Palvelumme työnhakijoille

TalentGate on toiminut pitkään keskittyen erityisesti korkeakoulutetuille ja/tai kokeneille työnhakijoille suunnattuihin rekrytointeja ja osaamisen kehittymistä edistäviin palveluihin. Vuosittain yli 200 työnhakijaa löytää paikkansa työelämässä palvelujemme kautta. Olemme mukana valmentamassa ja sparraamassa irtisanomisen kohteeksi joutuvia tarjoten apua sekä urasuunnitteluun, oman osaamisen tuotteistamiseen työmarkkinoille että työnhaun uusimpien menetelmien hyödyntämiseen. Tarjoamme useissa palveluissamme (erityisesti MuutosPalvelut) mahdollisuuksia kehittää liiketoiminnallista osaamista – tuotamme vuosittain yli 300 koulutus- ja valmennustilaisuutta. Liiketoiminnan avainteemoista koostuvat koulutukset tuotamme yhteistyössä laadukkaiden koulutusorganisaatioiden kanssa.

Olemme syksyllä 2016 mukana Uudenmaan ELY-keskuksen Äkkilähtö työhön! -palvelussa tarjoten apua ja edistäen digi-, markkinointi- ja ICT-alan työnhakijoiden rekrytoitumista uusiin tehtäviin. Tämä palvelu on suunnattu 3-6 kuukautta työnhaussa olleille työnhakijoille – tarjoamme tässä vankkaa osaamistamme työnhakijan tueksi tavoitteena uuden työpaikan löytyminen.

 

TalentGaten F.E.C-koulutus: Kouluttautuen uuteen työpaikkaan

TalentGaten F.E.C-työvoimakoulutus on varteenotettava keinosi työnhakutilanteessa – työnhakija-asiakkaillamme on erittäin hyviä kokemuksia tästä työnhaun vaihtoehtoisesta keinosta. TalentGatella on pitkä kokemus F.E.C-työvoimakoulutuksen toteuttamisesta erityisesti korkeakoulutetuille ja kokeneille työnhakijoille. Koulutettavien palaute ja tyytyväisyys työvoimakoulutusjaksoon on hyvällä tai erinomaisella tasolla ja erittäin suuri osa koulutukseen osallistuneista on löytänyt tavoitteitaan vastaavan työpaikan.

F.E.C (Further Educated with Companies) on ELY-keskuksen hankkimaa työvoimakoulutusta ja siinä yhdistyy käytännön perehtyminen ja työssäoppiminen potentiaalisessa tulevassa työnantajayrityksessä sekä TalentGaten toteuttama laadukas ammatillista osaamista kehittävä koulutus.

Käytännössä F.E.C-työvoimakoulutus toteutuu noin 6 kuukauden mittaisen koulutussopimuksen kautta. Koulutussopimuksen aikana perehdyt ja toimit yrityksessä sekä osallistut kyseisen koulutuksen teemaan kuuluville koulutus- ja valmennusjaksoille.

TalentGaten F.E.C-koulutuksiin voivat hakea TE-toimiston asiakkaaksi rekisteröityneet työnhakijat, kunkin koulutuksen kohderyhmään kuuluvat työnhakijat. Katso haussa olevat F.E.C-koulutukset etusivun oikeasta reunasta!

Kerromme mielellämme lisätietoa, voit soittaa numeroon 010 231 6922 tai tulla chattaamaan sivuillemme arkisin klo 9-16 välisenä aikana.

 Lue lisää

Äkkilähtö työhön! -palvelu

Mikäli olet digi, ICT- tai markkinointialalta ja ollut 3-6 kuukautta työnhaussa, voit ilmoitautua palveluumme. Palvelun aikana tehostamme työnhakuasi asiantuntevasti.

Lisätietoa palvelusta: 010 231 6922

Ura- ja työnhakuvalmennus: tehosta työnhakuasi – kirkasta uratavoitteesi

Ura- ja työnhakuvalmennustemme kohderyhmiä ovat mm. akateemiset asiantuntijat sekä korkeakoulutetut työnhakijat. Valmennuksemme ovat pääsääntöisesti 4 viikon kestoisia monipuolisia kokonaisuuksia, joissa yhdistämme yksilö- ja ryhmämenetelmiä, ammatillisia teemoja ja käytännön työnhakua aktivoivia toimia.

Ajankohtainen ProTalent -valmennuksemme käynnistettiin ensimmäisen kerran vuoden 2013 alussa erinomaisin tuloksin ja palauttein, valmennusta on toteutettu noin 20 osallistujan ryhmissä tasaisesti jatkuen vuoteen 2016.

Kysy lisätietoa numerosta 010 231 6922

 Lue lisää