Onko yrityksellänne tarve kehittää digitoimintoja – markkinointia, asiakaspalvelua tms.?

Digiosaamisen kehittäminen RekryKoulutus on yrityksenne mahdollisuus valita Hämeen alueen työnhakijoista juuri yrityksellenne sopiva henkilö tehtäviin, jotka liittyvät digitaalisten kanavien hyödyntämiseen. Tämä Hämeen ELY-keskuksen kanssa toteutettava hanke tarjoaa teille joustavan mahdollisuuden uuden henkilön kouluttamiselle tuleviin tehtäviin.

Tarpeenne voi liittyä nykyisten verkkosivujen uudistamiseen, olemassaolevan verkkokaupan kehittämiseen tai verkkokaupan rakentamiseen, sähköisten markkinointikampanjojen suunnitteluun ja toteuttamiseen, sosiaalisessa mediassa tapahtuvaan näkyvyyteen sekä yleiseen verkossa tapahtuvaan löydettävyyteen.

Tähän koulutukseen hakee työnhakijoita, joilla useimmilla on kokemusta mm. markkinoinnista ja myös sähköisten kanavien hyödyntämisestä muun työkokemuksen ohella. RekryKoulutuksen kokonaiskesto on 100 arkipäivää ja tämä koostuu noin 80 päivän työskentelystä yrityksessä ja noin 20 päivän laajuisesta TalentGaten organisoimasta koulutuskokonaisuudesta.

Yrityksen maksuosuus tämän koulutuksen kustannuksista on 2.200 € (+alv.24%) kattaen valitun henkilön noin 5 kuukauden koulutussopimusjakson ja henkilön saaman koulutuksen TalentGaten kautta.

Kuinka edetä?

Mikäli tämä kiinnostaa, ottakaa yhteyttä TalentGateen mieluimmin tammikuun 2017 aikana. Keskustellaan millainen tarve teillä on olemassa ja millaisen olisi ideaali ehdokas näihin tehtäviin. Tämän jälkeen edetään seuraavasti:

1. Laaditaan hankkeeseen osallistumisen edellyttämä lomake yhteishankintakoulutuksesta
2. Esittelemme teille soveltuvat ehdokkaat ja voitte arvioida kuka/ketkä olisivat kiinnostavia
3. Järjestetään haastattelu yrityksessänne (tammi-helmikuun aikana)
4. Teette valinnan mikäli sopiva ehdokas löytyy
5. Sovitaan koulutusjakson aloittamisesta ja henkilön tehtäviin liittyvistä järjestelyistä
6. Henkilö toimii yrityksessänne noin 80 päivää ja osallistuu TalentGaten koulutuksiin noin 20 päivää
7. Teette päätöksen palkkaamisesta koulutusjakson päättyessä

RekryKoulutuksen ensisijaisena tavoitteena on työllistäminen – yhteensä 100 päivän yhteistyöjakso antaa yrityksellenne ja valitulle henkilölle aikaa tutustua ja rakentaa tuleva tehtävänkuva kaikille osapuolille sopivaksi.

Lisätietoja antaa:

Hanne Salo

Hanne Salo

Rekrytointipalvelut
+358 (0)50 433 5120