Täytä tietosi TalentGaten rekrytointijärjestelmään

Työnhakija,

soita 010 231 6922

 

Yritys,

soita 010 231 6920

 

ELY-keskus

TE-palvelut

logot-FEC

 

 

 

F.E.C-koulutuksen kautta jo yli 100 nuorta vastavalmistunutta korkeakoulutettua on löytänyt uusia mahdollisuuksia työurilleen.

Haku koulutukseen on tällä erää päättynyt!

Junior Business Talent F.E.C on vastikään valmistuneille korkeakoulutetuille työnhakijoille räätälöity, Uudenmaan ELY-keskuksen hankkima työvoimakoulutus. Tätä F.E.C-koulutusta on toteutettu vuodesta 2014 lähtien erittäin hyvin tuloksin ja palauttein. TalentGaten F.E.C-koulutuksen tavoitteena on työpaikka; TalentGaten F.E.C-jakso sisältää noin 90 arkipäivää käytännön perehtymistä ja toimimista/työskentelyä sopivassa yrityksessä (TalentGaten asiakasverkostossa runsaasti yrityksiä pienistä suuriin tekemässä valintoja) sekä noin 30 päivää seminaarijaksoja & opintomatkan joissa teemoina mm. sähköinen markkinointi, projektinhallinta ja kansainvälistyminen. Korkeakoulutetuilla vastavalmistuneilla on erittäin hyviä kokemuksia tästä työllistymisen vaihtoehtoisesta kanavasta.

Junior Business Talent F.E.C-koulutuksen hyödyt Sinulle:

  1. Kartutat työkokemustasi Perehdyt ja toimit potentiaalisen tulevan työnantajan tehtävissä – saat mahdollisuuden näyttää osaamisesi ja kykysi.
  2. Vahvistat osaamistasi TalentGaten koulutusjaksoilla & opintomatkalla laajennat osaamistasi mm. liiketoiminnan, projektien ja sähköisen markkinoinnin aiheista.
  3. Verkostoidut Rakennat urasi kannalta tärkeitä verkostoja alasi muihin osaajiin Suomessa ja kansainvälisesti

 

KENELLE?

Olet enintään n. 30-vuotias, sinulla on ammatti- tai tiedekorkeakoulututkinto (tradenomi, KTM, VTM, OTM, DI jne.) ja olet rekisteröitynyt työnhakijaksi TE-toimistoon. Tulet toimeen suomen lisäksi englannilla – muu kielitaito on eduksi. Työnhakutavoitteesi on joko yrityspuolella tai vaikkapa järjestö- tai liittosektorilla.

Lue osallistujien KOMMENTTEJA, KOKEMUKSIA JA PALAUTETTA sekä Junior Business Talent F.E.C-koulutuksen kautta Accountor ICT Oy:lle työllistyneen kokemuksia sekä kuinka Jimi löysi työn koulutuksen kautta.

KUINKA HAET?

Haku koulutukseen on päättynyt ja valinnat tehty.

YRITYKSET MUKANA HAKEMASSA TULEVAISUUDEN KYKYJÄ

TalentGaten asiakasyritykset hakevat Junior Business Talent F.E.C-koulutuksen kautta vastikään valmistuneita uusia kykyjä oppimaan ja kehittymään tehtäviinsä.

Yritykset hakevat uusia talentteja monipuolisiin projektitoiminnan, kansainvälisten toimintojen, taloushallinnon, myynnin ja markkinoinnin sekä erilaisten liiketoiminnan tukitoimintojen tehtäviinsä. Mukana on yrityksiä useilta toimialoilta start-up -yrityksistä suuriin.

TalentGate esittelee hakijoita asiakasyrityksilleen, jotka tekevät valintoja. Tehtävät ja tavoitteet koulutuksen aikana ja jatkossa vaihtelevat yritysten mukaan. Tehtäviä on mahdollista räätälöidä hakijan osaamisalueiden ja aikaisemman työkokemuksen pohjalta.

Yritykset osallistuvat F.E.C-koulutuksen toteutuksen kustannuksiin. Yrityksen maksuosuus kokonaisuudesta on 7.800 € (+alv.) per valittu henkilö sisältäen 6 kuukauden kestoisen (120 arkipäivää) koulutussopimusjakson.

Hakijana voit halutessasi myös itse ideoida ja kartoittaa itsellesi sopivaa yrityspaikkaa yhteistyössä TalentGaten kanssa.

 

KOULUTUS-/SEMINAARIJAKSOT HELSINGISSÄ & OPINTOMATKA BERLIINIIN

IMG_2362IMG_2433

Junior Business Talent F.E.C sisältää noin 30 päivän lähi- ja etäkoulutuskokonaisuuden, johon osallistut yritystyöskentelysi ohella. Toteutamme koulutukset Helsingissä (Ruoholahti, Porkkalankatu 3). Koulutus sisältää lisäksi noin 4 päivän mittaisen opintomatkan Saksaan Berliiniin (sis. sisällön lisäksi matkat ja majoituksen).

TalentGaten organisoimien koulutusjaksojen teemat

1. Liiketoimintaosaaminen: yritystoiminta, taloushallinto, osto- ja hankintatoimi

2. Projektitoiminta: projektinhallinnan vaiheet & kansainvälisen IPMA D-sertifikaatin suorittamismahdollisuus

3. Digitaalinen markkinointi liiketoiminnassa: Googlen työkalut, sisällöntuotanto somessa

4. Osaamisen tuotteistaminen: urasuunnittelu, henkilöanalyysi, neuvottelutaidot

5. Kansainvälinen osaaminen ja verkostot: opintojakso Berliinissä 02/2018 (teematapahtumat, start-up -yritykset, kansainvälistyminen, Saksa liiketoiminta-alueena & työskentely-ympäristönä)

Berliinin opintomatka sisältyy Junior Business Talent -koulutuksen kokonaisuuteen; osallistujana saat matkat ja perustasoisen majoituksen (2 hh). Berliinin opintomatkalla tutustutaan Saksan liiketoimintamahdollisuuksiin sekä vieraillaan mm. paikallisissa startup-yrityksissä sekä ko. ajankohtana toteutuvissa tapahtumissa.

Lisätietoa saat TalentGatesta puhelimitse 010 231 6922 tai www.talentgate.fi -sivuston chat-palvelussa.

Lisätietoa TalentGaten F.E.C-koulutukseen liittyvistä etuuksista saat TE-toimistosta tai Koulutusneuvonnasta (ma-pe klo 9-16.15) puh. 0295 020 702.

Lisätietoa yrityksille: