Haku päättynyt. Koulutus toteutettu vuonna 2018.

 

Työnhakija,
soita 010 231 6922

Yritys,

soita 010 231 6920

ELY-keskus

TE-palvelut

logot-FEC

 

 

Digital Business Talent F.E.C on Pohjois-Pohjanmaan ja Uudenmaan ELY-keskusten hankkima työvoimakoulutus. Noin 6 kuukautta kestävän F.E.C-koulutuksen (F.E.C = Further Educated with Companies) aikana perehdyt ja toimit sopivassa yrityksessä (n. 100 arkipäivää) ja osallistut TalentGaten toteuttamille lähi- ja etäkoulutusjaksoille (n. 20 arkipäivää). TalentGaten F.E.C-koulutuksen tavoitteena on työpaikka – tämä voi toteutua kesken koulutuksen tai koulutuksen päätteeksi. TalentGate on toteuttanut vastaavia, liiketoiminnan ajankohtaisiin aiheisiin sekä erityisesti digitaalisiin teemoihin keskittyneitä F.E.C-koulutuksia vuodesta 2004 lähtien.Kevään 2018 Digital Business Talent F.E.C-koulutus toteutetaan sekä Uudellamaalla että Pohjois-Pohjanmaalla. Tämä teksti koskee Pohjois-Pohjanmaan koulutusta, lisätietoa Uudenmaan toteutuksesta täältä.

Oulun/Pohjois-Pohjanmaan alueelle on varattu 10 koulutuspaikkaa, jotka täytetään siinä järjestyksessä kuin koulutukseen osallistuvat alueen yritykset tekevät valintojaan hakijoiden keskuudesta.

Kenelle?

Digital Business Talent F.E.C-koulutus sopii sekä hiljattain valmistuneille että jo pitkään työelämässä toimineille työnhakijoille. Olet esimerkiksi työskennellyt markkinoinnin tai myynnin parissa tai suuntautumassa näihin tehtäviin ja haluat kouluttautua näistä teemoista. Vaihtoehtoisesti haluat vaihtaa alaa tai tehtävätasoa ja sinua kiinnostavat tämän koulutuksen kautta mahdollistuvat tehtävät.

Hakea voivat hakea vähintään opistotasoisen tutkinnon suorittaneet työnhakijat (työtön tai työttömyysuhan alainen), joilla on hyvä suomen ja englannin kielen taito. Taustasi on esim. KTM, tradenomi, merkonomi, tekninen amk-/korkeakoulututkinto tai muu soveltuva tutkinto. Koet että digiosaamisesi kehittäminen edistää uuteen työhön pääsyä.

Yritykset mukana F.E.C-koulutuksessa

Tämä F.E.C-koulutus soveltuu uuden henkilön kouluttamiseen yrityksen tehtäviin useilla eri toimialoilla. Yrityksen tarve voi liittyä myyntiin, markkinointiin tai vaikkapa toiminnan kehittämiseen uusia digikanavia hyödyntäen. TalentGate esittelee koulutukseen hakevia yrityksille jotka kiinnostuessaan haastattelevat ehdokkaita ja tekevät valintoja. Yrityksen, valitun henkilön ja TalentGaten kesken solmitaan koulutussopimus ja henkilö aloittaa perehtymisen yritykseen sovittuna ajankohtana.

Yritykset kustantavat koulutuksen kustannuksista 7.500 € (+alv.24%) per valittu henkilö. Tämä kattaa henkilön saaman koulutuksen TalentGaten kautta sekä toimimisen yrityksessä koulutuksen aikana.

Osallistumisen hyödyt

TalentGaten F.E.C-koulutuksen aikana kartutat työkokemustasi ja osallistut korkeatasoiseen täydennyskoulutukseen. Osallistumisen myötä rakennat myös tärkeitä verkostoja niin Suomessa kuin kansainvälisesti.

Aiemman Digital Business Talentin osallistujat ovat työllistyneet mm. seuraaviin tehtäviin: markkinointi- ja myyntipäälikkö, project consultant, markkinointiautomaation asiantuntija, senior consultant, projektikoordinaattori, business development manager ja markkinointisuunnittelija. Palautetta edellisen toteutuksen osallistujilta:

”Digital Business Talent -koulutusohjelma oli juuri sitä mitä uralleni tähän vaiheeseen kaipasin. Digimarkkinointi oli osa-alueena sellainen mitä en edellisissä työsuhteissani ollut päässyt kehittämään riittävän hyvin. Yhteistyöyritys johon pääsin töihin oli sellainen, johon olin jo pitkään muutenkin halunnut töihin, ja työtehtävät menivät likimain täydellisesti yhteen koulutusjakson kanssa. Koulutusohjelma myös päättyi osaltani vakituisen työpaikan saamiseen yhteistyöyrityksestä, joten en oikeastaan olisi enempää voinut toivoa. TalentGaten henkilökunta hoiti tehtävänsä kiitettävästi ja koulutusten vetäjät olivat erittäin hyviä.”

”Koulutus on ollut hyvä buusti digitaalisen markkinoinnin ja liiketoiminnan käytännön osaamiseen. Ryhmähenki ja tuki oli erittäin hyvä, kannustava. Sillä on iso merkitys. Fiksuja ihmisiä ja rautaisia ammattilaisia.”

Koulutus

 1. Sosiaalinen media digimarkkinoinnin ja liiketoiminnan työkaluna
  • Mainonta
  • Myynti ja asiakkuuden hallinta
  • Mittaaminen
  • Sisällöntuotanto
 2. Verkkonäkyvyys 
  • hakukoneoptimointi- ja markkinointi, SEO & SEM
  • web-analytiikka
  • display-mainonta ja remarketing
 3. Digitaalisen markkinoinnin muut keinot
  • sähköpostimarkkinointi
  • videot ja visuaalisuus markkinoinnissa
 4. Yrityksen brändin rakentaminen verkossa
 5. Juridiikka b2b ja b2c markkinoinnissa
  • kuluttajamarkkinointi
  • tekijänoikeus & tavaramerkit
  • henkilötiedot & verkkokauppa
 6. Myyntitaitojen kehittäminen
 7. Social selling
 8. Opintomatka Saksaan*: CEBIT-tapahtuma
 9. Työelämätaidot, urasuunnittelu, työnhakuvalmennus

*Kesäkuussa vkolla 24. Lennot kohteeseen, majoitus ja ohjelma ovat osallistujille maksuttomia.

HUOM. TalentGaten lähikoulutuksen jaksoista osa toteutetaan Oulussa ja pääosa online-menetelmin Helsingin vastaavien koulutusjaksojen yhteydessä. Kouluttajina toimivat digialan asiantuntijat yritysmaailmasta ja korkeakouluista.

Koulutukseen osallistuminen tapahtuu omalla työttömyysetuudella, koulutussopimusjakso sopivan yrityksen kanssa on palkaton. Tarkista oma etuutesi taso & mahdollisuutesi korotettuun ansiopäivärahaan TE-toimistosta tai etuuden maksajalta (kassa).

Hakeminen

Haku päättynyt.