Täytä tietosi TalentGaten rekrytointijärjestelmään

 

 

 

 

Haluatko auttaa ihmisiä eteenpäin heidän työurillaan? Oletko sitä mieltä, että onnistuneet henkilövalinnat ja hyvä työnhakijakokemus ovat yrityksen menestyksen avaintekijöitä? Haluatko auttaa yrityksiä löytämään uudet tulevaisuuden kyvyt?

 

Haku on päättynyt 20.11. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin ja ilmoitamme prosessin etenemisestä.
Me TalentGatella tarvitsemme nyt sinua,

Candidate Success Specialist

 

TalentGate auttaa vuosittain n. 200 yritystä kouluttamaan ja rekrytoimaan uusia kykyjä erilaisten rekrytoivien koulutusohjelmien kautta. Vahvinta osaamistamme ovat erilaiset kaupalliset asiantuntijatehtävät, mutta autamme asiakkaitamme myös muissa heidän rekrytointitarpeissaan.

Oikeat henkilövalinnat avainasemassa

 

Työssäsi pääset ottamaan haltuusi meidän rekrytoivien koulutusohjelmiemme hakijaprosessin ja hakijakokemuksen sekä kehittämään sitä eteenpäin. Tehtävä sisältää rekrytoiviin koulutusohjelmiin hakevien henkilöiden arvioinnin ja heidän yhdistämisensä rekrytoivien yritysten tarpeisiin yhteistyössä asiakasvastaavien kanssa. Prosessiin ja käytettäviin työkaluihin pääset halutessasi vaikuttamaan vahvasti.

Hakija-arvioinnin lisäksi pääset mukaan suunnittelemaan hakijalähtöistä viestintää ja markkinointia. Projektiluontoisessa työssä myös projektinhallintataidoista on hyötyä, sillä haluamme tehdä työmme laadukkaasti ja suunnitelmallisesti. Tehtävässä saat hyvän näkyvyyden yritysten rekrytointitarpeisiin ja aito ymmärrys näistä tarpeista ratkaisee kokonaisuuden onnistumisen.

Tehtävässä voi menestyä monenlaisella eri taustalla, mutta joitain avainasioita ovat mm.

  • kokemus rekrytoinnista
  • kaupallisten asiantuntijaroolien vaatimusten ymmärtäminen
  • halu auttaa ihmisiä eteenpäin
  • halu tehdä laadukasta ja tuloksekasta työtä

 

Merkityksellistä työtä ihmisten parissa

 

Työlläsi on merkitystä, sillä autamme ihmisiä eteenpäin sekä heidän uransa alkuvaiheessa että heidän hakiessaan uutta nostetta pidemmille työurilleen. Rekrytoivat koulutusohjelmamme tarjoavat hyvän väylän uuteen työhön ja työmarkkinoiden vaatimuksia vastaavan uuden osaamisen kasvattamiseen.

Toimipisteemme sijaitsee Ruoholahdessa ja saat tehtävääsi tukea kokeneilta asiantuntijoiltamme. Sinulla on kuitenkin mahdollisuus tehdä roolista omannäköisesi. Koska haluamme kehittää toimintaamme entistäkin laadukkaammaksi ja tuloksekkaammaksi, uudet ajatukset ovat aina tervetulleita. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Olemme osa rohkeiden yritysten Bravedo-yhteisöä (www.bravedo.fi), mikä auttaa meitä tukemaan asiakkaitamme myös heidän laajemmissa tarpeissaan.

Pyrimme löytämään sopivan henkilön mahdollisimman pian, joten hakemus kannattaa jättää heti. Hae kuitenkin viimeistään ke 20.11. Hakemuksen voit jättää tämän linkin kautta.

 

Lisätietoja:

Antti Ilmo

Antti Ilmo

CEO
+358 (0)50 306 8637

Todennäköisimmin saat Antin kiinni ke 6.11. klo 15-17, ti 12.11. klo 9-11 tai pe 15.11. klo 14-16.