hyvät valmiudet antaa aiempi kokemus HubSpotista tai vastaavista työkaluista ja dataohjattavan markkinoinnin, myynnin ja asiakaskokemuksen kehittämisestä. 

Tarjolla on paikka huipputiimissä, jossa pääset nauttimaan arkipäivistäsi huikeassa porukassa ja kehittymään parhaaksi versioksi itsestäsi! 

Flashnodella pääset kehittymään B2B -asiakkaidemme liidien hallinnassa ja hankinnassa. Etsit markkinasta asiakkaita, joille teet kohdennettuja markkinointi- ja myyntiponnisteluja, jalostat liidejä CRM:stä ja sovit tapaamisia asiakkaiden kanssa. 

Työtehtäviisi kuuluu mm. uusien asiakassuhteiden luominen, integraatiopalveluiden esittely, myynnin ja markkinoinnin kehitystehtävät yhdessä myyntitiimimme kanssa.  Työilmapiiri on rento ja arvostamme itseohjautuvuutta työnteossa. Etsimme hyviä tyyppejä tekemään yrityksellemme kasvua iloisella ja kehityshaluisella otteella. Meillä ei tarvitse pönöttää vaan olemme nuorekas kasvuyritys. Ilmapiirimme on rento ja hurtti huumori lentää. 

Academy of Brain tekee nykyaikaisesta oppimisesta ymmärrettävää, integroi oppimisen arkeen ja kehittää organisaation kykyä vastata nykyisiin ja tulevaisuuden työelämän osaamistarpeisiin.
 

Meillä pääset työskentelemään digitaalisen markkinoinnin ja uusasiakashankinnan solmukohtaan nopeasti kasvavalla henkilöstön kehittämisen alalla.  Olet kiinnostunut digitaalisen markkinoinnin ja modernin myynnin uusista mahdollisuuksia. Tehtävän haltuunottoa helpottaa, jos olet toiminut myynnissä, media-alalla tai muuten digitaalisen mainonnan tai markkinoinnin parissa.  Tehtävä voidaan räätälöidä kokemuksen ja mielenkiinnon perusteella parhaiten sopivaksi, joten roolisi voi sisältää monipuolisemmin esimerkiksi markkinoinnin tehtäviä tai esimerkiksi valmennustuotantoa. 

Pääset mukaan markkinointi- ja viestintäyksikköömme, joka työskentelee monipuolisissa tehtävissä sekä koulutus- ja palvelumarkkinoinnin, hankeviestinnän että yhteiskunnallisen vaikuttamisen parissa. Saat mahdollisuuden sekä hyödyntää että kehittää osaamistasi Hubspot-markkinointiautomaatiossa sekä muissa markkinointiteknologioissa. 

Tarjoamme näköalapaikan työhyvinvoinnin kehittämiseen yhteiskunnassamme. Pääset tekemään aidosti merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti vaikuttavaa työtä. 

Virta on tällä hetkellä Euroopan nopeimmin kasvava sähköautojen latausalusta. Torjumme ilmastonmuutosta tuomalla sähköisen liikenteen osaksi yritysten ja kuluttajien arkipäivää sekä energiajärjestelmää. Tarjoamme mahdollisuuden liittyä mukaan innovatiiviseen ja nopeasti kasvavaan työyhteisöön sähköisen liikkumisen ja energiamurroksen keskiössä. Arvostamme avoimuutta, aloitekykyä ja yhteistyötaitoja. Työntekijöidemme hyvinvointi on meillä etusijalla ja kannustamme toisiamme yhteisissä tavoitteissa kestävän tulevaisuuden puolesta.  Tulet työskentelemään Virran tuotehallintaorganisaatiossa sekä tiiviissä yhteistyössä markkinoinnin ja myynnintuen ammattilaisten kanssa. Työtehtäviisi tulee kuulumaan tuoteviestintä-, koulutus- ja myyntimateriaalien tuotanto, tuotedokumentointiin liittyvät tehtävät sekä tuotteistusprosessin koordinointi. 

