Kehity asiakassuhteiden hallintatehtäviin!

Esite työnhakijoille

Lataa (PDF)

Työnhakija,

soita 010 231 6922

 

Yritys,

soita 010 231 6920

 

ELY-keskus

TE-palvelut

logot-FEC

Key Account Manager FEC -koulutus sopii myynnin ja asiakkuustoiminnan tehtäviin tähtääville. Kyseessä on Uudenmaan ELY-keskuksen hankkima työvoimakoulutus. FEC-koulutus tarjoaa yhteistyöalustan yritykselle ja potentiaaliselle tulevalle työntekijälle. Koulutukseen valittu henkilö perehtyy, kouluttautuu TalentGatessa ja toimii yrityksessä tavoitteena työsopimus jakson päätteeksi.

Kenelle?

Koulutuksen kohderyhmä ovat kaupallisen, teknisen tai muun soveltuvan tutkinnon (amk/korkeakoulu) suorittaneet työnhakijat (rekisteröitynyt työnhakijaksi TE-toimistoon). Tutkinnon sijaan voit olla myös työn kautta pätevöitynyt. Tähtäät nyt myynnin ja asiakkuuden hallinnan monipuolisiin tehtäviin ja kouluttautuminen sopii tilanteeseesi.

Hakeminen

Haku on päättynyt.

Key Account Manager -koulutus

Key Account Manager -koulutus on monipuolinen noin 20 päivän (lähi- ja etäjaksot) kokonaisuus, jonka TalentGate toteuttaa yhteistyössä kouluttajaverkostonsa kanssa. Pääteemoja ovat:

1. Markkinointi ja tuotteistaminen
2. Myynti- ja neuvottelutaidot
3. Asiakassuhteiden hallinta, hoitaminen ja johtaminen
4. Asiakkaiden analysointi, asiakaskannattavuus
5. Sopimukset ja sopimusneuvottelut
6. Kansainväliset verkostot (seminaarimatka Lontoo toukokuu 2015)
7. Työelämätaidot, uravalmennus

Koulutukset Helsingissä toteutetaan TalentGaten koulutustiloissa Helsingin Ruoholahdessa. Koulutuskokonaisuus sisältää seminaari- ja opintomatkan Lontooseen (11.-14.5.2015) ja tähän liittyvät matkat sekä perustasoisen majoituksen 2 hengen huoneissa.

Yritykset mukana

Key Account Manager FEC sopii yrityksille mm. teknologiasektoreilla, joilla on henkilötarpeita asiakaslähtöisissä toiminnoissaan; myynnissä, tuotteistamisessa, asiakassuhteiden hoidossa ja kehittämisessä, asiakashallinnan työkalujen kehittämisessä ja näihin liittyvien tuotteiden myynnissä, kansainvälisten asiakkuuksien hoitamisessa tms.

Yritys osallistuessaan FEC-koulutukseen maksaa osuuden koulutuksen ja FEC-kokonaisuuden toteuttamisen kustannuksista (maksu 7.500 € + alv.24%). Yrityksille lisätietoa Key Account Manager FEC-koulutuksesta, hakijoistamme sekä kustannuksista antavat asiantuntijamme numerossa 010 231 6920.