Tähtäätkö Sinä digimarkkinoinnin ja -viestinnän moniosaajaksi? 

Täytä tietosi TalentGaten rekrytointijärjestelmään

Esite yritykselle

Lataa (PDF)

Työnhakija,
soita 010 231 6922

Yritys,

soita 010 231 6920

ELY-keskus

TE-palvelut

logot-FEC

Digital Marketing & Communications F.E.C on Uudenmaan ELY-keskuksen hankkima työvoimakoulutus, joka tarjoaa yhteistyöalustan työnhakijoille ja yrityksille. Yritykset useilta toimialoilta sekä myös muunlaiset organisaatiot hakevat tämän koulutuksen kautta sopivia henkilöitä kouluttautumaan tehtäviinsä – koulutuksen tavoitteena on työsuhde.

Kenelle?

Digital Marketing & Communications F.E.C sopii sekä hiljattain valmistuneille, vähän työkokemusta omaaville että jo pidempään työelämässä olleille hakijoille, jotka kaipaavat oman osaamisen päivittämistä. Koulutukseen voivat hakea vähintään opistotasoisen tutkinnon suorittaneet työnhakijat (työtön tai työttömyysuhan alainen), joilla on hyvä suomen ja englannin kielen taito. Taustasi on esim. KTM, tradenomi, merkonomi tai muu soveltuva tutkinto. Sinulla voi olla myös muu tutkinto johon on sisältynyt markkinoinnin/viestinnän opintoja tai olet työskennellyt aikaisemmin tämän alueen tehtävissä. Olet rekisteröitynyt työnhakijaksi TE-toimistoon.

Voit suunnata tämän koulutuksen kautta esimerkiksi markkinointisuunnittelijan, -päällikön, sisältösuunnittelijan, projektipäällikön, viestintäassistentin, -asiantuntijan, asiakasvastaavan, liiketoiminnan kehittämisen, digitaalisten palvelujen myynnin, konseptisuunnittelijan tms. tehtäviin. Tehtävien tasot vaihtelevat assistentista asiantuntija- ja päällikkötasoon. Tavoitteena tehtävät joissa hyödynnät aikaisempaa osaamistasi & pääset kehittymään sinua kiinnostavaan suuntaan!

Yritykset mukana

Osallistuminen F.E.C-koulutukseen edellyttää sopivaa yrityspaikkaa, joka voi olla esim. mainos-/viestintä-/mediatoimistossa, kansainvälisen yrityksen markkinointitoiminnoissa, start-up yrityksessä, järjestössä yms. TalentGatella on laaja asiakasverkosto Etelä-Suomessa – pääosa valinnoista tapahtuu tämän verkoston kautta. Hakija voi myös itse olla aktiivinen ja hakea itselleen sopivaa yrityspaikkaa oman työnhaunsa ohessa.  F.E.C-koulutukseen osallistuminen on palkatonta ja tapahtuu omalla työttömyysetuudella, mikäli osallistuja on siihen oikeutettu.

 

Osallistumisen hyödyt

TalentGaten toteuttaman F.E.C-koulutuksen aikana kartutat työkokemustasi ja osallistut korkeatasoiseen täydennyskoulutukseen. Noin 6 kuukautta kestävän F.E.C-jakson aikana perehdyt ja toimit sopivassa yrityksessä (n. 100 pv) jonka lisäksi osallistut TalentGaten toteuttamille koulutusjaksoille (n. 20pv). Koulutus alkaa 31.10.2016 ja päättyy 21.4.2016, valinnat tapahtuvat yritysten toimesta koulutuksen alkuun mennessä.

F.E.C-koulutuksen tavoite on työpaikka – tämä voi toteutua kesken koulutuksen tai koulutuksen päätteeksi. Huomioi myös ettei F.E.C-koulutukseen osallistuminen estä muuta työnhakuasi. Osallistumisen myötä rakennat myös tärkeitä verkostoja jatkouraasi ajatellen.

Osallistuminen tapahtuu työttömyysetuudella, mikäli olet siihen oikeutettu. Tarkistathan etuuksiesi tason työhallinnosta tai edun maksajalta.

Koulutus

Koulutuksen pääteemat:

 1. Markkinoinnin ja viestinnän strateginen suunnittelu & nykykenttä – haasteet ja mahdollisuudet
 2. Digitaalisen markkinoinnin läpileikkaus
  • Keinot ja mainonnan ratkaisut
  • Onnistuneen kampanjan mittarit
  • Mediakäyttäytyminen ja trendit
 3. Sosiaalinen media liiketoiminnan työkaluna
  • Mainonta
  • Myynti ja asiakkuuden hallinta
  • Mittaaminen
  • Sisällöntuotanto
  • Kriisiviestintä
 4. Verkkonäkyvyys: hakukoneoptimointi- ja markkinointi, web-analytiikka
 5. Verkkosivut, onnistuneen verkkosivu-uudistuksen vaiheet
 6. Digitaalisen kuva- & videotuotannon perusteet
 7. Työelämätaidot
 8. Työnhakutaidot & urasuunnittelu

Valmennukset, luennot ja workshopit järjestetään 2-3 päivän jaksoissa pääosin TalentGaten tiloissa Helsingissä. Kouluttajina toimivat oman alansa asiantuntijat yritysmaailmasta ja korkeakouluista.

Hakeminen

Hae koulutukseen 30.9.2016 mennessä joko täyttämällä sähköinen hakemus internet-osoitteessa www.te-palvelut.fi -> haussa oleva työvoimakoulutus (hakusanana toimii koulutuksen numero 667895, käytä Hae tähän koulutukseen -painiketta) tai jättämällä paperihakemus työ- ja elinkeinotoimistoon. Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, on sinun vahvistettava hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä. Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata www.te-palvelut.fi > Oma asiointi > koulutushakemus.  Tämän lisäksi täytä tietosi TalentGaten järjestelmään.

Esivalinta tapahtuu työvoimakoulutushakemusten perusteella, joten täytä hakemuksesi huolellisesti. Opiskelijavalinnasta vastaa Uudenmaan TE-toimisto.

TalentGate on yhteydessä TE-toimiston jatkoon hyväksymiin hakijoihin. Valintaprosessi käynnistyy jo kesän aikana, joten hae mukaan heti!

Yritykset ja henkilöstötarpeet

FEC on suunnattu yrityksille ja muille organisaatioille, joilla on alustavia henkilötarpeita olemassa mutta suora palkkaaminen ei tällä hetkellä ole vielä ajankohtaista. Koulutussopimukseen pohjautuva FEC-jakso (6 kk) antaa yritykselle ja potentiaaliselle työntekijälle mahdollisuuden sekä perehtymiseen että tulevan tehtävänkuvan rakentamiseen – henkilö kouluttautuu samalla ja kehittää osaamistaan.

FEC-jakson aikana yritys ei vielä maksa palkkaa valitulle henkilölle. Yrityksen osuus koulutuksen kustannuksista on 7.800 € (+alv 24%) ja tämä laskutetaan yritykseltä siinä vaiheessa kun henkilövalinta hakijoiden joukosta on tehty ja valittu henkilö aloittaa yrityksessä perehtymisen.

Lisätietoa yrityksille: