Päivitä hakemuksesi

HubSpot Talent

Helsinki

Haku päättynyt 16.11.2020

Hae mukaan

Haluatko oppia hyödyntämään uusinta teknologiaa markkinoinnissa ja myynnissä? Oletko teknisesti orientoitunut ja analyyttinen henkilö? Työllisty uusiin tehtäviin ja kouluttaudu osaajaksi, joiden kysyntä on kasvava!

Haku ohjelmaan on päättynyt 16.11.2020. Mikäli olet jättänyt virallisen hakemuksen TE-toimistolle hakuajan puitteissa, voit siirtyä täyttämään tietojasi Talentgaten järjestelmään täällä.

HubSpot Talent RekryKoulutuksen kautta sinulla on loistava mahdollisuus löytää uusi työ digitalisoituneen markkinoinnin tai myynnin parista. Moni asiakasyrityksemme etsii kuumeisesti HubSpot-teknologiaa ymmärtäviä markkinoinnin ja myynnin osaajia, joiden kysyntä työmarkkinoilla on jatkuvasti kasvava.

Koulutamme nyt yrityksille näitä osaajia 5 kuukauden RekryKoulutuksen kautta, joka sisältää sekä asiantuntijakoulutusta HubSpot teknologiasta sekä käytännön työskentelyä yrityksissä. Ohjelman käytyäsi sinulla on osaamista hyödyntää automaatiota, tekoälyä ja dataa markkinoinnissa sekä ymmärrät, miten yritysten myyntiä kasvatetaan digitaalisesti. Ohjelma on väyläsi työllistyä uusiin tehtäviin ja kouluttautua osaajaksi, joiden kysyntä on kova!

Yhteistyössä Sales Communications, Uudenmaan ELY-keskus ja TE-palvelut.

Lue tehokoulutukseen osallistuneen Minnan kokemuksia HubSpot-koulutuksesta!

 

Yritykset etsivät uusia osaajia

 

Uudenmaan alueen yritykset etsivät sekä uusia kykyjä että pidempään työelämässä mukana olleita ja uutta uraa itselleen hakevia osaajia. Yrityksien tehtävät vaihtelevat, joten mukaan voi osallistua monenlaisilla taustoilla! Yrityksien tavoitteena on rekrytoida valittu henkilö ohjelman päättyessä.

Seuraavat yritykset etsivät henkilöitä kehittymään tehtäviinsä ohjelman kautta:

 

Academy of Brain: Sales Manager

Academy of Brain on ihmisten psykologisia työelämätaitoja kehittävä verkkovalmennusyritys. Autamme keskittymään ja palautumaan tehokkaammin. Parannamme ihmisten vuorovaikutustaitoja, johtamista ja tapaa toimia määrätietoisesti paineen alla. Kehitämme tapoja toisten ihmisten sekä itsensä motivointiin ja parempaan ajankäytön hallintaan.  

Tarjoamme verkkovalmennuksia suomeksi ja englanniksi. Palvelussamme on satoja videoita ja harjoituksia. Valmennukset perustuvat käyttäytymistieteelliseen tutkimukseen ja vuosikymmenten käytännön kokemukseen. Sisällön laadusta vastaa Academy of Brainin asiantuntijaryhmä, jonka jäseniä on psykologi, FT Ville Ojanen, johdon coach Jarmo Manner ja professori Minna Huotilainen.  

Academy of Brain etsii osaajaa kehittymään Sales Manageriksi: Etsimme verkkovalmennusten BtoB -myyntiin korkeakoulutettua henkilöä, jolla on itsenäinen ja aktiivinen työote sekä hyvä englannin kielen taito. Suunnittelet myyntikampanjoita, sovit ja pidät asiakaspalavereita sekä teet tarjouksia ja viimeistelet kauppoja.

 

 

Micromedia: Growth Hacker / Content Designer

MicroMedia on Helsingissä toimiva markkinoinnin konsultointiin ja suunnitteluun keskittyvä yritys. MicroMedia yhdistää B2B-markkinoinnin ja myynnin saumattomaksi kokonaisuudeksi. Palvelutarjoamamme koostuu päättäjätietopalveluista, digitaalisesta markkinoinnista, analytiikasta ja telemarkkinoinnista. Markkinoilla meidät erottaa palvelukokonaisuus, johon monipuolisen markkinointiosaamisen ohella kuuluvaa liidien kvalifointiin keskittynyttä laadukasta telemarkkinointia ei kukaan muu tarjoa. Micromediassa työskentelee 34 henkeä ja yrityksen liikevaihto on 2,7 miljoonaa euroa.

Autamme hankkimaan asiakkaita, myymään enemmän ja tekemään tulosta.

MicroMedia etsii osaajaa kehittymään Growth Hackeriksi / Content Designeriksi: Tehtävänkuvaa voidaan määrittää sinun kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan joko myyntipainotteiseen rooliin tai sisällöntuotantopainotteiseen markkinointitehtävään. Sinulla on tuloshakuinen ja dynaaminen työote ja sekä erinomaiset vuorovaikutustaidot ja aito kiinnostus myyntityöhön.

 

Zimple: Growth Hacker, Markkinointiautomaatiokonsultti ja HubSpot-konsultti

Autamme yrityksiä kehittämään myynnin ja markkinoinnin prosesseja sekä niiden yhteistyötä. Meidän lentävä iskulause kuuluukin seuraavasti "Olemme teknologiayhtiö, joka auttaa yrityksiä kasvamaan kannattavasti ja tehokkaasti". Työkaluina käytämme markkinoiden johtavia teknologioita etunenässä Hubspottia, Pipedrivea, Vainua, Supermetricsiä ja muita ohjelmistoja. Toimistollamme Keilaniemessä työskentelee Konsultteja, Projektipäälliköitä, Koodaajia, Järjestelmäsuunnittelijoita sekä Myyntireiskoja.

Yrityksemme ensimmäiset työntekijät aloittivat 14 päivää ennen koronan puhkeamista Suomessa, mutta olemme onnistuneet kasvattamaan liiketoimintaa tehokkaasti ja nyt etsimmekin joukkoomme lisää kovan luokan tekijöitä, oletko sinä yksi niistä?

 Zimple etsii osaajia kehittymään seuraaviin positioihin:

 1. Growth Hacker: Kehität yrityksemme sisäistä markkinointiautomaatiostrategiaa aluksi suomalaisille ja jatkossa pohjoismaalaisille markkinoille. Hallitset markkinoinnin kokonaiskuvaa suunnittelusta raportointiin ja hyödynnät tehokkaasti dataa ja analytiikkaa ja teknistä osaamistasi. Rakennat ja toteutat inbound-strategiaamme ja kohdemaan kampanjoita liidien generoimiseksi. Sisältöjen rakentaminen auttaa menestymään tehtävässä, mutta ei ole välttämätöntä, koska sisällöntuottajia meillä on jo.
 2. Markkinointiautomaatiokonsultti: Vastaat itsenäisesti asiakkaidemme markkinoinnin jatkuvasta kehittämisestä alkaen markkinoinnin automatisaation tavoitteiden tunnistamisesta laatimiseen ja toteuttamiseen. Tuet tulosten analysoinnissa ja osaamisen jalkauttamisessa organisaatiossa. Tehtävä edellyttää aiempaan kokemusta markkinoinnin automaatiosta ja ymmärrystä myynnin ja markkinoinnin teknologioista. Sinulla on jo kokemusta asiakkuuksien tuloksellisesta hallinnasta, näyttöjä hyvistä projektinhallintakyvyistä ja erinomaiset vuorovaikutustaidot.
 3. HubSpot-konsultti / myyjä: HubSpot teknologian myynti ja asiakkaan konsultointi sen käyttöönotossa ja kokonaisvaltaisessa hyödyntämisessä. Kartoitat asiakkaan kokonaistilanteen alkaen teknologioiden käyttöstä ja autat rakentamaan toimivan kokonaisuuden asiakkaiden tarpeiden ja tavoitteiden mukaisesti. Sinulla on jo aiempaa kokemusta B2B-myynnistä ja markkinointiteknologioista, olet tuloshakuinen ja asiakaslähtöinen markkinoinnin ammattilainen. 

 

Sales Communications: Growth Hacker

Sales Communications Finland Oy Suomen johtava HubSpot-konsulttitalo, markkinointiteknologiaan erikoistunut timanttikumppani, jolle on myönnetty haastavien integraatioprojektien Advanced Implementation sertifikaatti. Kasvumarkkinointi ja digitaaliset muutoshankkeet ovat meille jokapäiväistä työtä. Ratkaisumme kattavat koko asiakkaan elinkaaren aina markkinoinnista myyntiin ja asiakaskokemukseen saakka. Toimintamme perustuu viimeisimpään teknologiaan – loistavat tulokset sen sijaan mahdollistavat tiimimme huippuammattilaiset.

