Päivitä hakemuksesi

HubSpot Talent - markkinoinnin ja myynnin osaajia!

Helsinki

Haku päättyy 5.10.2021

Hae mukaan

Markkinoinnin automaatio, data ja digitalisaatio? Haluatko nähdä näiden trendisanojen taakse ja nostaa markkinointi- tai myyntiosaamisesi uudelle tasolle? Löydä uusi työ täynnä älyä ja varmista vetovoimasi työmarkkinoinnilla myös tulevaisuudessa! 

Koulutamme uusia osaajia kehittymään digitalisoituneen markkinoinnin tai myynnin tehtäviin, joissa hyödynnetään HubSpotia. HubSpot on markkinoinnin työkalu, joka yhdistää markkinoinnin, myynnin, asiakaspalvelun ja CRM:n yhden järjestelmän alle ja mahdollistaa näiden toimintojen seuraamisen, analysoinnin ja kehittämisen.  

Olemme kasvattaneet jo lähes 40 uutta osaajaa HubSpot Talent RekryKoulutuksen kautta - oletko sinä seuraava? 

Sinun ei tarvitse olla vielä valmis osaaja, vaan perehtyminen tehtäviin tapahtuu sekä asiantuntijakoulutuksen, että käytännön yritystyöskentelyn kautta. Päivitä osaamisesi vastaamaan nykypäivän tarpeita ja työllisty alalle, johon etsitään kuumeisesti uusia osaajia!

Lue kuinka Nina Mäki-Petäys päivitti osaamistaan RekryKoulutuksen kautta ja kuinka Minna Säynäjäaho löysi uuden urasuunnan HubSpot-koulutuksen kautta!

 

Yritykset etsivät uusia osaajia

 

Uudenmaan alueen yritykset etsivät sekä uusia kykyjä että pidempään työelämässä mukana olleita ja uutta uraa itselleen hakevia osaajia. Työtehtävät vaihtelevat, joten mukaan voi osallistua monenlaisilla taustoilla! Yrityksien tavoitteena on rekrytoida valittu henkilö ohjelman päättyessä.

Haemme osaajia mm. erilaisiin markkinoinnin automaation, kasvumarkkinoinnin, sisältömarkkinoinnin sekä digimarkkinoinnin ja -mainonnan tehtäviin. Yritykset etsivät tekijää, joka uuden osaamisensa avulla pystyy vauhdittamaan yrityksen kasvua teknologiavetoisella markkinoinnilla. Lisäksi yritykset kouluttavat itselleen teknologiaa tuntevia myynnin ammattilaisia, jotka pystyvät tehostamaan myyntityötä ja asiakkaan kohtaamista HubSpotin kautta. Ohjelman jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä esimerkiksi seuraaviin tehtäviin: Digital Marketing Manager, Marketing Specialist/Coordinator, Account Manager, Growth Hacker, HubSpot pääkäyttäjä tai HubSpot konsultti.

Uusia osaajia etsimässä mm.:

 • Rukakeskus
 • Blink Helsinki
 • Vidalico
 • Viestintätoimisto Medita
 • Roger Studio
 • Avidly

Tulemme päivittämään yrityksiä ja tehtäviä sivuille hakuajan puitteissa. 

RekryKoulutuksen kokonaiskesto on noin 5kk (100 arkipäivää), joka sisältää alan asiantuntijoiden pitämiä lähikoulutuspäiviä (noin 20 pv), itsenäistä etäopiskelua sekä työskentelyä yhteistyöyrityksen käytännön työtehtävissä.

