TalentGate

Työelämäpalveluja lähes 20 vuoden kokemuksella

TalentGate on vuodesta 2004 lähtien palvellut korkeakoulutettuja ja kokeneita toimihenkilö-, asiantuntija- ja päällikkötason työnhakijoita sekä kasvavia yrityksiä yhteistyössä alueellisten työvoima-, elinkeino- ja ympäristökeskusten (ELY) sekä työvoimahallinnon (TE-toimistot) kanssa.

Avainhenkilöstön taustaa ja kokemus
Yrityksen perustajat ovat toimineet alan palvelujen parissa vuodesta 1996 lähtien; tuolloin toteutettujen mm. Aasiaan suuntautuneiden liikkeenjohdon- & työvoimakoulutusten kautta suomalaiset teknologiayritykset perustivat paikallisia toimipisteitä ja sadat asiantuntijat kehittivät kansainvälisen liiketoiminnan osaamistaan. Vuosina 1999-2004 toteutetut koulutukset suuntautuivat mm. Yhdysvaltoihin Piilaaksoon ja keskeisiä teemoja olivat sähköinen liiketoiminta ja markkinointi sekä internet-pohjaiset palvelut. Esimerkkeinä Digital Media in Business sekä Digital Media and IPR -koulutukset ja Kauppakorkeakoulutun (nyk. Aalto) asiakkaille suunnatut Digitaalinen media ja liikkeenjohto -koulutukset. Yhteistyökumppaneita tuolloin olivat Kauppakorkeakoulun ohella mm. Pienyrityskeskus sekä Suomen lakimiesliitto. Asiantuntijoillamme on lähes 20 vuoden kokemus F.E.C-mallisesta työvoimakoulutuksesta, ura- ja työnhakuvalmennuksesta, liikkeenjohdon & yritysten henkilöstön ammatillisesta räätälöidystä koulutuksesta sekä monimuotoisista muutos- ja outplacement-palveluista. Asiakkaamme edustavat pk-sektorin ja TOP500 -listan yrityksiä sekä mm. hallinnon organisaatioita ja liittoja.

Tiivistä yhteistyötä ELY-keskusten ja työvoimahallinnon kanssa
Pääyhteistyökumppaneitamme ovat mm. Uudenmaan ja Hämeen ELY-keskukset & TE-hallinto. Olemme mukana ideoimassa uusia palveluja sekä kehitämme nykyisiä suuntaan, joka edistää erityisesti korkeakoulutettujen työnhakijoiden nopeaa sijoittumista työmarkkinoille.

F.E.C-koulutus: yksi kokeneimmista toimijoista – tehokas työllistämisen keino
Suosituissa F.E.C-koulutuksissa keskittymme liiketoiminnallisiin ydinteemoihin; myyntiin, digitaaliseen markkinointiin, taloushallintoon, projektinhallintaan, IT-projekteihin ja -palvelukehitykseen sekä kansainväliseen myyntiin ja markkinointiin. Kansainvälisyys on vahvasti läsnä toteutuksissamme, viime vuosina olemme toteuttaneet kansainvälistymistä edistäviä opinto- ja intensiivijaksoja mm. Berliinissä, Lontoossa, Brysselissä, Arabiemiraateissa ja Hong Kongissa. Kokemukset toteutetuista koulutuksista ovat erittäin positiivisia – sekä työllistävän vaikutuksen että asiakastyytyväisyyden osalta.

Henkilöstömme
TalentGatessa toimii 15 rekrytointien, kouluttamisen, ammatillisen kuntoutuksen sekä muutospalvelujen asiantuntijaa. Koulutuksen osalta teemme yhteistyötä osaavien ja laadukkaiden koulutusorganisaatioiden ja kouluttajien kanssa – tavoitteenamme on parhaan ja ajanmukaisimman osaamisen välittäminen asiakkaillemme tukemaan heidän urakehitystään. Kansainvälisten koulutusjaksojen puitteissa tapaamme paikallisia asiantuntijoita & osallistumme erilaisiin ammattitapahtumiin. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä (Ruoholahti) sekä Lahdessa. Toteutamme palveluitamme asiakaskohtaisesti ympäri Suomen.

Barona Group
TalentGate on osa rohkeiden yritysten Barona Group -yhteisöä.