Päivitä hakemuksesi

Uramahdollisuuksia asiantuntijatehtävissä

Etelä-Savo | Pohjois-Savo | Pohjois-Karjala

Haku päättyy 27.12.2022

Hae mukaan

Oletko päätynyt tehtäviin, jotka eivät vastaa koulutustaustaasi tai kiinnostuksenkohteitasi? Kaipaako osaamisesi päivitystä, jotta urakehitys olisi mahdollista? Rekrytoivan koulutusohjelman kautta vahvistat osaamistasi ja saat mahdollisuuden työllistyä unelmiesi työtehtäviin!

Päivitä osaamistasi ja työllistyt sinua kiinnostaviin työtehtäviin!

Kasvatamme yhdessä Pohjois-Savon sekä Pohjois-Karjalan alueen yritysten kanssa uusia osaajia Future Business Talent RekryKoulutuksen kautta. Koulutusohjelman avulla päivität osaamistasi vastaamaan rekrytoivien yritysten tarpeita sekä saat aidon mahdollisuuden työllistyä.

Noin viisi kuukautta kestävä koulutusohjelma yhdistää koulutuksen sekä käytännön työskentelyn yhteistyöyrityksessä. Yritykset etsivät uusia osaajia eri tason asiantuntijatehtäviin mm. markkinoinnin, myynnin, HRn, taloushallinnon sekä projektitehtävien pariin. Sinun ei tarvitse olla valmis osaaja, sillä koulutusohjelma antaa sinulle aikaa tehtävään.

Tule TE-liveen kuulemaan koulutusohjelmasta ja sen tuomista mahdollisuuksista. TE-live järjestetään torstaina 1.12. klo 13:30.
Osallistu liveen tästä >>

Uramahdollisuuksia monenlaisille osaajille

Yritykset etsivät henkilöitä, joilla on aito motivaatio kehittää osaamistaan ja oppia uutta. Osaamiskriteerit vaihtelevat rekrytoivien yritysten tarpeiden mukaan, joten voit hakea mukaan monenlaisella taustalla. Olet esimerkiksi joutunut johonkin seuraavista tilanteisiin:

  • Sinulla voi olla tuore tutkinto ja etsit nyt näytön paikkaa sekä mahdollisuutta työllistyä oman alan tehtäviin. Sinulta puuttuu käytännön työkokemus oman alan tehtävistä ja ensisijainen tavoitteesi on kerryttää työkokemusta ja työllistyä.
  • Työnhakusi on pitkittynyt ja koet, että osaamisesi ei riitä haluamasi työpaikan saamiseen. Etsit uutta työtä, jossa pääset hyödyntämään jo kartuttamaa osaamistasi ja mahdollisesti oppimaan uutta.
  • Sinulla on vahva halu syventää ja kehittää osaamistasi päästäksesi uralla eteenpäin. Haluat kasvattaa omaa asiantuntijuuttasi, jotta sinulla olisi mahdollisuus edetä haastavimpiin tehtäviin tai vaihtaa alaa.

Voit hakea mukaan, mikäli sinulla on soveltuva tutkinto (esim. merkonomi, medianomi, restonomi, tradenomi, KTM, FM, VM, insinööri) tai vaihtoehtoisesti työkokemusta esimerkiksi asiakaspalvelusta, myynnistä, markkinoinnista tai hallinnollisista työtehtävistä. Koulutus toteutetaan suomeksi, joten hakijoilta edellytetään sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa (B1.1), muu kielitaito on eduksi.

Koulutusohjelma toteutetaan yhteistyössä rekrytoivien yritysten sekä Etelä-Savon, Pohjois-Savon sekä Pohjois-Karjalan alueiden ELY-keskusten ja TE-palveluiden kanssa. Ohjelma on suunnattu ensisijaisesti alueiden työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Koulutus on osallistujalle maksuton ja ohjelman ajalta saat työttömyysetuuttasi ja kulukorvausta.

Osallistuminen koulutusohjelmaan edellyttää sopivan yrityspaikan löytymistä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan puitteissa ja esittelemme hakijoita rekrytoiville yrityksille, joten haethan mukaan mahdollisimman pian. 

Haku koulutusohjelmaan on kaksivaiheinen:

 1. Täytä virallinen hakemus oman alueesi TE-toimistolle ja varmista, että työnhakusi on voimassa. TE-toimisto tekee päätöksen koulutusohjelmaan valituista. 
  Etelä-Savon TE-toimisto >>
  Pohjois-Savon TE-toimisto >>
  Pohjois-Karjalan TE-toimisto >>

 2. Täytä tietosi Talentgaten järjestelmään. Tämän osaamisprofiilin tietoja käytetään osaamisesi esittelemiseen rekrytoiville yrityksille. Blogistamme voit lukea tarkemmin hakuprosessista sekä vinkkejä osaajaprofiilin täyttämiseen.
Tehtävät ja mukana olevat yritykset muuttuvat hakuajan puitteissa, kun paikkoja täytetään ja uusia tarpeita tulee tietoomme. Etsimme yrityspaikkoja myös hakijalähtöisesti, joten voit jättää hakemuksen, vaikka avoinna olevista paikoista ei tällä hetkellä löydy sinua kiinnostavaa tehtävää. Päivitämme pian tehtäväkuvaukset alla olevista tehtävistä, joten pysythän kuulolla!

rekrytoivat yritykset

Eläinruokatehdas Lemmikki Oy on yksi Suomen johtavista lemmikkieläinruokien valmistajista, jonka tuotantotilat sijaitsevat Kuopiossa. Olemme valmistaneet luonnonmukaisia korkealaatuisia lemmikkieläinten ruokia sekä luonnonlintujen ruokaa jo vuodesta 1986 lähtien. Lemmikki Oy kuuluu Voff Premium Pet Food -konserniin, joka on Euroopan johtava luonnonmukaisten premiumeläinruokien ja -herkkujen toimittaja.  

Haemme dynaamiseen ja kehittyvään myynnin ja markkinoinnin tiimiimme moniosaajaa. Tarjolla on monipuolinen assistentin tehtävä, missä sinulle on tarjolla myynnin avustavien tehtävien lisäksi visuaalinen/graafinen tehtäväkenttä. Tehtäviisi kuuluu myynnin- ja markkinoinnin suunnitteluun osallistuminen sekä myyntilausten käsittelyä, myynnin tallennustöitä ja muita myynnin avustavia tehtävä myyntikampanjoissa. Teet monikanavaista sisällöntuotantoa mm. verkkosivuille ja someen sekä uutiskirjeitä, myyntimateriaaleja sekä muiden graafisten materiaalien suunnittelua ja toteuttamista. Lisäksi osallistut erilaisiin tapahtumiin ja promootioihin. 

Toivoisimme että sinulla olisi vähän taitoa ja kokemusta kuvankäsittelystä ja valokuvaamisesta. Kiinnostus videotuotannosta on sinulle etu. Edellytyksenä on hyvä suomen suullinen ja kirjallinen kielitaito sekä sujuva englanti. Muut kielet kuten ruotsi katsotaan eduksi. 

https://elainruoka.com/

Johtava kestävien kaupunkien ja yhteiskuntien suunnittelu- ja konsultointiyritys edelläkävijä Ramboll etsii Nuorempaa Data Analyytikkoa työskentelemään kansainvälisessä yrityksessä osana projektinjohdon ja kiinteistökonsultoinnin osaajien joukkoa.

Tässä tehtävässä pääset osaksi infraomaisuuden hallinnan kehittämisprojekteja. Keskeiset työtehtäväsi ja vastuusi ovat projektitiimin jäsenenä toimiminen, tietojen analysointi, raportointi sekä asiakastyö. Tyypilliset projektit liittyvät infraomaisuuden hallinnan kehittämiseen. Lisäksi kirjoitat julkaisuja, laadit esityksiä ja tuotat sisältöjä yrityksen somekanaviin.

