Työnhakija – oletko kiinnostunut hakemaan? Soita 010 231 6922

Esite palvelusta

Lataa (pdf)

ELY-keskus

TE-palvelut

Ilmoittautuminen Äkkilähtö työhön! -palveluun on päättynyt. TalentGate on yhteydessä palveluun ilmoittutuneisiin asiakkaisiin. Mukana jo oleville asiakkaille palvelu jatkuu vuoden 2018 loppuun saakka.

TalentGaten Äkkilähtö työhön! -palvelu tarjoaa Sinulle:

  • Henkilökohtaisen uravalmentajan käyttöösi
  • Yksilöllistä ja personoitua tukea työnhaun tilanteisiin
  • Ryhmämuotoista valmennustoimintaa & vertaistukea työnhakutyöhön
  • Vankan kokemuksen korkeakoulutettujen ja/tai pitkän työkokemuksen omaavista asiakkaista
  • Käytännönläheisen ja ratkaisukeskeisen otteen
  • Laajan kontaktipinnan Uudenmaan yrityskenttään ja kokemusta piilotyöpaikkojen löytämisestä

Palvelun sisältö:

Palvelun kesto on enintään 5 kk ja sisältää seuraavia osioita, joista räätälöidään Sinulle sopivin kokonaisuus.

A) Yksilöllinen valmennustoiminta: Äkkilähtö työhön -palvelu käynnistetään alkukartoituksella, jossa käymme läpi lähtötilanteesi ja luomme pohjaa jatkotoimille. Alkukartoitus sisältää henkilökohtaisen tapaamisen uravalmentajan kanssa. Tämän lisäksi voit keskustella uravalmentajasi kanssa työnhakutyötäsi koskevista yksityiskohdista milloin vain. Tilanteen mukaan voimme käydä läpi tilannettasi kasvokkain tai puhelimitse oli sitten kyseessä hakukirjeen kohdentaminen tai videohaastatteluun valmistautuminen.

B) Ryhmämuotoinen toiminta: Keskityt motivaatiosi, osaamisesi, suunnitelmiesi ja tavoitteittesi konkretisointiin & kirkastamiseen sekä kartoitat sinulle sopivia työnhakutyön toimintatapoja. Saat mahdollisuuden osallistua erilaisiin työpajoihin omien toiveiden ja lähtökohtien mukaan. Tilanteen mukaan, voimme myös tarjota ammatillista täydennyskoulutusta riippuen sen hetkisestä koulutustarjonnastamme.

C) Oma aktiivinen työnhaku: Oman työnhakutyön jatkaminen tehokkaasti TalentGaten tuella. Omien tavoitteiden aikatauluttaminen ja toimenpiteiden määrittely & toteuttaminen.

D) Tarvepohjainen tuki: Jatkuva tarvepohjainen tuki, mahdollisuus räätälöidä ryhmä- ja yksilömuotoista toimintaa.

Palautetta valmennuksistamme:

Olemme toteuttaneet useita työnhaku- ja uravalmennuksia sekä valmentaneet satoja työnhakijoita MuutosKoulutus- ja outplacement/uudelleensijoittautumispalvelujemme kautta. Työhallinnon keräämä anonyymi valmennuspalaute on aina ollut erinomaisella tasolla, viimeisimmän valmennuksen keskiarvo oli 4,7 (1=heikko, 5=erinomainen).

Lue Äkkilähtö työhön! -palvelun kautta työllistyneen Eijan kokemuksia palvelusta.

Osallistujien kokemuksia valmennuspalveluistamme:

Sain apua juuri siihen hetkeen milloin tarvitsin ja se oli räätälöity omaan tilanteeseeni. Ihan huippua!

”Valmennus ylitti odotukseni! Äärimmäisen ammattitaitoisia kouluttajia ja vierailevia puhujia. Sain tästä valmennuksesta mukaani äärimmäisen positiivisen asenteen itselleni ja paljon hyödyllistä tietoa.”

”Sain todella arvokasta arvokasta sparrausta ja tukea aina juuri siihen kohtaan, kuin tarvitsin. Sain työhaastattelukutsun juuri palvelun alkuvaiheessa ja heti jo siihen apua. Samoin haastattelujen edetessä sain sparrausapua aina sinä ajankohtana kuin tarvitsin.”

”Valmennuksen vertaistuki oli äärimmäisen tärkeää. Työnhakutaidot vahvistuivat kun sai palautetta. Työnhakukeinot ovat muuttuneet sosiaalisen median myötä. Valmennus oli ihmisläheistä ja monipuolista. Kouluttajat olivat ammattitaitoisia ja keskustelua syntyi paljon.”

”Olen erittäin tyytyväinen, todella ammattimaisia valmentajia ja hyvä ryhmä, sain toisilta ryhmäläisiltä myös paljon. Todella superit coachit, hyvä työkirja ja materiaalit.”

Erinomainen palvelu, valmentaja oli aivan loistava ja auttoi suuresti minua ymmärtämään osaamistani ja konseptoimaan sitä. Opin myös argumentoimaan osaamistani selkein esimerkein ja sain paljon itseluottamusta ja tukea.

”Palvelu piti henkisellä puolella kiinni työmaailmassa ja sen haasteissa, ja auttoi ”sinnittelemään työttömänä”.

 

Kuinka pääset mukaan?

Ilmoittautuminen Äkkilähtö työhön! -palveluun on päättynyt. TalentGate on yhteydessä palveluun ilmoittutuneisiin asiakkaisiin. Mukana jo oleville asiakkaille palvelu jatkuu vuoden 2018 loppuun saakka.

Lisätietoja palvelusta ja sen toteutuksesta:

Anni Partanen

Anni Partanen

Työnhakija- ja koulutuspalvelut
+358 (0)50 5287 922

Anu Lundström

Anu Lundström

Coaching, uravalmennus
+358 (0)50 540 8169

Äkkilähtö työhön! on Uudenmaan ELY-keskuksen ja TE-hallinnon hallinnoima hanke, johon on valittu 5 palveluntarjoajaa Uudenmaan alueelta edistämään kohderyhmän (digi-, markkinointi- ja ICT-alan työnhakijat) työllistymistä. Palvelu toteutettiin aikavälillä 2016-2018.

pilotti