Täytä tietosi TalentGaten rekrytointijärjestelmään

Tietoa Hämeen työnhakijoille:

Soita 010 231 6922
tai
Hanne Salo, 050 433 5120 &
Pasi Kinnunen, 040 524 3293

TalentGaten asiakaspalvelu 010 231 6922

Tietoa Hämeen yrityksille:

Hanne Salo, 050 433 5120, hanne.salo@talentgate.fi

TalentGate

TE-palvelut

 


TalentGate, Hämeen ELY-keskus ja TE-toimisto käynnistävät ”Digiosaamisen kehittäminen” -RekryKoulutuksen. Tämä koulutus on suunnattu Hämeen alueen työnhakijoille ja yrityksille, jotka haluavat tehostaa esimerkiksi sähköistä markkinointiaan ja myyntiään. Yritykset valitsevat työnhakijoista kukin sopivan henkilön toimimaan yrityksessä ja kouluttautumaan TalentGaten lähikoulutusjaksoilla. RekryKoulutuksen kokonaiskesto on 100 arkipäivää ja se sisältää käytännön työskentelyä yrityksessä sekä TalentGaten koulutuksen.
TalentGaten lähikoulutuksessa keskitytään erityisesti digitaalisen markkinoinnin ja myynnin ratkaisuihin kuten verkkokaupan ja verkkosivuston kehittämiseen sekä verkkonäkyvyyteen. Kouluttajina toimivat aiheen kokeneet asiantuntijat ja koulutus on käytännönläheistä. RekryKoulutuksessa on mahdollista aloittaa joustavasti tammi-helmikuussa 2017 kun sopiva yrityspaikka on löytynyt ja TE-toimisto on vahvistanut valinnan.

Lähikoulutuksen teemat

TalentGaten toteuttama lähi- ja etämuotoinen koulutuskokonaisuus räätälöidään seuraavista pääaiheista:

  1. Johdanto digitalisoitumiseen
  2. Yrityksen verkkosivut ja verkkokauppa
  3. Digitaalinen markkinointi: kampanjat ja keinot
  4. Sosiaalinen media yrityskäytössä
  5. Hakukonemarkkinointi ja -optimointi, web-analytiikka
  6. Digiprojektien suunnittelu ja toteutus
  7. Digipalvelut ja erityisteemat
  8. Työelämätaidot, uravalmennus

Koulutuspaikkana on TalentGaten koulutustilat Lahdessa. Koulutukset toteutetaan 1-2 päivän intensiivijaksoina yritystyöskentelyn ohessa.

RekryKoulutukseen osallistuvat yritykset valitsevat kukin sopivan henkilön työnhakijoiden joukosta mukaan koulutukseen. Tähän mennessä 14 yritystä on valinnut hakijoista sopivan henkilön (2/2017) ja koulutuksessa on vielä muutamia paikkoja tarjolla!

Kuka voi hakea?

Digiosaamisen kehittäminen -RekryKoulutukseen voivat hakea kaupallisen tai teknillisen tutkinnon (opisto/amk/korkeakoulu) suorittaneet Hämeen alueen työnhakijat, jotka tarvitsevat digitaalisiin työkaluihin liittyvää osaamista voidakseen työllistyä. Voit olla jo pitkään työelämässä toiminut tai vastikään valmistunut. Sinulla voi olla myös muu koulutustausta, joka soveltuu näihin tehtäviin. Sinulla on mahdollisesti markkinoinnin, IT-palvelujen tai digitaalisen median työkokemusta tai olet opiskellut näitä aiheita.

Koulutukseen osallistuminen tapahtuu työttömyysetuudella. Jos koulutukseen osallistumisesta on sovittu työllistymissuunnitelmassasi, voi työttömyyskassa tai Kela maksaa koulutuksen ajalta korotettua työttömyysetuutta. Työttömyysetuudestasi, korotettuun etuuteen liittyvistä tarkemmista edellytyksistä, enimmäisajasta jne. saat tietoa työttömyysetuutesi maksajalta.

Hakeminen & aikataulu

Koulutuksen haku on päättynyt.

Mikäli sopiva yrityspaikka olisi Sinulle mahdollinen, saat ohjeet virallisen hakemuksen tekemiseen & TE-toimisto selvittää kelpoisuutesi tähän koulutukseen.

Huom! Koulutus käynnistyy maaliskuussa ja valintaprosessi on päätöksessä.

Kuinka yritys osallistuu?

Mikäli yrityksellänne on digiosaamisalueeseen liittyvä lähitulevaisuuden henkilötarve olemassa, voitte ottaa yhteyttä TalentGateen ja keskustella mahdollisuudesta osallistua hankkeeseen. Lisätietoa yrityksille.

Lisätietoa yrityksille ja työnhakijoille antavat TalentGatessa:

Hanne Salo

Hanne Salo

Rekrytointipalvelut
+358 (0)50 433 5120

Koulutuksen yhteyshenkilö: