Seuraavat yritykset etsivät osaaja HubSpot Talent RekryKoulutuksen kautta. Haettuasi mukaan ohjelmaan, esittelemme osaajaprofiiliasi mukana oleville rekrytoiville yrityksille. Hakuohjeet löydät täältä.

 

Academy of Brain, Sales Manager

Academy of Brain on ihmisten psykologisia työelämätaitoja kehittävä verkkovalmennusyritys. Autamme keskittymään ja palautumaan tehokkaammin. Parannamme ihmisten vuorovaikutustaitoja, johtamista ja tapaa toimia määrätietoisesti paineen alla. Kehitämme tapoja toisten ihmisten sekä itsensä motivointiin ja parempaan ajankäytön hallintaan. Lisää yrityksestä.

 

 

Etevä Tietopalveluyhtiö, Markkinointisuunnittelija

Etevä on palveluyritys, joka toimii yrityksen omana IT-tukihenkilönä tai täydentää olemassa olevaa IT-osastoa. Olemme helppokäyttöinen, iloinen ja kustannusrakennetta tehostava IT-palvelutalo. Palveluvalikoimaan kuuluu IT-tuki etänä sekä paikan päällä, konesalipalvelut sekä laite- ja ohjelmistomyynti. Lisää yrityksestä.

 

 

Family in Music, Content Marketing Specialist ja Marketing Automation Specialist

Family Music on osa Jiffel Music Grouppia. JMGllä on yli 10 vuoden kokemus musiikin alalta. Toimisto sijaitsee Aalto Startup Centerissä Espoossa.  Musiikkistudiot sijaitsevat Leppävaarassa, jossa useat suomalaiset ja kansainväliset kappaleet on kirjoitettu ja äänitetty. Tule kasvavan tiimin joukkoon ja liity mukaan luomaan positiivista muutosta musiikin avulla! Family Musicilla tuetaan etätyöskentelyä. Lisää yrityksestä.

 

 

Jiffer Music, Content Marketing Specialist

Olemme 10-vuotias, moderni ja monipuolinen musiikkiyhtiö. Palveluihimme sisältyvät mm. digitaaliset urakehitysratkaisut tulevaisuuden musiikkiammattilaisille, musiikkiyhtiötoiminta, musiikkituotannot ja -studio sekä studioelämykset yrityksille. Toimitilamme sekä korkealaatuiset musiikkistudiomme sijaitsevat Espoon Leppävaarassa. Lisää yrityksestä. 

 

 

Koho Sales, Markkinointiasiantuntija

Koho Sales Oy on vuonna 2014 perustettu ohjelmistoyritys. Koho Sales kehittää ja myy pilvipalveluna toteutettua Koho-toiminnanohjausta/projektinhallintaa. Haluamme auttaa asiakkaitamme tehostamaan toimintaansa ja vapauttamaan aikaa olennaiseen.

Koho-ohjelmistoa kehitetään asiakkaiden toiveesta jatkuvasti. Koho työllistää reilut kymmenen henkeä. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin Kalasatamassa. Lisää yrityksestä.

 

 

Kokku, HubSpot Specialist, Markkinointipäällikkö ja Markkinointispesialisti

Sinun luova digitoimistosi. Kokku on helsinkiläinen luova digitoimisto, jonka sydän sykkii strategiaan pohjautuvan graafisen suunnittelun, verkkokehityksen ja markkinoinnin tahtiin. Luomme toimivia verkkosivuja, tunnistettavia brändejä ja parempia digitaalisia palveluita. Autamme sinua kasvattamaan yrityksesi myyntiä toimivan kasvustrategian ja oikeiden työkalujen avulla. Lisää yrityksestä.