Lähi- ja etäopetuksen pääteemat:

 • Growth marketing, flywheel and HubSpot platform and integrations
 • SEO Tools – Get found in Google
 • Conversational marketing – Chat and chatbot
 • Email marketing
 • Landing page and blog
 • Lead capture tools
 • Marketing Automation & Workflows
 • Campaigns, reporting and analytics
 • Ads and advertising
 • Building an inbound campaign in HubSpot
 • HubSpot CMS
 • HubSpot CRM and Sales Hub – Inbound Sales
 • HubSpot Service Hub – Feedback surveys and knowledgebase
 • HubSpot sertifikaattien suorittaminen
 • Työnhaku- ja uravalmennus

Koulutukset toteutetaan Helsingissä ja/tai verkossa. Pandemiatilanteen mukaisesti Talentgatella on mahdollisuus toteuttaa haastattelut ja koulutukset virtuaalisesti.

Koulutuskumppanina Sales Communications, joka on Suomen johtava HubSpot-konsulttitalo. 

Yritykset etsivät henkilöitä, joilla on aitoa motivaatiota kehittää osaamistaan ja toimia markkinointiteknologiaa hyödyntävissä markkinoinnin ja myynnin tehtävissä. Tärkeintä on asenne ja motivaatio, mutta teknisistä valmiuksista sekä markkinoinnin ja myynnin teknologioiden tuntemisesta on etua. Voit olla esimerkiksi hiljattain valmistunut uusi osaaja tai osaamisen päivitystä kaipaava kokeneempi ammattilainen.

Motivaation ja asenteen lisäksi hakijoilta edellytetään soveltuvaa kaupallista tai teknistä koulutusta (esimerkiksi tradenomi, merkonomi, KTM, datanomi) tai vaihtoehtoisesti työkokemuksen tai harrastuneisuuden kautta saavutettua riittävää osaamista tehtäviin. Tehtävien osaamiskriteerit vaihtelevat, tarkemmin ne määrittelee kukin koulutukseen osallistuva yritys. Hakijoilta edellytetään myös sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, muu kielitaito on eduksi.

HubSpot Talent RekryKoulutus on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhan alaisille kohderyhmään kuuluville. RekryKoulutus toteutetaan yhteistyössä Uudenmaan ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa.

Haku ohjelmaan on nyt auki!

 

Haku koulutusohjelmaan on kaksivaiheinen:

 • Jätä hakemus TE-toimistolle tästä.
 • Täytä tietosi Talentgaten järjestelmään täällä. Tämän osaamisprofiilin tietoja käytetään osaamisesi esittelemiseen rekrytoiville yrityksille.

Hakuaika päättyy 5.10., mutta haethan mahdollisimman pian, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajan puitteissa ja esittelemme hakijoita rekrytoiville yrityksille. 

Haettuasi mukaan Talentgate esittelee profiiliasi yrityksille, jotka kiinnostuessaan haastattelevat sinut henkilökohtaisesti. Osallistuminen koulutusohjelmaan edellyttää sopivaa yrityspaikkaa, jossa käytännön työskentely tapahtuu. Koulutusohjelman suunniteltu aloitus on 11.10.2021. Ohjelma sisältää lomajakson 27.-31.12.2021.

 

photo-1568992687947-868a62a9f521
Suosittelen! Erinomainen mahdollisuus kerrata/oppia modernin markkinoinnin keskeisimmät taidot ja opit sekä soveltaa näitä taitoja yhteistyöyrityksessä.

Janne Nieminen, HubSpot Talent osallistuja

Suosittelen lämpimästi Talentgaten rekrykoulutusta. Opit uusia asioita, pääset verkostoitumaan, tutustut uusiin kollegoihin ja ennen kaikkea tutustut Talentgaten uskomattomaan tiimiin, joka työntää sinua eteenpäin kohti uusia haasteita!

Nina Mäki-Petäys, HubSpot Talent osallistuja

Kattava koulutus HubSpotin käytön aloittaville. Mahdollista kytkeä yhteistyöyrityksen toiminnan kehittämiseen suoraan vaiheittain kurssin etenemisen kanssa.

Aino-Maija Koski, HubSpot Talent osallistuja

0/ 0

Kiinnostuitko? Kysy lisätietoja

talentgate-tyonhakija

Hakijapalvelut

010 231 6922

Layer_5

Tutustu muihin koulutusohjelmiin

Katso muut koulutusohjelmat