Myynti ja markkinointi digiaikaan!

 

TalentGaten F.E.C-koulutus työnhakijoille, jotka tähtäävät monipuolisiin digitaalisen markkinoinnin ja myynnin tehtäviin.

Täytä tietosi TalentGaten rekrytointijärjestelmään

Työnhakija,

soita 010 231 6922

Yritys,

soita 010 231 6920

ELY-keskus

TE-palvelut

logot-FEC

 

Haku koulutukseen päättyi 22.5. ja valintaprosessi on käynnissä.

Digitaalinen markkinointi ja myynti F.E.C on Uudenmaan ELY-keskusten hankkima työvoimakoulutus, joka on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille työhakijoille, jotka haluavat päivittää ja kehittää digitaalisen markkinoinnin ja myynnin osaamistaan. Noin 6 kuukautta kestävän F.E.C-koulutuksen aikana perehdyt ja toimit sopivassa yrityksessä (n. 98 pv) ja osallistut TalentGaten toteuttamille teoriapainotteisille koulutusjaksoille (n. 22 pv). TalentGaten F.E.C-koulutuksen tavoite on aina työpaikka – tämä voi toteutua kesken koulutuksen tai koulutuksen päätteeksi. Lue lisää FEC-koulutuksista täältä.

Kuka voi hakea digitaalinen markkinointi ja myynti F.E.C -koulutukseen?

Koulutus soveltuu kaupallisen tai teknillisen tutkinnon suorittaneille (korkeakoulututkinnot) sekä myös alempia tutkintoja suorittaneille työskentelyn kautta pätevöityneille työnhakijoille. Tähtäät monipuolisiin myynnin tai markkinoinnin tehtäviin avustavalta tasolta asiantuntija-, kehittäjä- ja päällikkötasolle. Sinulla on hyvä suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito sekä vahva motivaatio kehittää omaa osaamistasi.

F.E.C-koulutus sisältää digitaalisen markkinoinnin ja myynnin täydennyskoulutusta

Koulutuksen (noin 22 pv) pääteemoina ovat:

 • Digitaalinen markkinointi yrityksen liiketoiminnassa
  • Strateginen markkinointi ja brändäys, digimarkkinoinnin trendit
  • Somekanavat (Facebook, Instagram, LinkedIn) yrityksen käytössä (ylläpito, mainonta ja sisällöntuotanto)
  • Mainonta Google Ads työkalulla, verkkonäkyvyyden kasvattaminen hakukoneoptimoinnilla (SEO), ja kävijäseuranta Google Analyticsillä
  • Markkinoinnin juridiikka
 • Digitaalinen myynti ja asiakaskokemus yrityksen liiketoiminnassa
  • Palvelumuotoilu; palveluprosessit ja -konseptit, palvelukanavat ja niiden kehittäminen
  • Social Selling; vaikuttava viestintä ja verkoston voima
  • Moderni myyntityö; LinkedIn-opit myyjälle, blogit ja webinaarit myynnin tukena
  • Markkinoinnin automaation hyödyntäminen myynnissä (Hubspot-työpaja)
  • Sähköpostimarkkinointi lisämyynnin välineenä (MailChimp-työpaja)
 • Työelämätaidot & työnhakuvalmennus
  • Neuvottelu- ja vuorovaikutustaitojen kehittäminen
  • Ura- ja työnhakuvalmennus

Koulutukset toteutetaan TalentGaten koulutustiloissa Helsingissä (Ruoholahti). Kouluttajina toimivat alansa asiantuntijat yritysmaailmasta ja korkeakouluista.

Miten haen mukaan koulutukseen?

Haku koulutukseen päättyi 22.5. ja valintaprosessi on käynnissä. TalentGate on yhteydessä esivalinnasta edenneisiin hakijoihin.

Koulutuksessa voit aloittaa sopivan yhteistyöyrityksen tai -organisaation löydyttyä 27.5 alkaen kesäkuun loppupuolelle asti. Koulutus sisältää lomajakson (15-21.7.2019).

TalentGate esittelee profiilisi yrityksille, jotka kiinnostuessaan haastattelevat sinut henkilökohtaisesti. Osallistuminen TalentGaten F.E.C-koulutukseen edellyttää sopivaa yrityspaikkaa, tämä voi löytyä joko TalentGaten yritysverkostosta tai vaihtoehtoisesti omien toimiesi kautta yhteistyössä TalentGaten kanssa.

Koulutukseen osallistuminen tapahtuu työttömyysetuudellasi. Tarkista etuutesi taso työhallinnosta (TE-toimisto) tai edun maksajalta (kassa, jonka jäsen mahdollisesti olet).

Yritykset mukana

Yritykset hakevat Digitaalinen markkinointi ja myynti F.E.C -koulutuksen kautta työnhakijoista sopivia henkilöitä monipuolisiin tehtäviinsä. TalentGatella on laaja asiakaskunta Uudenmaan alueella kattaen useita toimialoja ja yrityskokoluokkia. Esittelemme koulutuksen hakijoita yrityksillemme, jotka kiinnostuessaan haastattelevat & tekevät valintoja hakijoiden joukosta.Tehtäviä on mahdollista räätälöidä työnhakijan osaamisalueiden ja aikaisemman kokemuksen pohjalta.

Yritykset osallistuvat F.E.C-koulutuksen toteutuksen kustannuksiin. Yrityksen maksuosuus kokonaisuudesta on 8.400 € (+alv.) per valittu henkilö sisältäen 6 kuukauden kestoisen (120 arkipäivää) koulutussopimusjakson.

Kiinnostuitko? Lisätietoa yrityksille: 010 231 6920