Toivomme, että sinulla olisi kokemusta vesihuollosta sekä ohjelmointikielistä Python ja R. Voit työskennellä hybridinä.

https://ramboll.com/

Digitaalisia ratkaisuja asiakaskokemuksen tehostamiseen tarjoava EverBetter Oy haluaa lähteä kasvattamaan uutta myynnin ammattilaista Sales Specialistin rooliin. Tässä tehtävässä autat yrityksiä ratkaisuidemme avulla, jotta asiantuntijoilla menisi vähemmän aikaa rutiineihin ja jäisi enemmän aikaa asiakaskeskusteluun.

Tässä tehtävässä pääset auttamaan yrityksiä luomaan aktiivisia asiakassuhteita ja parantamaan asiakaskokemusta. Päivärutiineihisi kuuluu digitaalisen asiakaskokemuksen johtamisratkaisujen myynti ja asiakaskontaktointi käyttäen digitaalisia välineitä sekä virtuaaliympäristöjä. Lisäksi pääset rakentamaan myyntitarinoita ja selvittämään asiakashaasteita ja -kysymyksiä yhteistyössä asiantuntijoiden kanssa.

Tehtävässä pärjäät reippaalla asenteella myyntityötä kohtaan. Valmiin osaajan sijaan etsimme porukkaan sopivaa tyyppiä, jolta löytyy tunneälykkyyttä sekä tarinankerrontataitoja.  Aikaisempi myyntikokemus on eduksi mutta ei välttämätöntä.

https://www.everbetter.fi/

Joensuulainen, verkkokauppaan, verkkosivuihin sekä sähköisiin tiedonhallintaratkaisuihin erikoistunut digitoimisto, AtFlow Oy hakee huippujengiin idearikasta, innostunutta ja työtä pelkäämätöntä digitaalisen markkinoinnin tekijää.

Tehtäviäsi ovat mm. markkinoinnin suunnittelu ja toteutus sekä tulosten seuranta ja raportointi, sisältöjen tuottaminen (verkkosivut, blogit, uutiskirjeet, some päivitykset), valokuvaus / videokuvaus sekä asiakkaiden segmentointi ja kohderyhmien haku. Päiväsi voivat kulua myös sisältöjen SEO optimoinnin ja markkinointiautomaatioiden parissa.

Arvostamme myynti- ja markkinointihenkisyyttä, sekä halua oppia ja kehittyä. Olet tiimipelaaja, joka kykenee myös itseohjautuvaan työskentelyyn. Meille on tärkeää, että sinulla on asenne kunnossa ja haluat oppia uutta. Aikaisempi työkokemus markkinoinnin tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta siitä on etua. Voit työskennellä hybridinä.

https://atflow.fi/

Kansainvälinen, digitaalisiin oppimisratkaisuihin erikoistunut teknologiayritys Valamis hakee joukkoonsa Sales Development representativea työskentelemään osana kansainvälistä myyntitiimiä.

Tässä tehtävässä pääset tekemään yhteistyötä myyntitiimin lisäksi myös markkinointitiimin kanssa. Työtehtäviisi kuuluu liidien laadullistaminen siirtäen niitä eteenpäin prosessissa sekä myyntimahdollisuuksien luominen kontaktoiden potentiaalisia asiakkaita puhelimitse, sähköpostitse ja esim. LinkedIniä hyödyntäen.

Työskentelykieli on englanti, joten kommunikoit sujuvasti englanniksi. Ruotsin kielen taidosta saa plussaa, mutta se ei ole välttämätön. Yhteisöllisyys, kehittyminen, vastuullisuus ja asiakaslähtöisyys ovat meille tärkeitä asioita, toivottavasti myös sinä asetat nämä arvot korkealle henkilökohtaisessa arvoasteikossasi.

https://www.valamis.com/fi

Huikaisevan kauniin Pielisen rannalla Pohjois-Karjalassa sijaitseva Bomba on ainutlaatuinen ja omaperäinen matkailukohde ympäri vuoden. Bomban uudestisyntynyt kylpylähotelli hellii jokaista aistia. Haluaisimme saada Sinut mukaan rakentamaan omalla työpanoksellasi elämyksiä asiakkaillemme.

Haemme tiimiimme digitaalisen markkinoinnin ja visuaalisen sisällöntuotannon osaajaa huolehtimaan Break Sokos Hotel Bomban verkkosivujen lisäksi yksikkömme somekanavien sisällön suunnittelusta ja tuotannosta. Työtehtäviisi kuuluu mm.:

 • Facebook, Instagram & TikTok sivujen sisällön suunnittelu ja toteutus
 • Hotellin ja ravintoloiden verkkosivujen sisällön ylläpito
 • Digitaalisen markkinoinnin suunnittelu ja toteutus
 • Lisäksi tehtäviisi kuuluu monipuoliset asiakaspalvelutehtävät hotellin ravintolassa ja vastaanotossa

 

Koulutusohjelman ajaksi tarjoamme sinulle majoituksen hotellista. 
https://www.sokoshotels.fi/fi/nurmes/sokos-hotel-bomba

Kansainvälinen ohjelmistoalan yritys Observis Oy etsivät itselleen uutta osaajaa kasvamaan Projektipäällikön tehtäviin. Tässä tehtävässä pääset työskentelemään monenlaisten ohjelmistoalan projektien ja asiakkuuksien parissa. Tehtävät vievät sinut myös ulkomaille, joten olethan valmis matkustamaan.

Sinulla voi olla kaupallista ja/tai teknistä taustaa. Toivomme, että olet teknisesti orientoitunut ja omaat kyvyn ratkoa ongelmia. Eduksesi on, mikäli sinulta löytyy aiempaa työkokemusta ostoista tai kokemusta/osaamista softasta ja erp-järjestelmistä. Tekeminen on hyvin kansainvälistä ja sen myötä työskentelykieli on englanti. Koulutusjakson ajan työskentely tapahtuu toimistollamme, jatkossa hybridinä.

https://www.observis.fi/

Ratkaisuja tietoliikenteeseen sekä yksityisille että yrityksille tarjoava BLC-konserniin kuuluva BLC Telecom hakee joukkoonsa Taloushallinnon assistenttia.

Tehtävässä vastaat omalta osaltasi BLC Turvan taloushallinnon prosesseista, joita hoidamme tiimissämme. Pääsääntöisesti tehtäviisi kuuluvat yhteistyö eri yksiköiden ja muiden toimintojen kanssa, avustavat kirjanpidon tehtävät sekä muut avustavat taloushallinnon tehtävät.

Etsimme alasta kiinnostunutta henkilöä, jolla on jo hieman työkokemusta taloushallinnosta tai muuta soveltuvaa osaamista. Emme odota, että olet tullessasi näiden tehtävien ammattilainen. Sen sijaan oppiva asenne ja kiinnostus monipuolisiin taloushallinnon tehtäviin on menestymisen edellytys.

Tehtävässä pärjäät, mikäli olet oma-aloitteinen ja viihdyt asiakasrajapinnassa. Kyky ja halu oppia uusia asioita on ehdottomasti tarpeen ja katsotaan eduksi. Toivomme, että olet alussa kanssamme toimistolla, jatkossa työnteko onnistuu etänäkin.

https://www.blc.fi/telecom

Rakennusalan ohjelmistotuotteisiin erikoistunut Datacubist Oy etsii pieneen mutta dynaamiseen joukkoonsa Digital Marketing & Sales Specialista hoitamaan yrityksen markkinointia kokonaisvaltaisesti.

Toimenkuva on hyvin laaja ja toivomme sinusta koulutusohjelman aikana kuoriutuvan markkinoinnin moniottelijan. Tehtäviisi kuuluvat mm. myynnin kanssa yhteistyössä kampanjoiden tekeminen, sales & marketing-prosessin kehitys, sisällöntuotto ja mainonta eri kanavissa sekä videoiden editointi ja julkaisut (esim. webinaarit, tuotevideot, koulutusvideot jne). Vastuullasi voi olla myös Simplebim.comin kehittäminen sekä sisällön ylläpitotyöt, markkinointiautomaation kehittäminen ja ylläpito, webinaarien ja muiden online-tapahtumien järjestely ja koordinointi, GA4:ssä olevan raportoinnin pitäminen ajan tasalla ja mahdollisesti kehittäminen, Simplebim Newsletter:n sisällön koostaminen, lähettäminen ja listan ylläpito / kasvattaminen ja vaikkapa uuden tuotteen lanseeraus.

