Täytä tietosi TalentGaten rekrytointijärjestelmään

 

Lisätietoa työnhakijoille
Hakijapalvelut: 010 231 6922

 

Onko yrityksessänne tarve uudelle osaajalle?

Lisätietoa yrityksille

Yrityspalvelut: 010 231 6920

ELY-keskus

TE-palvelut

 

 

Oletko valmistunut hiljattain korkeakoulusta ja etsit oman alasi töitä? Kaipaatko työmahdollisuutta, jossa pääset näyttämään osaamisesi? Tai tarvitsetko tietyn taidot hallitsemista, jotta pääset työskentelemään itseäsi kiinnostavalle alalle?

 

TalentGate tarjoaa Junior Business Talent F.E.C.-koulutuksen kautta työllistymismahdollisuuksia enintään 30-vuotiaille korkeakoulutetuille nuorille! Monelle ensimmäisen oman alan työpaikan löytäminen on haastavaa valmistumisen jälkeen. Osa taas päätyy työskentelemään tehtävissä, jotka eivät vastaa omia kiinnostuksenkohteita tai koulutustaustaa. Työmarkkinat ja työtehtävät muuttuvat digitalisoitumisen vuoksi nopeaan tahtiin, eikä tutkinto enää takaa työllistymistä. Rekrytoiva koulutusohjelma on kiihdytyskaistasi oman alan kiinnostaviin tehtäviin!

Asiakasyrityksemme etsivät uusia tulevaisuuden kykyjä kehittymään monipuolisiin tehtäviinsä 6 kuukauden rekrytoiva koulutusohjelman kautta. Ohjelman aikana saat käytännönläheistä, työtehtäviäsi tukevaa asiantuntijakoulutusta ja perehdyt samalla työtehtäviin yrityksessä. Taustastasi ja työtehtävistäsi riippuen voit pätevöityä koulutusohjelman kautta esim. erilaisiin digimarkkinoinnin, asiakkuudenhallinnan, taloushallinnon, IT:n tai projektinhallinnan tehtäviin. Ota ohjelman kautta uusi urasteppi!

 

Yritykset etsivät uusia osaajia

 

Yritykset etsivät uusia kykyjä perehtymään ja kehittymään tehtäviinsä. Tehtävät vaihtelevat, joten mukaan voi osallistua monenlaisilla taustoilla! Yrityksien tavoitteena on rekrytoida valittu henkilö ohjelman päättyessä.

Yritykset etsivät uusia osaajia kehittymään mm. seuraaviin tehtäviinsä

 • Markkinointikoordinaattori
 • Digital Marketing Specialist
 • Junior Account Manager
 • Sisällöntuottaja / Sisältömarkkinoija
 • Customer Care Specialist
 • Projektikoordinaattori
 • Myyntipäällikkö
 • Service Desk Agent

Muista, että sinun ei tarvitse olla vielä valmis osaaja, tärkeintä on motivaatio kehittyä & into oppia uutta!

Ohjelma sisältää asiantuntijakoulutusta

 

Rekrytoivan koulutusohjelman kokonaiskesto on noin 6kk (120 arkipäivää), joka sisältää alan asiantuntijoiden pitämiä lähi- ja etäkoulutuspäiviä (noin 20 pv) sekä työskentelyä yhteistyöyrityksen käytännön työtehtävissä.

Koulutustarjotin räätälöidään osallistujakohtaisesti TalentGaten tarjonnasta tukemaan yrityksen tehtäviin perehtymistä. Koulutustarjontamme sisältää kokonaisuuksia esimerkiksi digimarkkinoinnista, asiakkuudenhallinnasta, taloushallinnosta, projektitoiminnasta, palveluhallinnasta sekä IT-puolen koulutuksista (ohjelmistot, ohjelmointi jne.). Tarkempi koulutuskalenteri räätälöidään aloittamisen yhteydessä sen hetkisen tarjonnan, osallistujan omien toiveiden ja työtehtävän mukaan.

 

Esimerkkejä koulutuskokonaisuuksista:
 • Painotus digitaalisessa markkinoinnissa
  • esim. digitaaliset kasvumahdollisuudet, somemarkkinointi ja -työkalut, Googlen työkalut hyötykäyttöön: verkkosivunäkyvyyden kasvattaminen, tehokas mainonta Google Adsillä ja tuloksien mittaaminen Google Analyticsilla, HubSpot & MailChimp markkinoinnin automaatiossa ja sähköpostimarkkinoinnissa
 • Painotus projektitoiminnassa
  • esim. vaiheet & kansainvälisen IPMA D-sertifikaatin suorittamismahdollisuus, PRINCE2-sertifiointi
 • Painotus liiketoiminnan teemoissa
  • esim. sopimusjuridiikka, yritystoiminta, taloushallinto, kirjanpito, modernit myyntitaidot, asiakassuhteiden & -kokemuksen kehittäminen, palvelumuotoilu
 • Painotus it-työkaluissa / ohjelmistoissa
  • esim. Windows10, Office 365 & Sharepoint Pääkäyttäjille, HTML & CSS perusteet, Javascript perusteet, Python-ohjelmoinnin perusteet, SQL-kielen perusteet

  Koulutukset toteutetaan Helsingissä ja verkossa. Meneillään olevan poikkeustilan vuoksi olemme varautuneet toteuttamaan haastattelut ja tarvittaessa koulutukset virtuaalisesti.

  Kenelle ohjelma on tarkoitettu?

   

  Yritykset etsivät henkilöitä, joilla on aitoa motivaatiota kehittää osaamistaan ja hyvä asenne uuden oppimista kohtaan. Kaikenlainen työkokemus tai harrastuneisuus kaupallisista tai teknisistä tehtävistä on eduksi, mutta tärkeintä on oikea asenne ja motivaatio. Voit hakea mukaan ohjelmaan, mikäli olet enintään 30-vuotias, sinulla on ammatti- tai tiedekorkeakoulututkinto ja olet rekisteröitynyt työnhakijaksi TE-toimistossa.

  Lisäksi sinun tulee olla tällä hetkellä työtön, työttömyysuhan alainen tai lomautettuna. Voit hakea ohjelmaan myös, mikäli määräaikainen työsuhteesi on päättymässä ennen ohjelman alkua. Mikäli olet viimeistelemässä opintoja, muistathan että sinun tulisi olla valmistunut ennen koulutusohjelman alkamista

   

  Hakuohjeet

   

  Mukaan kannattaa hakea mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteista.

  Hakuprosessi on kaksivaiheinen:

  1. Täytä TE-palveluiden koulutushakemus
  2. Jätä tietosi myös TalentGaten järjestelmään. Tämän osaamisprofiilinperusteella pystymme esittelemään profiiliasi rekrytoiville yrityksille.

  Hakuaika päättyy 30.6.2020. Ohjelmaan pääsy edellyttää TE-palveluiden esivalinnasta etenemistä sekä rekrytoivan yrityksen valintaa. Ohjelmassa pystyy aloittamaan yrityspaikan vahvistuttua huhti-kesäkuun aikana.

   

  Junior Business Talent F.E.C. on työsuhteeseen tähtäävä koulutusohjelma, joka toteutetaan yhteistyössä Uudenmaan ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yrityksien kanssa. F.E.C.-koulutuksen ajaksi tehdään koulutussopimus ja voit hakea ohjelman ajaksi ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta. Lisätietoja hakemisesta ja taloudellisesta tuesta voit saada TE-palveluiden koulutusneuvonnasta 0295 020 702 tai koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.