Helsingin seudun kauppakamari auttaa asiakkaitaan eteenpäin vaikuttamisen, verkoston ja koulutuksen keinoin. Vahvistamme yritysten menestystä Helsingin seudulla.

Etsimme nyt joukkoomme osaajaa kehittymään markkinonitisuunnittelijan tehtäviin. Työssäsi pääset tekemään mm. seuraavia asioita:

 • Inbound-markkinoinnin suunnitteluja ja toteutus HubSpotilla
 • Sopivan sisällön kuratointi olemassa olevasta sisällöstä
 • Automaatioiden luominen: erilaiset automaatiopolut, retargeting, laskeutumissivut, liidien pisteytys

We're looking for a karaoke-loving B2B Marketer to join us in our mission to spread joy by helping the world sing. You'll be responsible for helping bars and other nightlife venues entertain their customers and grow their revenues with Singa. You'll be working with content, marketing automation and marketing operations using HubSpot Marketing Hub and supported by a world-class growth team.  

Don’t worry, public singing is not a part of your job description, but making people understand the benefits of karaoke, both for their business and wellbeing, is very much at the core of your role. If you're a creative, ambitious and open-minded marketer hungry to learn more, let's have a chat. 

 

Avoset tarjoaa loistavat mahdollisuudet nopeaan kehittymiseen Atlassian-tuotteiden parissa, sillä osaamisemme on laajaa ja kulttuurimme tukee työkaverin auttamista. Asiakkaamme ovat pääsääntöisesti isoja suomalaisia yrityksiä, joilla on toimintaa myös ulkomailla. 

Oletko idearikas ja innostunut digitaalisen markkinoinnin ja sisällöntuotannon asiantuntija, jota motivoi tulokset? Etsimme henkilöä vastaamaan digitaalisen markkinoinnin suunnittelusta, toteutuksesta ja kehittämisestä, sekä sisällöntuotannosta kaikkiin kanaviimme. 

Työtehtävät ovat hyvin monipuolisia ja niihin kuuluvat esimerkiksi:  Digitaalisen markkinoinnin suunnittelu ja optimointi. SEM & SEO - GoogleAds, Facebook ja LinkedIn mainonnan suunnittelu, toteutus, seuranta ja optimointi. Sisällöntuotanto uutiskirjeille, blogiin ja verkkosivuille. Mahdollisesti myös materiaalien kääntäminen englannista suomeksi. Osallistuminen markkinoinnin automaation suunnitteluun ja toteutukseen, sekä sisältöjen ja kampanjoiden ideointiin yhdessä Marketing Managerin kanssa.  

Olethan omatoiminen, oma-aloitteinen ja ajattelet asiakaslähtöisesti?

 

Ghocon kasvattaa itselleen nyt Marketing Automation and Sales Manageria vastaamaan sekä markkinoinnin automaation kehittämisestä että uusasiakashankinnasta. Lähestyt uusia asiakkaita sähköpostitse ja olet potentiaalisiin asiakkaisiin yhteydessä sopivalla hetkellä. Puolet työajasta käytät markkinoinnin automatisointiin ja toisen puolen erilaisiin myynnin tehtäviin. 

 

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden olla osa Ghoconin tarinaa, rennon ja osallistavan työkulttuurin sekä joustavan työn hybridimallilla.

 

Toivomme sinulta sujuvaa suomen kielen taitoa sekä myynnillistä asennetta. Katsomme eduksi kokemuksen myynnistä ja markkinoinnista sekä vähintään yhden markkinoinnin automaatiotyökalun tuntemuksesta 

Consair Oy on suomalainen rakennusaikaisen pölynhallinnan asiantuntija. 

Haemme nyt markkinointikoordinaattoria monipuolisiin markkinoinnin ja viestinnän tehtäviin, joissa digimarkkinointi ja sisällöntuotanto ovat merkittävin osa työnkuvaa. 

Suunnittelet ja toteutat työssäsi erilaisia markkinointitoimenpiteitä- ja kampanjoita.

Pienessä kasvuyrityksessä päivät saattavat olla hyvinkin vauhdikkaita ja toisistaan täysin erilaisia. Toivommekin, että myös sinulle vauhti, täsmällisyys, priorisointikyky ja järjestelmällisyys ovat ominaisia piirteitä. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus näyttää kykysi ja kasvaa markkinoinnin ammattilaiseksi. Tarvitset työssäsi myös sujuvaa englannin kieltä.

Greenled on suomalainen kokonaisvaltaisten hyvinvointia lisäävien valaistusratkaisujen asiantuntija.  Olemme markkinajohtaja korkealaatuisissa ja kustannustehokkaissa avaimet käteen -valaistusratkaisuissa. Tuotamme yritys- ja julkisen sektorin asiakkaillemme lisäarvoa älykkäillä valaistusratkaisuilla, joita voit nähdä esimerkiksi erilaisissa liikuntapaikoissa, kauppakeskuksissa ja teollisuuslaitoksissa. Olemme kovassa kasvuvauhdissa ja meillä on jäätävän hyvä tiimi. Liity siis valon puolelle!

Katso lisää meistä >>

Tehtävästäsi 

Markkinointikoordinaattorina vastaat Greenled konsernin monipuolisista markkinointi- ja viestintätehtävistä, jossa digimarkkinointi ja sisällöntuotanto ovat merkittävin osa työnkuvaasi. Suunnittelet ja toteutat työssäsi erilaisia markkinointitoimenpiteitä- ja kampanjoita suurelle asiakaskunnalle.  Työtehtäviisi kuuluvat myös markkinointimateriaalien tuottaminen sekä Greenledin some-kanavien sekä verkkosivujen ylläpito ja kehittäminen. Työssäsi pääset myös organisoimaan erilaisia tapahtumia sekä osallistut tuotteiden lanseerausprojekteihin. Tukenasi tehtävässäsi on myyntitiimin sekä koko organisaation vahva tuki. 

Odotamme sinulta 
 • Tehtävään soveltuvaa koulutusta ja/tai parin vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä 
 • Lankojen käsissä pitämistä toimien yhteistyössä yhteistyökumppaneiden kanssa 
 • Itsenäistä, oma-aloitteista ja järjestelmällistä otetta työntekoon 
 • Projektinhallintataitoja  
 • Positiivista asennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja 
 • Monipuolista sisällöntuotannon osaamista 
 • Kokemusta digitaalisen markkinoinnin alustoista ja analytiikkatyökaluista 
 • Sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa, ruotsin kielitaito katsotaan eduksi 

HeiaHeia on SaaS-palvelu, jonka avulla yritykset lisäävät henkilöstönsä hyvinvointia hauskalla ja kokonaisvaltaisella tavalla. HeiaHeian tavoitteena on olla yksi alansa johtavista toimijoista maailmassa - palvelemme jo tuhansia yrityksiä eri puolilla Eurooppaa.

Nyt etsimme tiimiimme innostunutta markkinoinnin tekijää. Tehtävä tarjoaa näköalapaikan erittäin kiinnostavalle ja nopeasti muuttuvalle toimialalle sekä mahdollisuuden nähdä hyvin konkreettisesti oman työnsä tuloksia. Tehtävässä pääset luomaan sisältöä blogiin ja muihin digitaalisiin kanaviin sekä toteuttamaan digitaalista markkinointia “growth hacking” -hengessä. Tärkein tavoitteesi on nettisivujemme kävijämäärän ja liidimäärän kasvattaminen yhteistyössä muun tiimin kanssa. Tulet hyödyntämään laajasti HubSpot-työkaluja niin sisällöntuotannossa kuin digitaalisessa markkinoinnissakin.

Kirjoitetun sisällön tuottaminen on tärkeä osa roolia. Toivommekin sinulta erityisesti erinomaista kirjoitustaitoa (suomi ja englanti) sekä kasvuhakuista kaupallista ajattelua. Eduksesi katsomme myös, jos sinulla on hyvinvointialan tuntemusta sekä visuaalista silmää.

Meillä Myynninakatemialla työskentelee etänä 20 intohimoista myyntityön ammattilaista ja tehtävänämme on kasvattaa asiakasyritystemme myyntiä digitaalisin keinoin. Työyhteisöömme kuuluu perheen äitejä ja isiä, isovanhempia, innokkaita sienestäjiä, tulevaisuuden myynnin ja markkinoinnin johtotähtiä ja loistavia työkavereita maalta kaupunkiin, Suomesta Espanjan aurinkorannikoille. Nyt haemme joukkoomme uutta Marketing development representative traineeta, joka on valmis liittymään meidän etätyöyhteisöömme.

Meillä pääset hyödyntämään sisällöntuotannon lahjojasi, sillä tässä tehtävässä kirjallisen viestinnän taidot ja intohimo tekstintuotantoon korostuvat. Jos sinulla on jo vähän aiempaa kokemusta ja erityisesti kiinnostusta ja halukuutta oppia hakukoneoptimoinnista ja hakukonemainonnasta sekä Google Adsista lisää olet etsimämme tuottelias sisällöntuottaja, joka on valmis kehittämään hakukoneoptimoituja sisältöjä asiakkaidemme myynnin kasvattamiseksi.

Meillä pääset ottamaan haltuun myös LinkedIn Outreach -palvelua (asiakastapaamisten sopimisen automatisointi LinkedIn:in avulla) ja kehittyä tulevassa sen osaajana ja tätä kautta edistämään asiakasyritystemme myyntiä ja myynnin kasvua.

Oletko verkkokaupan tuleva ammattilainen? Sykkiikö sydämesi digimarkkinoinnille? Ravintola-alan tarpeisiin erikoistunut tukkukauppa Wihuri Metro-tukku etsii omistautuneeseen ja aikaansaavaan joukkoonsa Digital Marketing Specialistia.

Tarjoamme sinulle monipuolisen kattauksen digimarkkinoinnin ja verkkokaupan tehtäviä: muun muassa verkkosivuston päivittämistä, hakukoneoptimointia, uutiskirjeiden tekemistä, kohderyhmien poimintaa sekä markkinoinnin ja ecommerce-mittareiden seurantaa.

Roolissa pääset työskentelemään useiden sidosryhmien kanssa osallistuen myös b2b-verkkokaupan kehittämiseen (metrotukku.fi). Kaikkea ei tarvitse tehdä yksin, sillä tukenasi on osaava ja aikaansaava tiimi markkinoinnin ja verkkokaupan ammattilaisia.

Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, kaupallista asennetta ja aktiivista otetta työhön.

Welcome to Family in Music! We are using modern technologies to drive the evolution of the 21st century independent music business. Join our ambitious team headquartered in Musiikin Satama, Keilasatama! Join us in solving problems of the creators of music culture with elegant, high-quality solutions. Our platform is already live at https://www.app.familyinmusic.com. But it’s still early days! 

Why join? Because 1) we have an ambitious data-centric culture, 2) while we are serious about our goals, we have fun and exciting time together and 3) our team & networks consists of some of the best in music tech, product, marketing, and business. So together we will likely succeed! 

What’s Goin’ On 

As part of our growing Growth team, you are responsible for developing our user acquisition and user retention. You will manage our channels, ads, and direct marketing efforts. Not alone, but as part of a talented team as independently as your skills allow.  

You will keep growing as a pro because your get prime seat within the team. We innovate, and we test and constantly develop our teams’ ways of working. Currently, our Growth team consists of a few marketing, customer experience, content and AV professionals specialised in music business. In our culture, we encourage you to take ownership and bring forth your skills and knowledge. Our hope is to enable you to work with excellence and provide you with a family that fuels learning, creativity and productivity. 

You are joining a start-up company where you need working proficiency in English. 