Toimintaympäristömme on kansainvälinen, joten onhan englantisi sujuvaa sekä suullisesti että kirjallisesti. Toivomme, että olisit kanssamme toimistolla vähintään 1pv/vko, muuten työtä voi tehdä etänä.

https://simplebim.com/

Koulutusohjelman kokonaiskesto on noin viisi kuukautta, joka sisältää yritystyöskentelyn lisäksi kontaktikoulutusta ja itsenäistä etäopiskelua. Tarkempi koulutuskalenteri muodostetaan aloittamsen yhteydessä sen hetkisen tarjonnan, osallistujan omien toiveiden ja työtehtävän mukaan. 

Räätälöitävät koulutussisällöt:

 • Digitaalinen markkinointi: Koulutusteemoja mm. verkkonäkyvyyden kehittämisestä, Googlen työkaluista, sisältömarkkinoinnista sekä somemarkkinoinnista ja -mainonnasta.
 • Adobe työkalut visuaalisessa markkinoinnissa: Koulutusteemoja mm. graafisesta suunnittelusta ja Adoben työkaluista.
 • Asiakaskohtaamiset: Koulutusteemoja mm. asiakaspolun digitalisoitumisesta, myyntiosaamisen kehittämisestä, modernista myynti- ja asiakaspalvelutyöstä, sujuvasta asiakasviestinnästä
 • Projektinhallinta ja datan visualisointi: Koulutusteemoina mm. projektinhallinnan perusteet ja työkalut, Prince2 Foundation viitekehys, datan visualisointi Power BI-työkalulla.
 • Digi- ja työelämätaidot: Koulutusteemoja mm. Office 365 (mm. Excel, OneDrive, SharePoint, Teams, Forms), ajanhallinta- ja priorisointitaitojen kehittäminen, oman työn johtaminen
 • Taloushallinto: Koulutusteemoja mm. kirjanpitoon, verotukseen, työsuhteisiin ja palkanlaskentaan liittyen.
 • HR ja rekrytointi: Koulutusteemoja mm. työsuhteen elinkaari, HR tiedolla johtaminen, henkilöbrändi ja verkostot, ratkaisukeskeinen viestintä.
 

Yhteinen koulutuskokonaisuus:

 • Koulutuksen aloitus- ja päätöstilaisuudet
 • Modernien työelämätaitojen kehittäminen

Koulutukset toteutetaan onlinekoulutuksena.

Kiinnostuitko? Kysy lisätietoja

Hanna

Hanna Kaita

Project Specialist,
Koulutus- ja työnhakijapalvelut

+358 50 4077 815

hanna.kaita@talentgate.fi

Ajankohtaista

Hakijakokemukset 06.07.2022

Unelmien työpaikka löytyi rekrytoivan koulutusohjelman kautta

Joonas Pylvinen valmistui kauppatieteiden maisteriksi vuonna 2020 ja vastassa oli vaikea työllistymistilanne. Pylvisellä oli...

Lue lisää
Hakijakokemukset 06.06.2022

Koulutusohjelma avasi oven uudelle uralle asiakkuuspäällikön tehtäviin

Aylin Bedretdin-Aaltonen oli pitkään työskennellyt yhdessä Suomen suurimmista tavarataloista. Myyjänä ja esihenkilönä toiminut...

Lue lisää
Hakijakokemukset 27.05.2022

Rekrytoiva koulutusohjelma auttoi kirkastamaan tavoitteet ja löytämään suunnan uralle!

Liiketalouden tradenomiksi valmistuneella Erika Heinosella ja IT-tradenomiksi opiskelleella Esa Salosella oli sama haaste....

Lue lisää
Layer_5

Tutustu muihin koulutusohjelmiin

Katso muut koulutusohjelmat