Tähtäätkö digitalisoituvan markkinoinnin tai myynnin osaajaksi? Haluatko vahvistaa osaamistasi digitaalisten kanavien käytöstä yrityksen toiminnassa?

Täytä tietosi TalentGaten rekrytointijärjestelmään

Työnhakija,
soita 010 231 6922

Yritys/Company

soita/call 010 231 6920

 

 

ELY-keskus

TE-palvelut

logot-FEC

Haku koulutukseen on päättynyt – kiitos kaikille koulutuksesta kiinnostuneille!

Digital Business Talent F.E.C on Uudenmaan ELY-keskuksen hankkima työvoimakoulutus, jonka aikana perehdyt ja toimit sopivassa yrityksessä (n. 100 pv) ja osallistut TalentGaten koulutusjaksoille (n. 20 pv), joiden kautta kehität ja päivität digitaalista osaamistasi erityisesti markkinointiin ja myyntiin liittyen. Voit suunnata tämän koulutuksen kautta markkinoinnin tai myynnin tehtäviin tai muihin tehtäviin, joissa tämä osaaminen on eduksi. TalentGate on toteuttanut vastaavia, liiketoiminnan ajankohtaisiin aiheisiin sekä erityisesti digitalisoitumiseen keskittyneitä F.E.C-koulutuksia vuodesta 2004 lähtien.

Kenelle?

TalentGaten Digital Business Talent F.E.C-koulutus sopii sekä hiljattain valmistuneille että jo pitkään työelämässä toimineille työnhakijoille. Olet esimerkiksi työskennellyt markkinoinnin tai myynnin parissa tai suuntautumassa näihin tehtäviin sekä kaipaat digitaalisiin kanaviin ja työkaluihin liittyvän osaamisesi kehittämistä ja päivittämistä.

Hakea voivat hakea vähintään opistotasoisen tutkinnon suorittaneet työnhakijat (työtön tai työttömyysuhan alainen), joilla on hyvä suomen ja englannin kielen taito. Taustasi on esim. KTM, tradenomi, merkonomi, tekninen amk-/korkeakoulututkinto tai muu soveltuva tutkinto, esimerkiksi viestintään tai informaatioteknologiaan painottuvat tutkinnot.

Yritykset mukana

Yritykset hakevat Digital Business Talent F.E.C -koulutuksen kautta sopivia henkilöitä monipuolisiin markkinoinnin, myynnin tai liiketoiminnan kehittämisen tehtäviinsä. Tehtävät vaihtelevat avustavalta tasolta asiantuntija- ja päällikkötasoon saakka. TalentGaten laaja asiakaskunta Uudenmaan talousalueella kattaen useita toimialoja ja yrityskokoluokkia. Esittelemme hakijoita yrityksille jotka kiinnostuessaan haastattelevat & tekevät valintoja hakijoiden joukosta.

Tehtäviä on mahdollista räätälöidä työnhakijan osaamisalueiden ja aikaisemman kokemuksen pohjalta. Hakijat voivat halutessaan myös itse kartoittaa itselleen sopivaa yrityskumppania yhteistyössä TalentGaten asiantuntijoiden kanssa.

Yritykset osallistuvat F.E.C-koulutuksen toteutuksen kustannuksiin. Yrityksen maksuosuus kokonaisuudesta on 7.800 € (+alv.) per valittu henkilö sisältäen 6 kuukauden kestoisen (120 arkipäivää) koulutussopimusjakson.

Osallistumisen hyödyt

TalentGaten F.E.C-koulutuksen aikana kartutat työkokemustasi ja osallistut korkeatasoiseen täydennyskoulutukseen. Osallistumisen myötä rakennat myös tärkeitä verkostoja niin Suomessa kuin kansainvälisesti. Edellisen, keväällä 2017 käynnistyneen Digital Business Talent -koulutuksen osallistujat ovat työllistyneet mm. seuraaviin tehtäviin: markkinointi- ja myyntipäällikkö, project consultant, markkinointiautomaation asiantuntija, senior consultant, projektikoordinaattori, business development manager ja markkinointisuunnittelija.

Palautetta aiemman toteutuksen osallistujilta:

”Digital Business Talent -koulutusohjelma oli juuri sitä mitä uralleni tähän vaiheeseen kaipasin. Digimarkkinointi oli osa-alueena sellainen mitä en edellisissä työsuhteissani ollut päässyt kehittämään riittävän hyvin. Yhteistyöyritys johon pääsin töihin oli sellainen, johon olin jo pitkään muutenkin halunnut töihin, ja työtehtävät menivät likimain täydellisesti yhteen koulutusjakson kanssa. Koulutusohjelma myös päättyi osaltani vakituisen työpaikan saamiseen yhteistyöyrityksestä, joten en oikeastaan olisi enempää voinut toivoa. TalentGaten henkilökunta hoiti tehtävänsä kiitettävästi ja koulutusten vetäjät olivat erittäin hyviä.”

”Koulutus on ollut hyvä buusti digitaalisen markkinoinnin ja liiketoiminnan käytännön osaamiseen. Ryhmähenki ja tuki oli erittäin hyvä, kannustava. Sillä on iso merkitys. Fiksuja ihmisiä ja rautaisia ammattilaisia.”

Koulutus

 1. Sosiaalinen media digimarkkinoinnin ja liiketoiminnan työkaluna
  • Mainonta
  • Myynti ja asiakkuuden hallinta
  • Mittaaminen
  • Sisällöntuotanto
 2. Verkkonäkyvyys 
  • hakukoneoptimointi- ja markkinointi, SEO & SEM
  • web-analytiikka
  • display-mainonta ja remarketing
 3. Digitaalisen markkinoinnin muut keinot
  • sähköpostimarkkinointi
  • videot ja visuaalisuus markkinoinnissa
 4. Yrityksen brändin rakentaminen verkossa
 5. Juridiikka b2b ja b2c markkinoinnissa
  • kuluttajamarkkinointi
  • tekijänoikeus & tavaramerkit
  • henkilötiedot & verkkokauppa
 6. Myyntitaitojen kehittäminen
 7. Social selling
 8. Opintomatka Saksaan*: CEBIT-tapahtuma
 9. Työelämätaidot, urasuunnittelu, työnhakuvalmennus

*Kesäkuussa vkolla 24. Lennot kohteeseen, majoitus ja ohjelma ovat osallistujille maksuttomia.

Valmennukset, luennot ja workshopit järjestetään 2-3 päivän jaksoissa pääosin TalentGaten tiloissa Helsingissä. Kouluttajina toimivat oman alansa asiantuntijat yritysmaailmasta ja korkeakouluista.

Hakeminen

Haku koulutukseen on päättynyt – kiitos kaikille koulutuksesta kiinnostuneille!

Koulutukseen osallistuminen tapahtuu työttömyysetuudellasi. Tarkista etuutesi taso työhallinnosta (TE-toimisto) tai edun maksajalta (kassa jonka jäsen mahdollisesti olet).

Lisätietoa työnhakijoille numerosta 010 231 6922.

Lisätietoa yrityksille:

 

Ville Nurminen

Ville Nurminen

Rekrytointipalvelut
+358 (0)50 407 9689