Myynti ja markkinointi digiaikaan!

 

TalentGaten F.E.C-koulutus Hämeen alueen työnhakijoille, jotka tähtäävät monipuolisiin markkinoinnin ja myynnin tehtäviin.

Täytä tietosi TalentGaten rekrytointijärjestelmään

Työnhakija,

soita 010 231 6922

Yritys,

soita 010 231 6920

ELY-keskus

TE-palvelut

logot-FEC

 

Digitaalinen markkinointi ja myynti F.E.C on Hämeen ELY-keskuksen hankkima työvoimakoulutus, joka on tarkoitettu Hämeen alueen työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille, jotka haluavat päivittää ja kehittää digitaalisen markkinoinnin ja myynnin osaamistaan. Olemme toteuttaneet useita vastaavia koulutuksia Hämeessä, mm. Digiosaamisen kehittäminen Hämeen yrityksissä sekä Digiajan myynti ja markkinointi -RekryKoulutuksen. Näihin koulutuksiin on osallistunut yrityksiä useilta toimialoilta toteuttaen onnistuneita rekrytointeja.

Noin 6 kuukautta kestävän F.E.C-koulutuksen aikana perehdyt ja toimit sopivassa yrityksessä (n. 100 pv) ja osallistut TalentGaten toteuttamille teoriapainotteisille koulutusjaksoille (n. 20 pv). TalentGaten F.E.C-koulutuksen tavoite on aina työpaikka – tämä voi toteutua kesken koulutuksen tai koulutuksen päätteeksi. Lue lisää TalentGaten F.E.C-koulutuksista täältä.

 

Kuka voi hakea digitaalinen markkinointi ja myynti F.E.C -koulutukseen?

 

Koulutus soveltuu kaupallisen tai teknillisen tutkinnon suorittaneille (amk/korkeakoulututkinnot) sekä myös alempia tutkintoja suorittaneille työskentelyn kautta pätevöityneille työnhakijoille. Tähtäät monipuolisiin myynnin tai markkinoinnin tehtäviin avustavalta tasolta asiantuntija-, kehittäjä- ja päällikkötasolle. Sinulla on hyvä suomen kielen taito sekä vahva motivaatio kehittää osaamistasi.

Lue F.E.C-koulutukseen osallistuneen Johannan kokemuksia palvelusta täältä!

 

TalentGaten F.E.C-koulutus sisältää digitaalisen markkinoinnin ja myynnin täydennyskoulutusta

 

Koulutuksen (noin 20 pv) pääteemoina ovat:

 • Digitaalinen markkinointi yrityksen liiketoiminnassa
  • Digitaaliset kasvumahdollisuudet ja digistrategia
  • Somekanavat (Facebook, Instagram, LinkedIn) yrityksen käytössä (ylläpito, mainonta ja sisällöntuotanto)
  • Yrityksen verkkosivut; hakukonenäkyvyyden ja -optimoinnin (SEO) perusteet, Google Ads ja Analytics perusteet
  • Markkinoinnin juridiikka
 • Digitaalinen myynti ja asiakaskokemus yrityksen liiketoiminnassa
  • Palvelumuotoilu; palveluprosessit ja -konseptit, palvelukanavat ja niiden kehittäminen
  • Social Selling; vaikuttava viestintä ja verkoston voima
  • Myyntiosaaminen; digityökalut apuna
  • Markkinoinnin automaation hyödyntäminen myynnissä
  • Sähköpostimarkkinointi lisämyynnin välineenä (MailChimp-työpaja)
 • Työelämätaidot & työnhakuvalmennus
  • Neuvottelu- ja vuorovaikutustaitojen kehittäminen
  • Ura- ja työnhakuvalmennus

Koulutukset toteutetaan TalentGaten koulutustiloissa Lahdessa (mm. Vesijärvenkatu 15). Kouluttajina toimivat alansa asiantuntijat mm. digimarkkinointiyrityksistä.

 

Miten haen mukaan koulutukseen?

 

Hakeminen tapahtuu seuraavasti:
1. Täytä välittömästi tietosi TalentGaten järjestelmään 
2. TalentGate ottaa sinuun yhteyttä ja kartoittaa sinulle sopivaa yrityskumppania
3. Mikäli sinulle sopiva yrityspaikka on mahdollinen, saat ohjeet hakemuksen tekemiseen TE-toimistolle, joka tarkastaa soveltuvuutesi koulutuksen osallistujaksi.

Mukaan kannattaa hakea heti, valintaprosessi käynnistyy jo hakuaikana! Koulutuksen voit aloittaa syksyn aikana (elokuusta alkaen) sopivan yrityskumppanin löydyttyä.

Koulutukseen osallistuminen tapahtuu työttömyysetuudella – selvitä etuutesi taso TE-toimistosta tai edun maksajalta (kassa, jonka jäsen mahdollisesti olet).

 

Yritykset ja henkilötarpeet

 

TalentGaten asiakasyritykset Hämeessä hakevat Digitaalinen markkinointi ja myynti F.E.C -koulutuksen kautta työnhakijoista sopivia henkilöitä kouluttautumaan tehtäviinsä. TalentGaten asiakasyritykset Hämeen alueella kattavat useita toimialoja ja yrityskokoluokkia. Esittelemme työnhakijoita näille yrityksille, jotka kiinnostuessaan haastattelevat & tekevät valintoja hakijoiden joukosta.Tehtäviä on mahdollista räätälöidä työnhakijan osaamisalueiden ja aikaisemman kokemuksen pohjalta yrityksen tavoitteet huomioiden.

Yritykset osallistuvat F.E.C-koulutuksen toteutuksen kustannuksiin. Yrityksen maksuosuus kokonaisuudesta on 8.400 € (+alv.) per valittu henkilö sisältäen 6 kuukauden kestoisen (120 arkipäivää) koulutussopimusjakson valitun henkilön kanssa ja tämän saaman koulutuksen.

Kiinnostuitko? Lisätietoa yrityksille & työnhakijoille antaa:

Hanne Salo

Hanne Salo

Rekrytointipalvelut
+358 (0)50 433 5120