Täytä tietosi TalentGaten rekrytointijärjestelmään

Tietoa työnhakijoille:

Soita 010 231 6922
tai
Hanne Salo, 050 433 5120 &
Pasi Kinnunen, 040 524 3293

TalentGaten asiakaspalvelu 010 231 6922

Tietoa yrityksille:

Hanne Salo, 050 433 5120, hanne.salo@talentgate.fi

TalentGate

TE-palvelut

 


Hämeen ELY-keskus, TE-toimisto ja TalentGate Oy käynnistävät ”Digimarkkinointi, -myynti ja -asiakaspalvelu” -RekryKoulutuksen. Koulutus on suunnattu Hämeen alueen työnhakijoille ja yrityksille, joilla on henkilötarpeita markkinoinnin, myynnin tai asiakaspalvelun tehtävissään ja haluavat kehittää toimintaansa digitaalisia kanavia ja työkaluja hyödyntäen.
RekryKoulutuksen kokonaiskesto on 100 arkipäivää ja se sisältää käytännön työskentelyä yrityksessä (n. 75 arkipäivää) sekä TalentGaten koulutuskokonaisuuden (n. 25 arkipäivää).TalentGaten organisoimassa lähikoulutuksessa perehdytään digitaalisiin ratkaisuihin joilla tehostetaan markkinointia, myyntiä ja asiakaspalvelua. Kouluttajina toimivat aiheen kokeneet asiantuntijat digialan yrityksistä ja koulutus on käytännönläheistä.

Lähikoulutuksen teemat

TalentGaten toteuttama lähi- ja etämuotoinen koulutuskokonaisuus räätälöidään seuraavista pääaiheista:

  1. Digitalisoitumiskehitys ja vaikutukset yritysten liiketoimintaympäristöön
  2. Yrityksen verkkosivut ja löydettävyys, hakuonemarkkinointi, -optimointi ja analytiikka
  3. Digitaalinen markkinointi & SOME-kanavat yrityskäytössä
  4. Myyntiosaaminen, digityökalut ja -kanavat myynnin tukena, social selling
  5. Asiakaskokemus, palvelumuotoilu, verkossa tapahtuva asiakaskohtaaminen
  6. Erityisteemat (esim. markkinointijuridiikka, tietosuojakysymykset, markkinoinnin automaatio, sisältötuotanto)
  7. Työelämätaidot (mm. urasuunnittelu)

Koulutuspaikkana on TalentGaten koulutustilat Lahdessa (mm. Vesijärvenkatu 15). Koulutukset toteutetaan 1-2 päivän intensiivijaksoina yritystyöskentelyn ohessa.

Kuka voi hakea?

Tähän RekryKoulutukseen voivat hakea esimerkiksi kaupallisen tai muun soveltuvan tutkinnon tai sopivaa työkokemusta omaavat työnhakijat Hämeen alueelta. Voit olla jo pitkään työelämässä toiminut, alanvaihtaja tai vastikään valmistunut. Olet kiinnostunut toimimaan markkinointiin, myyntiin tai asiakaspalveluun liittyvissä tehtävissä ja motivoitunut kehittämään osaamistasi.

Koulutukseen osallistuminen tapahtuu työttömyysetuudella. Jos koulutukseen osallistumisesta on sovittu työllistymissuunnitelmassasi, voi työttömyyskassa tai Kela maksaa koulutuksen ajalta korotettua työttömyysetuutta. Työttömyysetuudestasi, korotettuun etuuteen liittyvistä tarkemmista edellytyksistä, enimmäisajasta jne. saat tietoa työttömyysetuutesi maksajalta.

Hakeminen & aikataulu

HUOM! Valintaprosessin on päätöksessä tältä erää! Mukana olevat yritykset ovat tehneet valintansa.

Yritykset mukana rekrytoimassa uutta henkilöstöä

Yritysten tarpeet vaihtelevat tapauskohtaisesti, rooleja joihin etsitään kehittymään ja kouluttautumaan sopivaa henkilöä ovat esimerkiksi Digital Marketing Specialist, Sisällöntuottaja, Markkinointikoordinaattori, Myynti- ja markkinointipäällikkö sekä Myyntipäällikkö.

Lisätietoa yrityksille ja työnhakijoille antavat TalentGatessa:

Hanne Salo

Hanne Salo

Rekrytointipalvelut
+358 (0)50 433 5120