Päivitä hakemuksesi

Oletko sinä meidän uusi Account Manager?


Uutiset

10.05.2022

Jätä hakemus tästä!

Oletko kiinnostunut työelämän muutoksista? Haluatko olla mukana tukemassa yrityksiä heidän kasvussaan? Nautitko asiakastyöstä ja ihmisten auttamisesta? Haluatko olla osa asiantuntevaa työyhteisöä, jossa saat vapautta ja vastuuta työtehtävissäsi?

Me Talentgatella olemme nyt hakemassa kasvumme tueksi 2 uutta Account Manageria ensisijaisesti Lahteen tai Helsinkiin, mutta myös muut toimipisteemme ovat mahdollisia.

Talentgate auttaa vuosittain n. 200 yritystä kouluttamaan ja rekrytoimaan uusia kykyjä rekrytoivien koulutusohjelmien kautta. Vahvinta osaamistamme ovat eri toimialojen monipuoliset kaupalliset asiantuntijatehtävät, kuten moderni markkinointi ja myynti, projektinhallinta sekä erilaiset liiketoiminnan roolit.

Työmme on merkityksellistä ja sitä ohjaavat vahvasti arvomme. Me talentgatelaiset olemme ratkaisukeskeisiä, yhteistyökykyisiä, inhimillisiä ja uudistumiskykyisiä. Olemme kasvumatkalla kohti omaa pohjantähteämme ja tälle matkalle haluamme sinutkin mukaan.

Asiakkaiden kuunteleminen ja ymmärtäminen kaiken lähtökohtana

Ilman hyviä ja luotettavia asiakkaitamme emme pystyisi jokapäiväisessä työssämme tekemään tulosta ja auttamaan ihmisiä eteenpäin heidän työurillaan. Työmme lähtökohtana ovat asiakkaidemme rekrytointitarpeet ja ratkaisujen löytäminen heidän osaajahaasteisiinsa. Siksi kyky ja halu jatkuvaan vuoropuheluun asiakkaiden kanssa on tehtävässä menestymisen edellytys.

Tehtävät sisältävät sekä uusien että nykyisten asiakkaiden rekrytointitarpeiden kartoittamista ja sopivien työnhakijoiden yhdistämistä näihin tarpeisiin. Meillä on nyt myös mahdollisuus ottaa uusia kykyjä kasvamaan, joten voit olla joko kokenut B2B-myynnin osaaja tai motivoitunut tulevaisuuden tähti. Joka tapauksessa saat äänesi kuuluviin myös toimintamme kehittämisessä jatkuvasti laadukkaammaksi ja tuloksekkaammaksi. Teemme työtämme projektitiimissä, joten henkilökohtaisen vastuun ja vapauden lisäksi saat työhösi myös kokeneiden osaajien tuen.

Uskomme, että menestyt ja viihdyt tehtävässä, jos

  • motivoidut aktiivisesta ja tuloshakuisesta asiakastyöstä
  • haluat ymmärtää asiakkaiden liiketoimintaa
  • koet erinomaisen palvelukokemuksen tärkeäksi
  • sinulla on yhteistyökykyä ja pelisilmää


Merkityksellistä työtä ihmisten parissa

Työlläsi on merkitystä, sillä ratkaisemme omalta osaltamme työelämän kohtaanto-ongelmaa ­- autamme yrityksiä löytämään uusia kykyjä kasvunsa tueksi ja ihmisiä eteenpäin sekä heidän uransa alkuvaiheessa että heidän hakiessaan uutta nostetta työuralleen. Rekrytoivat koulutusohjelmamme ovat erinomainen väylä kasvattaa uusia osaajia, joiden osaaminen vastaa nykypäivän vaatimuksia, mistä hyötyvät sekä yritykset että työnhakijat.

Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Lahdessa, Turussa, Oulussa ja Tampereella. Ideaalitilanteessa sijaintisi on ensisijaisesti joko Helsingissä tai Lahdessa, mutta työt itsessään ovat paikkariippumattomia. Talentgatelaisten lisäksi pääset tekemään yhteistyötä rohkeiden yritysten Bravedo-yhteisön asiantuntijoiden kanssa.

Hae tehtävää viimeistään ma 30.5. Lisätietoja antaa Antti Ilmo (antti.ilmo(at)talentgate.fi / 050 306 8637).

Jätä hakemus tästä!

 

Lisää asiakastarinoita