 • Nordtreat - Sales and Marketing Specialist
 • Marckwort Koulutusyhtiöt Oy – Markkinointi- ja myyntiassistentti
 • Family in Music Oy – Sisällöntuottaja  
 • Family in Music Oy – Growth Hacker
 • Jiffel Music Oy Digimarkkinoinnin moniosaaja
 • Jiffel Music Oy New Business Manager
 • Consair Sisällöntuottaja / markkinointisuunnittelija
 • Advance B2B Junior HubSpot-konsultti
 • Anonyymi yritys New Business Manager, Junior HubSpot-konsultti 

RekryKoulutuksen kokonaiskesto on noin 5kk (100 arkipäivää), joka sisältää alan asiantuntijoiden pitämiä lähikoulutuspäiviä (noin 20 pv), itsenäistä etäopiskelua sekä työskentelyä yhteistyöyrityksen käytännön työtehtävissä.

Lähi- ja etäopetuksen pääteemat:

 • Tervetuloa: kasvumarkkinointi, flywheel, HubSpot alusta ja integraatiot
 • Sales Hub, Service Hub & Operations Hub, Marketing Hub startti
 • HubSpot CMS startti
 • Kasvusuunnitelma, HubSpot ja sovellusekosysteemi
 • Chat ja Chatbot markkinointi
 • Kampanjat, raportit ja analytiikka
 • Segmentoinnit, listat, automaatiot ja kustomoidut objektit
 • Oikeat käyttötapaukset ja ratkaisut
 • Sisältömarkkinointi
 • Sähköposti- ja somemarkkinointi
 • Hakukoneoptimointi ja -markkinointi
 • Markkinointikampanjat
 • HubSpot sertifikaattien suorittaminen
 • Modernit työelämätaidot

 

Koulutuskumppanina Sales Communications ja Myynninmaailma.

photo-1568992687947-868a62a9f521
Suosittelen! Erinomainen mahdollisuus kerrata/oppia modernin markkinoinnin keskeisimmät taidot ja opit sekä soveltaa näitä taitoja yhteistyöyrityksessä.

Janne Nieminen, HubSpot Talent osallistuja

Suosittelen lämpimästi Talentgaten rekrykoulutusta. Opit uusia asioita, pääset verkostoitumaan, tutustut uusiin kollegoihin ja ennen kaikkea tutustut Talentgaten uskomattomaan tiimiin, joka työntää sinua eteenpäin kohti uusia haasteita!

Nina Mäki-Petäys, HubSpot Talent osallistuja

Kattava koulutus HubSpotin käytön aloittaville. Mahdollista kytkeä yhteistyöyrityksen toiminnan kehittämiseen suoraan vaiheittain kurssin etenemisen kanssa.

Aino-Maija Koski, HubSpot Talent osallistuja

0/ 0

Kiinnostuitko? Kysy lisätietoja

talentgate_1 (003)

Marlena Laitinen

Project Specialist, Koulutus- ja työnhakijapalvelut

+358 44 460 2079

marlena.laitinen@talentgate.fi

Ajankohtaista

Hakijakokemukset 06.07.2022

Unelmien työpaikka löytyi rekrytoivan koulutusohjelman kautta

Joonas Pylvinen valmistui kauppatieteiden maisteriksi vuonna 2020 ja vastassa oli vaikea työllistymistilanne. Pylvisellä oli...

Lue lisää
Hakijakokemukset 06.06.2022

Koulutusohjelma avasi oven uudelle uralle asiakkuuspäällikön tehtäviin

Aylin Bedretdin-Aaltonen oli pitkään työskennellyt yhdessä Suomen suurimmista tavarataloista. Myyjänä ja esihenkilönä toiminut...

Lue lisää
Hakijakokemukset 27.05.2022

Rekrytoiva koulutusohjelma auttoi kirkastamaan tavoitteet ja löytämään suunnan uralle!

Liiketalouden tradenomiksi valmistuneella Erika Heinosella ja IT-tradenomiksi opiskelleella Esa Salosella oli sama haaste....

Lue lisää
Layer_5

Tutustu muihin koulutusohjelmiin

Katso muut koulutusohjelmat