Täytä tietosi TalentGaten rekrytointijärjestelmään

Työnhakija – kysy lisätietoa!

Soita 010 231 6922

 

Yritys – kysy lisätietoa!

Soita Ville Nurminen: 050 407 9689 tai Marjo Heijari 050 500 4470

ELY-keskus

TE-palvelut

 

Gate Program yhdistää yritykset ja uusia haasteita etsivät ICT-alan ammattilaiset!

Read more in English here!

Gate Program kokonaisuus tarjoaa yrityksille tilaisuuden tarjota 4 kuukauden työprojekti ICT-alan ammattilaiselle. Mikäli organisaatiossanne on työntekijätarpeita, ota yhteyttä TalentGateen niin pääset tutustumaan hakijoiden profiileihin. Yritykset voivat tehdä valintoja hakijoiden joukosta heti; aloittaminen on mahdollista joustavasti elokuusta 2016 lähtien. Neljän kuukauden mittainen projekti tarjoaa erinomaisen tilaisuuden testata potentiaalista työntekijää kustannustehokkaasti, vaivattomasti ja matalalla riskillä.

80 päivän kokonaisuuden aikana yrityksen valitsema koulutettava työskentelee 60 päivää yrityksessä ja osallistuu TalentGaten toteuttamaan 20 päivän täydennyskoulutukseen. TalentGate toteuttaa koulutukset yhteistyössä laadukkaiden koulutusorganisaatioiden ja kouluttajien kanssa. Koulutuksia toteutetaan mm. seuraavista teemoista: 1) Myynti ja asiakkuustoiminta 2) Sähköinen markkinointi 3) Liiketoiminnan juridiikka 4) Projektinhallinta 5) Taloushallinto 6) Esiintymis-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Koulutuskokonaisuus (n. 20 päivää) sisältää lähi- ja etäoppimisjaksoja.

Gate Program on suunnattu EGR-asiakkaille, jotka ovat työnhaussa ja etsivät uusia mahdollisuuksia lisäkouluttautumisen ja työssäoppimisen kautta. Gate Program tarjoaa hakijalle mahdollisuuden päivittää liiketoimintaosaamista ja samalla työskennellä yhteistyöyrityksen määrittelemissä tehtävissä.

Gate Program yritysten näkökulmasta

Yrityksen maksuosuus sisältäen 4 kuukauden palkattoman sopimusjakson ja henkilön koulutuksen TalentGatessa. Tämä laskutetaan yritykseltä siinä vaiheessa kun henkilövalinta on tehty ja valittu henkilö aloittaa yrityksessä perehtymisen. Sopimusjakso voi jatkua työsuhteena 4 kuukauden jälkeen, mikäli edellytykset siihen ovat olemassa. Työllistymisen tueksi hakijat ovat oikeutettuja palkkatukeen jakson jälkeiselle 6-18 kuukauden ajalle.

Lisätietoa yrityksille:

Ville Nurminen

Ville Nurminen

Rekrytointipalvelut
+358 (0)50 407 9689

Kuka voi hakea?

Ei hakua tällä hetkellä.

Muutoskoulutukseen voivat hakea ELY-keskuksen määrittelemät EGR-asiakkaat, jotka haluavat parantaa työllistymismahdollisuuksiaan asiantuntevan kartoituksen ja sitä seuraavan koulutuskokonaisuuden kautta. Osallistujat pääsevät myös näyttämään osaamistaan potentiaaliselle työnantajalle työssäoppimisjakson kautta.

Voit olla myynnin tai markkinoinnin ammattilainen, hallintopuolen osaaja, projektitöiden taituri tai esimerkiksi IT-alan ammattilainen. TalentGaten laaja asiakasverkosto ja kattava koulutustarjonta takaavat hyvät mahdollisuudet monitaustaisille hakijoille.