Sales Communications etsii osaajaa kehittymään Growth Hackeriksi: Tehtäväsi ydin on auttaa asiakkaitamme kasvamaan tehokkaammin digitaalisessa liiketoimintaympäristössä. Käytät automaatiota, dataa ja HubSpotia kasvattaaksesi verkkosivujen liikennettä sekä generoimaan enemmän ja laadukkaammin liidejä myynnin kasvun saavuttamiseksi. Olet itsekin aktiivinen toimija sosiaalisen median kanavissa, tuotat videoita ja kuvia ja olet tottunut esiintymään kameran edessä. Olet innokas oppija ja tuot rohkeasti esiin omia ehdotuksiasi, näkemyksiäsi ja viet käytäntöön nopeasti niistä parhaat.

 
LeftField & Company Oy: Growth Hacker
 
Tunnistamme, kannustamme ja mahdollistamme kyvykkäitä ja kunnianhimoisia. Olkoot ne sitten yksilöitä, tiimejä, start-uppeja tai jo kypsempiä yrityksiä. Toimintatapamme lopputulokset ovat konkreettisia, hyödynnettäviä, tuloksiin tähtääviä ja toimintatapoja muuttavia ratkaisuja. Ei aina sovinnaisuutta syleileviä vaan myös uusia ja omaperäisiä.
 
LeftField etsii osaajaa kehittymään Growth Hackeriksi: Yrityksen ainoana markkinoinnin asiantuntijana tehtävänkuvasi on monipuolinen ja vastaat itsenäisesti koko yrityksen markkinoinnista. Rakennat nettisivu-uudistuksen, kehität markkinoinnin automatisaatiota inbound-markkinoinnin periaatteiden mukaisesti ja tuotat kiinnostavaa sisältöä liidien generoimiseksi. Lisäksi avustat LeftFieldin muiden yhtiöiden markkinoinnissa. Yrityksemme palvelujen lopputulokset eivät aina ole sovinnaisuutta syleileviä vaan myös uusia ja omaperäisiä, joten toivomme, että myös sinä olet yllättävä, uskalias ja luova.
 
 
Emsec Oy: Myyntineuvottelija ja Growth Hacker
 
Emsec Oy:n tarkoituksena on ”auttaa asiakkaita näkemään koko kuva toimintaympäristöstä ja lisätä varmuutta ja helppoutta älykkäillä ratkaisuilla.”

Emsec Oy on perustettu vuonna 2016 ja sen juuret ovat Empower-konsernissa, jossa kyseinen liiketoiminta on saanut alkunsa 2000-luvun alkupuolella. Emsec on kameravalvonnan, videoanalytiikan ja ICT palveluiden asiantuntijatalo. Asiakkaitamme ovat yhteiskunnan tärkeät toimijat, kuten kriittisen infran omistajat, suuret teollisuusyritykset, julkinen sektori ja kiinteistöjen omistajat. Meille ensisijaisen tärkeitä arvoja ovat asiakkaidemme ilahduttaminen, luottamus, yhdessä voittaminen ja intohimo kehittyä.
 
Emsec etsii osaajia kehittymään seuraaviin positioihin:
 1. Myyntineuvottelija: Etsimme energistä, tuloshakuista ja ulospäinsuuntautunutta vahistusta kotimaan myyntiimme. Tekninen tausta ja tietoliikenteen ymmärrys auttaa ymmärtämään palveluitamme mutta tarvittaessa koulutamme palveluihimme itsekin.
 2. Growth Hacker: Kokonaisvaltainen vastuu yrityksen markkinoinnista. Tehtävänkuvaasi kuuluu mm. sisällöntuotanto, kotisivujen optimointi ja päivitys, mainonnan suunnittelu ja toteutus sekä sosiaalisen median näkyvyys.
 

Mukana on myös muita yrityksiä, joiden tekijätarpeet eivät ole julkisia. Yritykset etsivät henkilöitä kehittymään ohjelman kautta mm. seuraaviin rooleihin: Marketing Specialist, Sisällöntuottaja, Digital Marketing Manager. Tulemme päivittämään yrityksiä ja tehtäviä sivuille hakuajan puitteissa. 

