Työnhakija – oletko kiinnostunut hakemaan? Soita 010 231 6922

Esite palvelusta

Lataa (pdf)

ELY-keskus

TE-palvelut

Etsitkö uusia uramahdollisuuksia? Kaipaatko tehoa työnhakuun?

Osallistu TalentGaten maksuttomaan valmennuspalveluun ja ota Äkkilähtö työhön!

 

TalentGaten Äkkilähtö työhön! -palvelu tarjoaa Sinulle:

  • Henkilökohtaisen uravalmentajan käyttöösi
  • Yksilöllistä ja personoitua tukea työnhaun tilanteisiin
  • Mahdollisuuden päivittää osaamistasi täydennyskoulutuspäivillä
  • Vankan kokemuksen korkeakoulutettujen ja/tai pitkän työkokemuksen omaavista asiakkaista
  • Käytännönläheisen ja ratkaisukeskeisen otteen
  • Laajan kontaktipinnan Uudenmaan yrityskenttään ja kokemusta piilotyöpaikkojen löytämisestä

Palvelun sisältö:

Palvelun kesto on enintään 5 kk ja sisältää seuraavia osioita, joista räätälöidään Sinulle sopivin kokonaisuus.

A) Talent Orientation: Äkkilähtö työhön -palvelu käynnistetään alkukartoituksella, jossa käymme läpi lähtötilanteesi ja luomme pohjaa jatkotoimille. Alkukartoitus sisältää henkilökohtaisen tapaamisen uravalmentajan kanssa.

B) Talent Focus: Keskityt motivaatiosi, osaamisesi, suunnitelmiesi ja tavoitteittesi konkretisointiin & kirkastamiseen sekä kartoitat sinulle sopivia työnhakutyön toimintatapoja. Saat mahdollisuuden osallistua erilaisiin työpajoihin & teemapajoihin omien toiveiden ja lähtökohtien mukaan.

C) Talent Active: Mahdollisuus päivittää omaa ammatillista osaamista täydennyskoulutuspäivien kautta. Teemoina digi-, markkinointi-, ja IT-aiheet sekä esim. työelämätaidot ja esiintymisvalmennukset.

E) Talent Support: Voit keskustella uravalmentajasi kanssa työnhakutyötäsi koskevista yksityiskohdista milloin vain. Tilanteen mukaan voimme käydä läpi tilannettasi kasvokkain tai puhelimitse oli sitten kyseessä hakukirjeen kohdentaminen tai videohaastatteluun valmistautuminen.

Palautetta valmennuksistamme:

Olemme toteuttaneet useita työnhaku- ja uravalmennuksia sekä valmentaneet satoja työnhakijoita MuutosKoulutus- ja outplacement/uudelleensijoittautumispalvelujemme kautta. Työhallinnon keräämä anonyymi valmennuspalaute on aina ollut erinomaisella tasolla, viimeisimmän valmennuksen keskiarvo oli 4,7 (1=heikko, 5=erinomainen).

Lue Äkkilähtö työhön! -palvelun kautta työllistyneen Eijan kokemuksia palvelusta.

Osallistujien kokemuksia valmennuspalveluistamme:

”Valmennus palveli hyvin tavoitetta eli tavoitteena oli saada apua työhakuun. Eniten sain hyötyä haastatteluharjoituksista ja pienistä vinkeistä pitkin valmennusta. Tällainen valmennus sopisi erittäin hyvin kaikille juuri työttömäksi jääneille.”

”Valmennus ylitti odotukseni! Äärimmäisen ammattitaitoisia kouluttajia ja vierailevia puhujia. Sain tästä valmennuksesta mukaani äärimmäisen positiivisen asenteen itselleni ja paljon hyödyllistä tietoa.”

”Valmennuksen vertaistuki oli äärimmäisen tärkeää. Työnhakutaidot vahvistuivat kun sai palautetta. Työnhakukeinot ovat muuttuneet sosiaalisen median myötä. Valmennus oli ihmisläheistä ja monipuolista. Kouluttajat olivat ammattitaitoisia ja keskustelua syntyi paljon.”

”Oppimisessa huomioitiin ihmisten erilaisuus, eri taustat, osaamiset ja elämäntilanteet. Toteutus oli ihmisiä itseään aktivoivaa (valmentavaa) kuten tuleekin. Vetäjät – erityisesti TalenGaten oma henkilökunta – oli asiansa osaavaa ja erittäin motivoitunutta. Oli ilo olla mukana.”

 

Kuinka pääset mukaan?

Palveluun ilmoittaudutaan TE-hallinnon järjestelmän kautta tästä! Palvelu on suunnattu 3-6 kk työttömänä olleille Uudenmaan TE-toimistoon työnhakijaksi rekisteröityneille asiakkaille.

Lisätietoja palvelusta ja sen toteutuksesta saat TalentGaten asiantuntijoilta, chatin kautta tai soittamalla puhelinnumeroon 010 231 6922!

Äkkilähtö työhön! on Uudenmaan ELY-keskuksen ja TE-hallinnon hallinnoima hanke, johon on valittu 6 palveluntarjoajaa Uudenmaan alueelta edistämään kohderyhmän (digi-, markkinointi- ja ICT-alan työnhakijat) työllistymistä.Lisätietoa palvelusta löydät myös TE-toimiston sivuilta.

pilotti