Myynti, markkinointi ja asiakaspalvelu digiaikaan!

 

TalentGaten F.E.C-koulutus työnhakijoille, jotka tähtäävät monipuolisiin digitaalisen markkinoinnin, myynnin ja asiakaspalvelun tehtäviin.

Täytä tietosi TalentGaten rekrytointijärjestelmään

Työnhakija,

soita 010 231 6922

Yritys,

soita 010 231 6920

ELY-keskus

TE-palvelut

logot-FEC

 

Haku koulutukseen on päättynyt. TalentGate on yhteydessä esivalinnasta edenneisiin hakijoihin viikon 44 aikana.

TalentGate on Future Digital Talent F.E.C on Uudenmaan ELY-keskusten hankkima työvoimakoulutus, joka on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille työhakijoille, jotka haluavat päivittää ja kehittää osaamistaan. Noin 6 kuukautta kestävän F.E.C-koulutuksen aikana perehdyt ja toimit sopivassa yrityksessä (n. 100 pv) ja osallistut TalentGaten toteuttamille teoriapainotteisille koulutusjaksoille (n. 20 pv). TalentGaten F.E.C-koulutuksen tavoite on aina työpaikka – tämä voi toteutua kesken koulutuksen tai koulutuksen päätteeksi. TalentGate on toteuttanut vastaavia, liiketoiminnan ajankohtaisiin aiheisiin sekä erityisesti digitalisoitumiseen keskittyneitä F.E.C-koulutuksia vuodesta 2004 lähtien.

Kenelle?

Hakijoilta edellytetään soveltuvaa kaupallista tai teknistä tutkintoa ja/tai työn kautta pätevöitymistä. Koulutus on suunnattu sinulle, joka tähtäät monipuolisiin myynnin, markkinoinnin tai asiakaspalvelun tehtäviin avustavalta tasolta asiantuntija-, kehittäjä- ja päällikkötasolle. Olet joko jo työskennellyt koulutuksen aiheiden parissa tai vasta tähtäämässä näihin tehtäviin. Sinulla on hyvä suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito sekä vahva motivaatio kehittää omaa osaamistasi.

Viime vuoden toteutus sai osallistujilta arvosanan 4,3 anonyymisti annetussa päätöspalautteessa (asteikko 1-5).

”Olen ollut erittäin tyytyväinen TalentGaten palveluihin ja heidän valitsemiin opettajiin. Kaikki ovat olleet alansa huippuja. Koulutus antoi tärkeää tukea ja sosiaalista hyvinvointia tavatessa muita vastaavassa tilanteessa olevia. Lämmin kiitos TalentGaten porukalle!”

Yritykset mukana

Yritykset hakevat TalentGaten Future Digital Talent F.E.C -koulutuksen kautta työnhakijoista sopivia henkilöitä monipuolisiin tehtäviin mm. myynnin, markkinoinnin tai asiakaspalvelun pariin. Tehtävät vaihtelevat assistentti- ja koordinaattoritehtävistä asiantuntija- ja päällikkötasoon. TalentGatella on laaja asiakaskunta Uudenmaan alueella kattaen useita toimialoja ja yrityskokoluokkia. Esittelemme koulutuksen hakijoita yrityksillemme jotka kiinnostuessaan haastattelevat & tekevät valintoja hakijoiden joukosta.

Tehtäviä on mahdollista räätälöidä työnhakijan osaamisalueiden ja aikaisemman kokemuksen pohjalta. Hakijat voivat halutessaan myös itse kartoittaa itselleen sopivaa yrityskumppania yhteistyössä TalentGaten asiantuntijoiden kanssa.

Yritykset osallistuvat F.E.C-koulutuksen toteutuksen kustannuksiin. Yrityksen maksuosuus kokonaisuudesta on 7.800 € (+alv.) per valittu henkilö sisältäen 6 kuukauden kestoisen (120 arkipäivää) koulutussopimusjakson.

Kiinnostuitko? Lisätietoa yrityksille:

Ville Nurminen

Ville Nurminen

Rekrytointipalvelut
+358 (0)50 407 9689

Koulutus

F.E.C-jakso sisältää noin 20 päivän koulutuskokonaisuuden, joka voi painottua myyntiin, markkinointiin tai asiakaspalveluun osallistujan toiveiden ja uratavoitteiden mukaan. Henkilökohtainen opiskelusuunnitelma muodostetaan seuraavasta koulutustarjonnasta:

 • Markkinointi
  • Digitaaliset kasvumahdollisuudet; digistrategia, digimarkkinoinnin prosessit ja keinot
  • Sosiaalinen media digimarkkinoinnin ja liiketoiminnan työkaluna: mainonta, mittaaminen, sisällöntuotanto
  • Verkkonäkyvyys: hakukoneoptimointi ja -markkinointi, SEO & SEM, web-analytiikka
  • Digitaalisen markkinoinnin muut keinot: sähköpostimarkkinointi, videot & visuaalisuus markkinoinnissa, markkinoinnin automaatio
  • Kuvankäsittelyn tai videoeditoinnin perusteet
 • Myynti
  • Myyntitaitojen syventäminen: kansainvälinen myyntityö, myynnin johtaminen
  • Social Selling – digiajan vaikuttaminen ja myyntityö
  • Tuotteistaminen
  • Neuvottelutaitojen kehittäminen
 • Asiakaspalvelu
  • Asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitojen kehittäminen
  • Asiakaspalvelun kehittäminen; Customer Experience (CX), asiakaspalvelu somessa
  • Palvelumuotoilu: asiakaskeskeinen näkökulma palvelujen kehittäminen ja innovointiin, palveluprosessi ja työvälineet
 • Työelämätaidot & työnhakuvalmennus
  • DISC-henkilöanalyysi: toimintatyylit työelämässä
  • Työelämätaidot
  • Urasuunnittelu & työnhakuvalmennus

Valinta 20 päivän koulutuskokonaisuudesta tehdään yrityspaikan vahvistuttua, ennen koulutuksessa aloittamista. Koulutukset toteutetaan TalentGaten koulutustiloissa Helsingissä (Ruoholahti). Kouluttajina toimivat alansa asiantuntijat yritysmaailmasta ja korkeakouluista.

Hakeminen

Haku koulutukseen on päättynyt. TalentGate on yhteydessä esivalinnasta edenneisiin hakijoihin viikon 44 aikana.

Koulutuksessa voit aloittaa sopivan yhteistyöyrityksen tai -organisaation löydyttyä marras-joulukuun aikana. Koulutus sisältää kuuden päivän lomajakson (27.12.2018-4.1.2019).

Koulutukseen osallistuminen tapahtuu työttömyysetuudellasi. Tarkista etuutesi taso työhallinnosta (TE-toimisto) tai edun maksajalta (kassa, jonka jäsen mahdollisesti olet).

TalentGate esittelee profiilisi yrityksille, jotka kiinnostuessaan haastattelevat sinut henkilökohtaisesti. Osallistuminen TalentGaten F.E.C-koulutukseen edellyttää sopivaa yrityspaikkaa, tämä voi löytyä joko TalentGaten yritysverkostosta tai vaihtoehtoisesti omien toimiesi kautta yhteistyössä TalentGaten kanssa.