Päivitä hakemuksesi

Haemme asiakkuuspäällikköä Talentgatelle!


Uutiset

21.04.2021

Kiinnostavatko sinua työelämän muutokset? Haluatko olla mukana tukemassa yrityksiä heidän kasvussaan? Nautitko asiakastyöstä ja ihmisten auttamisesta? Haluatko olla osa asiantuntevaa työyhteisöä, jossa saat vapautta ja vastuuta työtehtävissäsi?

Me Talentgatella tarvitsemme nyt sinua,

Account Manageriksi Helsinkiin, Turkuun tai Lahteen

Talentgate auttaa vuosittain n. 200 yritystä kouluttamaan ja rekrytoimaan uusia kykyjä rekrytoivien koulutusohjelmien kautta. Vahvinta rekrytointiosaamistamme ovat monipuoliset kaupalliset asiantuntijatehtävät, mutta ratkaisemme myös muita asiakkaidemme rekrytointitarpeita.

Työmme on merkityksellistä ja sitä ohjaavat vahvasti arvomme. Me talentgatelaiset olemme ratkaisukeskeisiä, yhteistyökykyisiä, inhimillisiä ja uudistumiskykyisiä.

Asiakkaiden kuunteleminen ja ymmärtäminen kaiken lähtökohtana

Ilman hyviä ja luotettavia asiakkaitamme emme pystyisi jokapäiväisessä työssämme tekemään tulosta ja auttamaan ihmisiä eteenpäin heidän työurillaan. Työmme lähtökohtana ovat asiakkaidemme rekrytointitarpeet ja ratkaisujen löytäminen heidän resurssihaasteisiinsa. Siksi kyky ja halu jatkuvaan vuoropuheluun asiakkaiden kanssa on tehtävässä menestymisen edellytys.

Tehtävät sisältävät sekä uusien että nykyisten asiakkaiden rekrytointitarpeiden kartoittamista ja sopivien työnhakijoiden yhdistämistä näihin tarpeisiin. Meillä on myös mahdollisuus muokata roolia taustasi mukaan. Siksi voit olla joko kokenut B2B-myynnin osaaja tai motivoitunut tulevaisuuden tähti. Joka tapauksessa saat äänesi kuuluviin myös toimintamme kehittämisessä jatkuvasti laadukkaammaksi ja tuloksekkaammaksi. Teemme työtämme projektitiimissä, joten henkilökohtaisen vastuun ja vapauden lisäksi saat työhösi myös kokeneiden osaajien tuen.

Uskomme, että menestyt ja viihdyt tehtävässä, jos sinulla on

  • aktiivinen ja tuloshakuinen ote asiakastyöhön
  • kyky ymmärtää asiakkaiden liiketoimintaa
  • halu tarjota erinomainen palvelukokemus
  • yhteistyökykyä ja pelisilmää yhdistää yritykset ja osaajat


Merkityksellistä työtä ihmisten parissa

Työlläsi on merkitystä, sillä ratkaisemme omalta osaltamme työelämän kohtaanto-ongelmaa ­- autamme yrityksiä löytämään uusia kykyjä kasvunsa tueksi ja ihmisiä eteenpäin sekä heidän uransa alkuvaiheessa että heidän hakiessaan uutta nostetta työuralleen. Rekrytoivat koulutusohjelmamme ovat erinomainen väylä kasvattaa uusia osaajia, joiden osaaminen vastaa nykypäivän vaatimuksia, mistä hyötyvät sekä yritykset että työnhakijat.

Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Turussa ja Lahdessa. Talentgatelaisten lisäksi pääset tekemään yhteistyötä myös rohkeiden yritysten Bravedo-yhteisön (www.bravedo.fi) muiden asiantuntijoiden kanssa. Työt itsessään eivät ole paikkariippuvaisia, mutta paikallisuudesta on usein työssämme hyötyä.

Hae tehtävää viimeistään ma 17.5. Lisätietoja antaa Antti Ilmo (antti.ilmo(at)talentgate.fi / 050 306 8637). Todennäköisimmin saat Antin kiinni pe 30.4. klo 12–14, ke 5.5. klo 15–17 tai ke 12.5. klo 9–11. Hakemuksen voit jättää tämän linkin kautta.

 

 

Lisää asiakastarinoita