Lue Äkkilähtö työhön! -palveluun osallistuneen Eijan kokemuksia palvelusta:

”Positiivinen, energisoiva, joustava, ammattitaitoinen: siinä joitain sanoja kuvaamaan kokemustani Äkkilähtö työhön –palvelusta ja TalentGatesta. Osallistuminen kannattaa ehdottomasti; se tarjoaa tilaisuuden kysyä asioita ja sparrata tilannettasi ammattilaisten kanssa. Saat myös valtavasti uusia ajatuksia ja mahdollisuuden verkostoitua sekä jakaa tuntemuksia vastaavassa tilanteessa olevien kanssa. Ei väliä, oletko vasta aivan työnhaun alkuvaiheessa vai jo hieman pidemmälle työnhaun kanssa ehtinyt.

Itse olin jo ehtinyt itsenäisesti päivittää CV:ni ja Linkedin –sivustoni ja laatia ja lähettää työhakemuksia useisiin eri työpaikkoihin. Olin päässyt haastatteluihin ja myös edennyt niissä, mutta jotain oli kuitenkin jäänyt uupumaan. Äkkilähtö työhön –palvelusta sain räätälöidysti apua ja vahvistusta tarvitsemissani asioissa juuri silloin, kun tarve oli.

Ensimmäiselle luennolle osallistuessani olin juuri saanut haastattelukutsun ja siitä kertoessani sain heti sparrauskeskustelun haastattelupäivän aamulle TalentGaten Anun kanssa. Jo heti eka keskustelu oli ihan mahtava; lähdin työhaastatteluun itsevarmana ja energisenä ja asiat olivat jäsentyneet mielessäni. Ennen seuraavaa haastattelukierrosta ehdin osallistua myös muille luennoille ja saada niistäkin hyödyllisiä vinkkejä sekä tutustua ja verkostoitua uusien ihmisten kanssa. Anun kanssa myös tavattiin pari kertaa ja taas sain täsmäapua ja ammattilaisen näkemyksen pohdintoihini. Työnhakuni etenikin soveltuvuusarviointiin ja myös siihen valmistautuessani sain TalentGatelta neuvoja ja vinkkejä. Omalla kohdallani kaikki meni tällä kertaa putkeen ja sain mahtavan työpaikan.  

Kaiken kaikkiaan tällainen palvelu on mielestäni juuri se tapa, mistä työnhakijat hyötyvät eniten. Ihmisten tarpeet ovat hyvin erilaisia ja työnhaut etenevät eri tahtia. Kokemusten jakaminen hyödyttää osallistujia ja auttaa näkemään myös oman tilanteen eri näkökulmista. TalentGate toimi palvelun tarjoajana erittäin aktiivisesti, oli oikeasti kiinnostunut jokaisesta osallistujasta ja paneutui kunkin tilanteeseen ammattitaidolla. Suosittelen!”

Tutustu tarkemmin TalentGaten Äkkilähtö työhön! -valmennuspalveluun