Tähtäätkö digitalisoituvan markkinoinnin tai myynnin osaajaksi? Haluatko vahvistaa osaamistasi digitaalisten kanavien käytöstä yrityksen toiminnassa?

Täytä tietosi TalentGaten rekrytointijärjestelmään

Työnhakija,
soita 010 231 6922

Yritys/Company

soita/call 010 231 6920

 

 

ELY-keskus

TE-palvelut

logot-FEC

Digital Business Talent F.E.C on Uudenmaan ja Hämeen ELY-keskusten hankkima työvoimakoulutus. Noin 6 kuukautta kestävän F.E.C-koulutuksen aikana perehdyt ja toimit sopivassa yrityksessä (n. 100 pv) ja osallistut TalentGaten toteuttamille teoriapainotteisille koulutusjaksoille (n. 20 pv). TalentGaten F.E.C-koulutuksen tavoite on aina työpaikka – tämä voi toteutua kesken koulutuksen tai koulutuksen päätteeksi. TalentGate on toteuttanut vastaavia, liiketoiminnan ajankohtaisiin aiheisiin sekä erityisesti digitalisoitumiseen keskittyneitä F.E.C-koulutuksia vuodesta 2004 lähtien.

Digital Business Talent F.E.C-koulutus toteutetaan Uudellamaalla ja Hämeessä. Tämä teksti koskee Uudenmaan koulutusta – mikäli olet Hämeen alueen työnhakija, katso lisätietoa täältä.

Kenelle?

TalentGaten Digital Business Talent F.E.C-koulutus sopii sekä hiljattain valmistuneille, vähän työkokemusta omaaville sekä pitkään työelämässä toimineille työnhakijoille. Olet esimerkiksi työskennellyt markkinoinnin tai myynnin parissa tai suuntautumassa näihin tehtäviin sekä kaipaat oman digiosaamisensa kehittämistä ja päivittämistä.

Hakea voivat hakea vähintään opistotasoisen tutkinnon suorittaneet työnhakijat (työtön tai työttömyysuhan alainen), joilla on hyvä suomen ja englannin kielen taito. Taustasi on esim. KTM, tradenomi, merkonomi, tekninen amk-/korkeakoulututkinto tai muu soveltuva tutkinto. Koet että digiosaamisesi kehittäminen edesauttaa uusiin tehtäviin pääsemistä.

Yritykset mukana

Yritykset hakevat TalentGaten Digital Business Talent F.E.C -koulutuksen kautta työnhakijoista sopivia henkilöitä monipuolisiin markkinoinnin ja myynnin tehtäviinsä. Tehtävät vaihtelevat assistentista asiantuntija- ja päällikkötasoon.TalentGatella on laaja asiakaskunta Uudenmaan ja Hämeen talousalueilla kattaen useita toimialoja ja yrityskokoluokkia. Esittelemme koulutuksen hakijoita yrityksillemme jotka kiinnostuessaan haastattelevat & tekevät valintoja hakijoiden joukosta.

Tehtäviä on mahdollista räätälöidä työnhakijan osaamisalueiden ja aikaisemman kokemuksen pohjalta. Hakijat voivat halutessaan myös itse kartoittaa itselleen sopivaa yrityskumppania yhteistyössä TalentGaten asiantuntijoiden kanssa.

Yritykset osallistuvat F.E.C-koulutuksen toteutuksen kustannuksiin. Yrityksen maksuosuus kokonaisuudesta on 7.800 € (+alv.) per valittu henkilö sisältäen 6 kuukauden kestoisen (120 arkipäivää) koulutussopimusjakson.

Lisätietoa yrityksille / further information for companies.

Osallistumisen hyödyt

TalentGaten F.E.C-koulutuksen aikana kartutat työkokemustasi ja osallistut korkeatasoiseen täydennyskoulutukseen. Osallistumisen myötä rakennat myös tärkeitä verkostoja niin Suomessa kuin kansainvälisesti.

Aiemman Digital Business Talentin osallistujat ovat työllistyneet mm. seuraaviin tehtäviin: markkinointi- ja myyntipäälikkö, project consultant, markkinointiautomaation asiantuntija, senior consultant, projektikoordinaattori, business development manager ja markkinointisuunnittelija. Palautetta edellisen toteutuksen osallistujilta:

”Digital Business Talent -koulutusohjelma oli juuri sitä mitä uralleni tähän vaiheeseen kaipasin. Digimarkkinointi oli osa-alueena sellainen mitä en edellisissä työsuhteissani ollut päässyt kehittämään riittävän hyvin. Yhteistyöyritys johon pääsin töihin oli sellainen, johon olin jo pitkään muutenkin halunnut töihin, ja työtehtävät menivät likimain täydellisesti yhteen koulutusjakson kanssa. Koulutusohjelma myös päättyi osaltani vakituisen työpaikan saamiseen yhteistyöyrityksestä, joten en oikeastaan olisi enempää voinut toivoa. TalentGaten henkilökunta hoiti tehtävänsä kiitettävästi ja koulutusten vetäjät olivat erittäin hyviä.”

”Koulutus on ollut hyvä buusti digitaalisen markkinoinnin ja liiketoiminnan käytännön osaamiseen. Ryhmähenki ja tuki oli erittäin hyvä, kannustava. Sillä on iso merkitys. Fiksuja ihmisiä ja rautaisia ammattilaisia.”

Koulutus

 1. Sosiaalinen media digimarkkinoinnin ja liiketoiminnan työkaluna
  • Mainonta
  • Myynti ja asiakkuuden hallinta
  • Mittaaminen
  • Sisällöntuotanto
 2. Verkkonäkyvyys 
  • hakukoneoptimointi- ja markkinointi, SEO & SEM
  • web-analytiikka
  • display-mainonta ja remarketing
 3. Videot ja visuaalisuus markkinoinnissa
 4. Digitaalisen markkinoinnin muut keinot
  • sähköpostimarkkinointi
 5. Yrityksen brändäys verkossa
 6. Juridiikka b2b ja b2c markkinoinnissa
  • kuluttajamarkkinointi
  • tekijänoikeus & tavaramerkit
  • henkilötiedot & verkkokauppa
 7. Myyntitaitojen kehittäminen
 8. Social selling
 9. Kansainvälinen alan tapahtuma (Lontoo*)
 10. Työelämätaidot, urasuunnittelu, työnhakuvalmennus

*Lontoossa syksyllä 2017 vkolla 39. Lennot kohteeseen, majoitus ja ohjelma ovat osallistujille maksuttomia.

Valmennukset, luennot ja workshopit järjestetään 2-3 päivän jaksoissa pääosin TalentGaten tiloissa Helsingissä. Kouluttajina toimivat oman alansa asiantuntijat yritysmaailmasta ja korkeakouluista.

Hakuaika päättynyt! Seuraava koulutushaku aukeaa pian.