 

RekryKoulutuksen kokonaiskesto on noin 5kk (100 arkipäivää), joka sisältää alan asiantuntijoiden pitämiä lähikoulutuspäiviä (noin 20 pv), itsenäistä etäopiskelua sekä työskentelyä yhteistyöyrityksen käytännön työtehtävissä.

Lähi- ja etäopetuksen pääteemat:

 • Growth marketing, flywheel and HubSpot platform and integrations
 • SEO Tools – Get found in Google
 • Conversational marketing – Chat and chatbot
 • Email marketing
 • Landing page and blog
 • Lead capture tools
 • Marketing Automation & Workflows
 • Campaigns, reporting and analytics
 • Ads and advertising
 • Building an inbound campaign in HubSpot
 • HubSpot CMS
 • HubSpot CRM and Sales Hub – Inbound Sales
 • HubSpot Service Hub – Feedback surveys and knowledgebase
 • HubSpot sertifikaattien suorittaminen
 • Työnhaku- ja uravalmennus

Koulutukset toteutetaan Helsingissä ja/tai verkossa. Pandemiatilanteen mukaisesti Talentgatella on mahdollisuus toteuttaa haastattelut ja koulutukset virtuaalisesti.

Koulutuskumppanina Sales Communications, joka on Suomen johtava HubSpot-konsulttitalo. 

Yritykset etsivät henkilöitä, joilla on aitoa motivaatiota kehittää osaamistaan ja toimia markkinointiteknologiaa hyödyntävissä markkinoinnin ja myynnin tehtävissä. Tärkeintä on asenne ja motivaatio, mutta teknisistä valmiuksista sekä markkinoinnin ja myynnin teknologioiden tuntemisesta on etua. Voit olla esimerkiksi hiljattain valmistunut uusi osaaja tai osaamisen päivitystä kaipaava kokeneempi ammattilainen.

Motivaation ja asenteen lisäksi hakijoilta edellytetään soveltuvaa kaupallista tai teknistä koulutusta (esimerkiksi tradenomi, merkonomi, KTM, datanomi) tai vaihtoehtoisesti työkokemuksen tai harrastuneisuuden kautta saavutettua riittävää osaamista tehtäviin. Tehtävien osaamiskriteerit vaihtelevat, tarkemmin ne määrittelee kukin koulutukseen osallistuva yritys. Hakijoilta edellytetään myös sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, muu kielitaito on eduksi.

HubSpot Talent RekryKoulutus on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhan alaisille kohderyhmään kuuluville.

Haku ohjelmaan on päättynyt 16.11.2020. Mikäli olet jättänyt virallisen hakemuksen TE-toimistolle hakuajan puitteissa, voit siirtyä täyttämään tietojasi Talentgaten järjestelmään täällä.

 

Ohjelmaan pääsy edellyttää TE-palveluiden esivalinnasta etenemistä sekä rekrytoivan yrityksen valintaa.  Talentgate on yhteydessä kaikkiin TE-toimiston esivalinnasta edenneisiin hakijoihin. Varsinainen ohjelma toteutetaan 14.12.2020–18.5.2021. Ohjelman lomajakso 22.–26.2.2021.

photo-1568992687947-868a62a9f521
Suosittelen! Erinomainen mahdollisuus kerrata/oppia modernin markkinoinnin keskeisimmät taidot ja opit sekä soveltaa näitä taitoja yhteistyöyrityksessä.

Janne Nieminen, HubSpot Talent osallistuja

Suosittelen lämpimästi Talentgaten rekrykoulutusta. Opit uusia asioita, pääset verkostoitumaan, tutustut uusiin kollegoihin ja ennen kaikkea tutustut Talentgaten uskomattomaan tiimiin, joka työntää sinua eteenpäin kohti uusia haasteita!

Nina Mäki-Petäys, HubSpot Talent osallistuja

Kattava koulutus HubSpotin käytön aloittaville. Mahdollista kytkeä yhteistyöyrityksen toiminnan kehittämiseen suoraan vaiheittain kurssin etenemisen kanssa.

Aino-Maija Koski, HubSpot Talent osallistuja

0/ 0

Kiinnostuitko? Kysy lisätietoja

talentgate-tyonhakija

Hakijapalvelut

010 231 6922

Layer_5

Tutustu muihin koulutusohjelmiin

Katso muut koulutusohjelmat