Täytä tietosi TalentGaten rekrytointijärjestelmään

 

Lisätietoa työnhakijoille
Hakijapalvelut: 010 231 6922

 

Onko yrityksessänne tarve uudelle osaajalle?

Lisätietoa yrityksille

Yrityspalvelut: 010 231 6920

ELY-keskus

TE-palvelut

 

 

Haku on päättynyt 20.4., kiitos hakeneille! TalentGate on yhteydessä kaikkiin TE-toimiston esivalinnasta edenneisiin hakijoihin.

 

Haluatko oppia hyödyntämään uusinta teknologiaa markkinoinnissa ja myynnissä? Oletko teknisesti orientoitunut ja analyyttinen henkilö? Haetko seuraava urasteppiä ja mahdollisuutta työllistyä alalle, jossa kasvu ei lopu kesken?

HubSpot Talent RekryKoulutuksen kautta sinulla on loistava mahdollisuus löytää uusi työ digitalisoituneen markkinoinnin tai myynnin parista. Moni asiakasyrityksemme etsii kuumeisesti HubSpot-teknologiaa ymmärtäviä markkinoinnin ja myynnin osaajia, joiden kysyntä työmarkkinoilla on jatkuvasti kasvava.

Koulutamme nyt yrityksille näitä osaajia 5 kuukauden RekryKoulutuksen kautta, joka sisältää sekä asiantuntijakoulutusta HubSpot teknologiasta sekä käytännön työskentelyä yrityksissä. Ohjelman käytyäsi sinulla on osaamista hyödyntää automaatiota, tekoälyä ja dataa markkinoinnissa sekä ymmärrät, miten yritysten myyntiä kasvatetaan digitaalisesti. Ohjelma on väyläsi työllistyä uusiin tehtäviin ja kouluttautua osaajaksi, joiden kysyntä on kova!

 

Toteutamme ohjelman yhdessä Sales Communicationsin kanssa.

 

Yritykset etsivät uusia osaajia

 

Uudenmaan alueen yritykset etsivät sekä uusia kykyjä että pidempään työelämässä mukana olleita ja uutta uraa itselleen hakevia osaajia. Yrityksien tehtävät vaihtelevat, joten mukaan voi osallistua monenlaisilla taustoilla! Yrityksien tavoitteena on rekrytoida valittu henkilö ohjelman päättyessä.

Uusia osaajia etsivät mm.

 • Academy of Brain, Sales Manager
 • Etevä Tietopalveluyhtiö Oy, Markkinointisuunnittelija
 • Family in Music, Content Marketing Specialist ja Marketing Automation Specialist
 • Jiffel Music, Content Marketing Specialist
 • Koho Sales, Markkinointiasiantuntija
 • Kokku, HubSpot Specialist, Markkinointipäällikkö ja Markkinointispesialisti

 

Tutustu rekrytoiviin yrityksiin täällä!

 

 

Mukana on yllämainittujen lisäksi myös muita yrityksiä, joiden tarve ei ole vielä julkinen. Päivitämme uusia yrityksiä ja heidän tehtäviään nettisivuillemme säännöllisesti hakuajan puitteissa.

 

Ohjelma sisältää asiantuntijakoulutusta

 

RekryKoulutuksen kokonaiskesto on noin 5kk (100 arkipäivää), joka sisältää alan asiantuntijoiden pitämiä lähikoulutuspäiviä (noin 22 pv) sekä työskentelyä yhteistyöyrityksen käytännön työtehtävissä.

Lähi- ja etäopetuksen pääteemat:

 • Kasvumarkkinointi & HubSpot platform
 • Keskusteleva markkinointi (Conversational marketing), Chat- ja chatbot-palvelut
 • Löydy Googlesta – SEO työkalut
 • Laskeutumissivut ja blogi
 • HubSpot CMS
 • Sähköpostimarkkinointi
 • HubSpotin liidityökalut
 • Mainokset & mainonta
 • Kampanjat, raportit ja analytiikka

Koulutukset toteutetaan Helsingissä. Koulutuskumppanina Sales Communications, joka on Suomen johtava HubSpot-konsulttitalo. Meneillään olevan poikkeustilan vuoksi olemme varautuneet toteuttamaan haastattelut ja tarvittaessa koulutukset virtuaalisesti.

 

Kenelle ohjelma on tarkoitettu?

 

Yritykset etsivät henkilöitä, joilla on aitoa motivaatiota kehittää osaamistaan ja toimia markkinointiteknologiaa hyödyntävissä markkinoinnin ja myynnin tehtävissä. Tärkeintä on asenne ja motivaatio, mutta teknisistä valmiuksista sekä markkinoinnin ja myynnin teknologioiden tuntemisesta on etua. Voit olla esimerkiksi hiljattain valmistunut uusi osaaja tai osaamisen päivitystä kaipaava kokeneempi ammattilainen.

Motivaation ja asenteen lisäksi hakijoilta edellytetään soveltuvaa kaupallista tai teknistä koulutusta (esimerkiksi tradenomi, merkonomi, KTM, datanomi) tai vaihtoehtoisesti työkokemuksen tai harrastuneisuuden kautta saavutettua riittävää osaamista tehtäviin. Tehtävien osaamiskriteerit vaihtelevat, tarkemmin ne määrittelee kukin koulutukseen osallistuva yritys. Hakijoilta edellytetään myös sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, muu kielitaito on eduksi.

HubSpot Talent RekryKoulutus on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhan alaisille kohderyhmään kuuluville.

 

Hakuohjeet

 

Haku on päättynyt 20.4., kiitos hakeneille! TalentGate on yhteydessä kaikkiin TE-toimiston esivalinnasta edenneisiin hakijoihin.

Ohjelmaan pääsy edellyttää TE-palveluiden esivalinnasta etenemistä sekä rekrytoivan yrityksen valintaa.  Varsinainen ohjelma toteutetaan 18.5.–13.10.2020.

 

HubSpot Talent RekryKoulutus on työsuhteeseen tähtäävä koulutusohjelma, joka toteutetaan yhteistyössä Uudenmaan ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yrityksien kanssa. RekryKoulutuksen ajaksi tehdään koulutussopimus ja voit hakea ohjelman ajaksi ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta. Lisätietoja hakemisesta ja taloudellisesta tuesta voit saada TE-palveluiden koulutusneuvonnasta 0295 020 702 tai koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.